106

jr0

преди 15 години

мръсни *** ... ако аз се заселя така някъде и си вдигна хубава и незаконна къща, не и плащам тока и водата , не и плащам данъците ... кво ли ще стане с мен и семейството ми . А за тях може ,така ли ? Щото са машина за гласуване. Пък се и бият с полицията. Я там у лево.

105

ангел

преди 15 години

"Късно снощи бургаските роми заплашиха, че ще се погребат живи, ако бутнат бараките им."редакторииии, спите! не "заплашиха", а "обещаха"!

104

Анонимен

преди 15 години

от Горно езерово ще отидат в Добно езерово

103

Анонимен

преди 15 години

От всички идеи, тази ми се струва най-бърза, най-ефективна и най полезна (за рибите) !

102

sunny

преди 15 години

До: Анонимен 93"Родни къщи" ли?!. За тези номади и *** няма нищо родно. Точно като ято скакалци преминават, унищожават всичко и продължават към друго място. Затова и нямат нищо ценностно. Защо тогава и ние да ги цениме?!

101

Анонимен

преди 15 години

Ромите са *** които смучат от нас всеки ден. Като комара който пие кръв, или репея който изсушава растенията. Какво се прави с ***?!

100

до 98

преди 15 години

съгласен съм да спомогна да се съберат помощи, да ги пратим на разходка в Прага при това положение. хахаххахахахда мре мръсната ***!

99

Nasko

преди 15 години

Крайно време е, ***/ стига с тия роми/ да се научат, че в България има закони!Каквити и бунтове да правят, да им затрият бараките, няма ли къде да живеят?Я да видим Колко Българи, са построили бараки като тях и живеят без да плащат за нищо, а в същото време да се плодят, като мишки!

98

Анонимен

преди 15 години

В Чехия полицията ги налага посред бял ден с палките. Обществото одобрява. Който е ходил в Прага знае.

97

Жорката

преди 15 години

щели да се погребат живи... Еми супер... кво ;)*** тия крадци и престъпници са само. Смятат че всички останали са им длъни нещо. Всеки трябва да плаща, а те - каквото си искат, могат да го взимат. Айде пък да не.

96

до 92

преди 15 години

ти пък... веднъж да има хубава новина и ни разваляш кефа.......от радост не смогваме да си изкажеме мненията!

95

Анонимен

преди 15 години

и аз още преди 30 мнения си предложих цялата пенсия за почерпка,ако се самопогребат,ама ме изтриха.обаче и двамата ще си спестим почерпката май-пак лъжат гнусните ***!

94

Нептун

преди 15 години

Къде да живеят тия *** ? Ами Бургаското блато (езеро) е на две крачки, потапят се за дълго и стават евтина, но питателна храна за рибите. Полезни от където и да ги погледнеш !

93

Анонимен

преди 15 години

тези хора нямат ли си родни къщи,как са се озовали там!преди 20 год такова нещо нямаше

92

Анонимен

преди 15 години

Ох, какво ни занимават с тези маймуни, бе? Ще реши човек, че останалите хора си нямат проблеми! Дадоха ли им къщи преди години, дадоха им. Ама тези се върнаха в гетата, защото в новите си жилища трябвало да си плащат тока и водата! А в гетата всичко го плащаме ние! Сега какво реват? Че на хората им писна да ги издържат и за благодарност да са обект на кражби? Малко нагло, а!

91

Retro

преди 15 години

Аз викам с багерите директно през ***. Нагли същества! Когато искаш да живееш в дадена страна, ще се съобразяваш със законите й, както правят всички граждани... поне по-обикновените, като нас. ;)

90

mind twist

преди 15 години

Как багери, направо бойно учение трябва там::1. Катюша:2. Танкове - да заравнят терена

89

me

преди 15 години

!!! Neka samo hora s obrazovie da mogat da glasuvat !!! !!! Neka samo hora s rabota da mogat da glasuvat !!!Taka 6te se otseqt tezi paraziti.

88

ViSitter

преди 15 години

Съгласен съм с теб за ценностите и необяснимата толерантност към ***(дори от самото общество), но много българи успешно се ориентират в създалата се ситуация след 1989, докато така наречените "братя" не желаят да се развиват, не желаят да преминат така да се каже на друго ниво. На сила хубост не става, затова със сила става.

87

Анонимен

преди 15 години

Хитлер е смятал евреите за нисша раса, за това ги репресирал. Но още преди да започне с тях е оправил ***, те са били първа задача. Думите са му били: "Тези животни разнасящи болести и мърсотия нямат място в третия райх". В резултат от това от 450 000 хиляди в Германия *** през 1938, края на войната през 1945 заварва под 20 000 в Германия.