19

ilteko

преди 14 години

До 10Скъп е само вносния алкохол. Например Испания - уискито е скъпо, но това, което произвеждата на место не е .Местните джин и водка са 3-4 евро. Любимото ми вино Розе, можеш да го пиеш за 1 вро. Даже бирата им в кутии е по евтина от българската. Четох някъде, че заради кризата в Германия има бира по 20 цента.

18

Анонимен

преди 14 години

Решението е свободно носене на оръжие, и тогава всички на оръжие, да трепеме *** министри дето се чудят как да си закърпят продупчения бюджет.

17

jigsaw

преди 14 години

Браво!Най-накрая някой да се сети, че не може алкохола да е по-евтин от храната.Дано малко отмалко тоя народ намали пиенето та малко да му се избистри ума, че само *** по улиците и кухи ***.Аз също пия обаче съм съгласен да вдигнат цените на алкохола и цигарите с много.Нека станат по-малко достъпни.Сега е по-лесно да се напиеш отколкто да се нахраниш което е абсурдно.

16

Petko

преди 14 години

"приходите в бюджета ще са над 60 млн. лв.".. Дрън-дрън та пляс! Ще се увеличи употребата на нискокачествен алкохол и домашна изработка на такъв. Това от своя страна ще доведе до по-вредни "емисии" у хората, съответно повече алкохолици! Тъпотия, пълна!

15

*

преди 14 години

Ликвидирането на алкохола е много възвишена мисия , но се съмнявам , че ще успее по-скоро ще предизвика обратен ефект . Затова предлагам на г-н министъра да събере пиянките и да ги застреля хем по евтино /1 патрон - 1лв./ ,хем с по-малко главоболия /ще се спести и от здравеопазване и от катастрофи по пътищата с невинни жертви /

14

Pora

преди 14 години

Тоя не е в час - вместо да увеличава акциза, да хване да спре контрабандата на цигари - там му отиват парите!! Под път и над път по улиците и във всяко магазинче се продават цигари без бандерол с 1 лев отдолу - нормално е гражданите да купуват от тях - ако вдигне цената даже приходите ще намалеят заради повечето хора които ще купуват без бандерол!!

13

Анонимен

преди 14 години

Само ако можеше всички пушачи в България да спреме цигарите за една седмица и да го видиме този *** къде ще си завре бюджета.Това е дай да удариме народа навсякъде акцизи граждански данъци.... гадна лакома *** дето няма страх,ама ние сме си виновни

12

изтребител

преди 14 години

Дали манталитета на българите и политиците им позволява толкова решителна крачка? Иначе съм съгласен с теб-тези които пушат,пак ще си пушат,но държавата ще печели,не мутрите.Въпроса е дали "държавата" ще позволи такова нещо.Знаеме, че органбизираната престъпност и политиката вървят ръка за ръка. Бойко,отрежи ръката на мафията легализираки марихуаната. Който пуши-ще пуши така или иначе.

11

paul

преди 14 години

правя си цигари с контрабанден тютюн пия домашна ракия от пазара без акциз лакомата държава да не се надява много на мен

10

Recoil

преди 14 години

В Европата алкохолът е много по-скъп! Нима има някой, който не иска алкохолът ни да е като там, но заплатите - пак като тамошните. Така и курортите ни ще се прочистят от алкохолните туристи.А, забравих, за какво са ни високи доходи като има виновници за плюене и шоупрограми по ТВ :)

9

^^^

преди 14 години

*** ли са тези?За пореден път ще напишеме рецептата:ЛЕГАЛИЗИРАЙТЕ МАРИХУАНАТА,вземайте пари от продажбата и,направете България желана туристическа дестинация. Не спират да обясняват колко били акцизите в Европа,ама що не ни кажете какви са заплатите в Европа бе,умници?

8

Анонимен

преди 14 години

Не вдигайте цената на алкохола на хората защото ще спрат пиенето и ще почнат да мислят аджеба тая управници какво са сваршили.

7

no name

преди 14 години

Какво е следващото смешнико??? Извънбрачния секс ли ще обложиш с акциз?? Тоя мазен гей явно нито пуши, нито пие, нито такова жена си, нито с компания се събира да се весели. Да си беше стоял в САЩ. Подозирам как в най-скоро време някой ще му нашока репата на тоя ***. Бойко, защо бе душа го оставяш това *** да прави такива работи, Тоя ти яде рейтинга пред народа много здраво.

6

Анонимен

преди 14 години

Нещата в тази държава ще вървят прогресивно на зле...

5

Лимонаденият Джо

преди 14 години

За да има полов скок, пийте само плодов сок!

4

Анонимен

преди 14 години

Има ли някой да ме почерпи на аванта,.....?

3

зомбайо

преди 14 години

Планът на световната банка за ликвидирането на България в действие Без коментар

2

Пеликана Грую

преди 14 години

Хер Флик, да не забравиш да наложиш и акциз върху жените! Аа, какъв е тоз народ - ще ми пуши, ще ми пие, по жени ще ходи и карти ще ми играе... А наздраве!

1

Чикатильо

преди 14 години

Както е тръгнало,тия маймуни ще отрежат клона на който седят.