32

Rudi

преди 14 години

Със събарянето на тая купчина от тухли, нищо не се променя. Държавата трябва да покаже, че съществува някакво законодателство като потърси отговорност на тия хубавци за национално предателство.

31

!!!

преди 14 години

Ами ....малко по на юг отдавна е "пролет"г-не,като ви е студено тук чантата и в топлите страни!!!

30

Анонимен

преди 14 години

Като иска вечна пролет и птички да си върви в Турция. Някой да го държи насила тук!? И да не забравя, че България е била 5 века под сезона зима.

29

Анонимен

преди 14 години

да ги натоварят в някой тир и право в анадола , а там да ги уважат подобаващо !!!

28

belle

преди 14 години

"Уважаеми" Юзеирова, аз за турски воин не искам да чувам, камо ли паметник ад има. Знаем за турските воини от историята и само не ме убеждавайте колко много са загинали били за Бъгария- те са загинали, след като са избили много българи, каквато съм и аз. Аз съм българка и чуждите воини, които само са рушили в тази страна, не ме интересуват. Аз се интересувам от българските воини. Ако искате паметници на турските воини, отивайте да ги строите в Турция.

27

БГ

преди 14 години

Търпението на българина не е неизчерпаемо. Мои познати, които преди време говореха за толерантност и търпимост вече започват да си мислят, че възродителния процес май не е бил толкова лошо нещо.

26

Amenhotep

преди 14 години

Елате в София, *** откачена ... само елате! И офис ще ви дадем ... в реанимацията на Пирогов, а по-къно и в Централния Софийски затвор!

25

mind twist

преди 14 години

Пак тези нищов-ци на първа страница, защо?

24

Анонимен

преди 14 години

Тия двамата са с болни мозаци.Защо още са на свобода? Защо още са в България?Правят се на ***,но те знаят какво целят.Вън от България.Да си посрещат птолетта другаде.ТУК Е БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКО Е БЪЛГАРСКО.ЩЕ СЕ ГОВОРИ САМО НА БЪЛГАРСКИ.ТОВА Е ХРИСТИАНСКА ДЪРЖАВА.И който не му харесва това да напуска

23

koko

преди 14 години

Защо придавате важност на тозе турчеещ се ***?Той е кукла на конци.Бат Бойко обеща да пъхне кукловода в пандиза.Какво чака?Ахмет сам да го помоли за килия ли?

22

Анонимен

преди 14 години

то,освен ,че всичко започва от софия...и свършва в софия. на "майор векилски"1. дори наем няма да плащате.

21

God

преди 14 години

Ще се опитам да обясня на г-н Юзеиров какво е станало преди 130 г.: България се е освободила от 5 вековно турско робство (владичество) и станала независима Република даваща равни права на живот на българи, турци, арменци и всякакви други етноси, живеещи по нашите земи. В същото време Турция не съществува като държава. Явно за него свободна България е зима, а потурчена България е пролет. От Турция ли ще дойдат другите птички или от Саудитска Арабия или може би Ирак? Никой не ви държи насила тук

20

123

преди 14 години

TEZI TURSKI BOISKUTI ZASTRAHOVANI LI SA.DA IDA DA GI ZASTRAHOVAM LI?VIDJHA STOLA NA DOGAN PRAZEN I AIDE SEGA IURU6 NA MASLINITE.AWE,NJMA LI ZAKONI V TAZI STRANA.NJMA LI KONSTITUCIA.DANS TANCUVALNA ORGANIZACIA LI E?

19

Sturmführer

преди 14 години

Смърт за сеператистите. Имаме само една религия.Да живее България!

18

Tina

преди 14 години

Егати простите и необразовани хора! По принцип Бареков не ми е симпатичен, но той ги определи най-точно: "неграмотни и с нисък интелект" /не цитирам точно, но смисълът беше такъв/.Вън от България, Юзеиров, вън заедно с брат ви и майка ви, която на въпрос "Трабва ли да има джихад?" отговори "Ами, разбира се...ако има нужда"! Вън и кракът ви да не е стъпил повече тук!

17

Анонимен

преди 14 години

Манете ги тея мишки, кво ще кажете за малоумния Милен Цветков как сутринта във "Здравей България" нападаше кмета и хората от селото, че видите ли, що ни занимавате с измислени етнически напрежения, породени от едни нищо и никакви тухли ? А дали този Миленчо е чел това за птичките и пролетта ?

16

баба Яга

преди 14 години

Предлагам ултрасите на Левски и ЦСКА да се организират и да ги "подкрепят" подобаващо. Така ще покажат на обществото, че могат да бъдат полезни. :)

15

Amenhotep

преди 14 години

Е*ати ненормолниците! Тия май не са за затвора, а са за ЛУДНИЦАТА!

14

Анонимен

преди 14 години

много лошо ще стане ако продължавате с тия турски идей

13

Бай Тошо

преди 14 години

Ей, по мое време, такива тарикати изчезваха безследно посред нощ. После нямаше проблеми с права на малцинствата, Европейски съд и други глупости. Прибирам ги тия двамата и останалите само ще се разпуснат. Ще има да гледат за щъркели или лебеди в кариерата, като чукат камъни за магистралите.