67

basso

преди 14 години

Zatvor,samo tam e opraviata,bez pravo na objalvane

66

Анонимен

преди 14 години

Бойко Борисов стига да се е показвал по Тв и да говори кой какво откраднал ами да вземат да усядат някой. Това където го говори всеки го знае ама няма никой в затвора. И той май подлъга хората като Царя преди време.

65

Cecko

преди 14 години

ЕЕ тоя има 2 ламбота във Варна :) не едно

64

Пешо S-класа

преди 14 години

Много гладен тоя бре! Хайде сега да видим как могат да се справят с наглия ***. Пътищата са в окаяно състояние, а тоя мошенник краде пари от държавата.

63

до 58

преди 14 години

помечтай си - мечтите са безплатни, поне засега. Че току-виж Монката Дянков ги обложил и тях с акциз

62

Анонимен

преди 14 години

Ашкулсу! Евала! Машала ефенди! Сипи му една ракия! ......... Нестига че крадлив, ами и нагъл! Ми купи по една скоромна нова кола на всички от семейството си, бе лютак.....

61

Помъдрял

преди 14 години

Прекрасна страна е България - един купил на цялата рода луксозни возила за по половин милион, а на друг му продали покъщнината за 11 лв. А като се замисли човек че само до преди 20-ина години всички бяхме равни ...

60

Gerb

преди 14 години

evalata taka se pravi

59

asdfasdf

преди 14 години

Имаме нужда от затворници да бачкат на магистралите.Този е за там както и останалата *** по следствията.

58

Аз знам

преди 14 години

на всички е ясно,че заедно с жена му са вършили делавери.и на всички ни е ясно,че нищо няма да му направят.колко то и да се шуми в тая скапана държава нищо не се случва.ОПРАВИЯ НЯМА

57

Анонимен

преди 14 години

Ами държавата плаща за 1 километър преасфалтиране на пътя около 1 милион лв... Защо? Вие си направете сметката кой как е влачел с ръцете, че и с краката!

56

Varna

преди 14 години

Kak ne gi e sram tezi kradci beee! koli za 2 miliona! Az za was li rabotq we neshtastnici!Aide dano da ima spravedlivost!

55

Анонимен

преди 14 години

samo zatvor za takiva bokluci!i konfiskaciq na cqloto imu6testvo decata mu da ostanat bezdomni!!!

54

агент

преди 14 години

С Ъ Д !

53

Ники

преди 14 години

Там, където е намесен Церовски трудно нещо може да ме очуди!

52

upsurt

преди 14 години

"А ти , що ме излъга , че Кайена е твой ? " ...

51

Анонимен

преди 14 години

Ami kraino vreme e da se napravi neshto. Ima zakoni, neka se izpylnqwat i da si poluchi vseki zaslujenoto

50

Cool

преди 14 години

В Англия един закон се "кове" 5години,а след това се гласува.У нас се твори през куп за грош и затова сме на това дередже.Когато законът е за всички,тогава ще сме добре.В днешно време парите са засраховката ти за безнаказаност.Как човек на държавна работа така се замогва?И защо все жените или бабите и дядовците им са имотни,а те-бедни?Тези хитрости трябва да се спрат,краде се от всички нас!

49

ххх

преди 14 години

Според магистрати, случаят със зам.-шефа на агенция "Пътища", който е считан за дясна ръка на министъра на регионалното развитие и благоустройство Валентин Церовски, е първото дело за укриване на данъци във Варна. Срещу Велико Желев е образувано следствено дело по член 256. Текстът в Наказателния кодекс гласи, че който, с цел да осуети установяването на данъчни задължения в големи размери, води счетоводна отчетност или ползва счетоводни документи с невярно съдържание, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години и глоба от 1000 до 5 000 лева.В хода на разследването Желев се признава за виновен, прави пълни самопризнания и приписва престъплението си на собствениците на приватизираното предприятие "Инжстройинженеринг", показа разследването на "Политика". Заради чистото му съдебно минало до 1999 г. се преминава към съдебно споразумение. Малко, след като на 12 юли 2000 г. присъдата влиза в сила, Желев заплаща към бюджета наложената глоба. По закон, година след това, той е реабилитиран по право.

48

Дим и Пушек

преди 14 години

поредната пушилка на ББ. Ще се шуми два дни и после ще се забрави. Но наред ще е следващата димка. Колко от вас си спомнят за скъпите супници в Министерство на Отбраната и за розовите БМВ-та. И какво стана след това ?