82

Дани

преди 14 години

Ти не знаеш какво е лаптоп пфхахаха!

81

Анонимен

преди 14 години

#92 И това повод за гордост ли е?

80

Анонимен

преди 14 години

AZ da popitam VIE *** li ste da pusnete toya 72,A?

79

Анонимен

преди 14 години

да ти кажа ли как съм бате на сега а? пиша на краден латоп от българин, ям квото искам и живея кат цар по добре от теб щото въртя 4 българки да бачкат за мен да ги тъпчат и ми кихат сичко и ги тъпча когат си искам. и интернета от българин го фащам някой *** комшия

78

Ruslana

преди 14 години

Така е, родителите също носят вина и би трябвало да понесат някакво наказание за нехайно отношение към малолетното си дете, има подобна точка във закона, но едва ли ще ги подведат под отговорност. А би трябвало.

77

Анонимен

преди 14 години

българо толкоз сте прости че ще ни храните докато искаме щото като се съберем и ва прайм луди и жените ви хакаме когат искаме

76

Ruslana

преди 14 години

до номер 67Съгласна съм! Всъщност, аз винаги съм казвала, че справянето с *** е много лесно, просто трябва да се спазват законите. Не се грижиш за децата ти, вместо на училище ги пращаш да крадат и просят - държавата ти ги отнема. "Омъжил" си малолетната си дъщеря - отиваш в затвора за нехайство или подтикване към проституция, "женихът" - също, за педофилия и изнасилване. Ако има родено дете - то също се отнема от държавата и се праща в дом. Не си си плащал повече от 3 месеца тока и водата - спират ти ги, докато се издължиш. Здрав и прав си, но не искаш да работиш - никакви помощи, просиш, крадеш, убиваш - в затвора...Мисълта ми тук беше, че не бива да се оправдават подобни простъпки на българите, защото и *** правели така и оставали ненаказани. Предполага се, че ние сме на по-високо ниво от тях, затова такива евтини оправдания са, меко казано, неуместни.

75

sada

преди 14 години

ee 4e mogat li da ti sydqt za tva na moito selo vsi4ki na 13 godini ve4e sa gi minali pone 5 pi4a na po 20 30.... ne6to normalno e i otvratitelno

74

Българин

преди 14 години

72 - затваряй си вонящата морда, защото не си в позиция да се зъбиш. Вие сте ***, натрапници и не притажавате нищо в тая държава. Достатъчно е да ви спрем тока и водата, които не плащате, да изгорим мръсните ви гета, струпани незаконно на чужда земя и да ви спрем издръжката - колко време ще издържите, преди да изпукате като *** от глад, а животно?И е краойно време да го направим, защото сте *** и никога няма да станете хора !!!

73

Дани

преди 14 години

Аве, смешен, къде се буташ между големите шамари? Ходи си там при мизерията, нас висшата класа не ни мисли, ние сме си добре!

72

sim0n

преди 14 години

4e koi e karal malkata da si otvarq krakata.to mai tq go e iznasilila :P

71

RadoslaV

преди 14 години

Kakvi kazvash che ste????Ti znaesh li kakvo e ,,Rom,,?Alkoholna napitka,nqmashta nishto obshto s ***,***,djungal.I za sapun ne stavate,koi lud shte si izmie racete s takuv sapun!!!

70

...

преди 14 години

Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава .... Мама и тати да са мислели по от рано ...

69

...

преди 14 години

Добре да приемем, че до някъде той има вина ... а защо не се потърси отговорност от родителите, ясно е че момичето не е изнасилено и е била напълно наясно с каква цел отива у тях ... излъгала е майка си за да може да отиде ... значи доста го е искала ... Приемаме, че е малолетна и не е осъзнавала какво прави (въпреки че едно 13 годишно сега спокойно може да учи каките на по 25 какво да правят) защо родителите и не са проверили къде отива все пак няма да я има цяла вечер ... Това е абсурдно ...

68

Анонимен

преди 14 години

тва е щото сте *** магарешки народ българите, ние ромите ще ви ядем парите и ше правим деца дето пак вии ше ги храните..и нищо не мойте да ни напрайте

67

Българин

преди 14 години

Лично за мен - да - от *** не трябва да се търси отговорност за някои дела (доколкото не засягат интересите на хората), тъй като е очевидно че са морално и интелектуално непълноценни, но и не трябва да имат граждански права, защото е абсурд твари, които не могат даже да говорят членоразделно да ни избират управляващите. Всяка *** като издриска първото *** да бъде кастрирана, пък да се пръцат колкото щат.

66

Искам да съм Ром

преди 14 години

Да изнасилвам ,крада ,правя бебета на деца а правовата ни Държава да ми дава помощи да я съдяа и да не си плащам!Да крада ток вода никакви данъци да се возя безплатно на всякъде да пребия ако трябва полицай ! Искам да съм Ром това е най -голямото щастие !!!!

65

гуньо

преди 14 години

Да бях поет - да те възпея! Да бях художник - да те нарисувам! А аз *** тенекеджия ...

64

Анонимен

преди 14 години

Ruslana, Права си, че небива да се сравняваме с ***, НО. *** имат същите права и задължения като нас, но пристъпвайки закона в тая му част никой не ги закача. Е като не ги закачат за нищо то тогава да им отнемата правото на глас и социални осигуровки и прочее. Ако ли не младите роми педофили в панделата и да строят за родината. Ако има рецидив принудителна кастрация, ама найстина.

63

Българин

преди 14 години

...не може получовеците, когато стане дума за права, да се изкарват хора (че и свръхправа да им се дават, щото трябвало да се "интегрират"), а опре ли до задължения, изведнъж стават невинни дечица, първични същества, на които не може да се търси отговорност?