133

македонците

преди 15 години

Македония е Древна Света и Библиска земя Вие сте МАКЕДОНЦИ МАКЕДОНСКИ НАРОД МАКЕДОНИЯ Вие сте Македонци староседелци и домородци на Балканот а не дойденци БугароТатарМонголци од Азия Бугария е само географско име и *** како етнос нема На едно парче од територията на Балканот врз снагата на Македония во 1878 г беше создадена от Русите како Руски протекторат Бугария Русите си направия во 1878 г нивен Руски протекторат со Руска войска со Руски институции и со Кнез Александар Батенберг Русите си имаат нивни надворешни интереси на запад од Црното море и тие си сотвория нивен Руски протекторат кой го нарекоа Бугария Нивната замисла беше да стапат на Балканот и во Цариград Дури и история на Рускиот протекторат Бугария Русите му написаа Божем Македонскиот народ што живее на овие простори нее домороден и староседелски а е племе дойдено од Азия со некои измислени Ханове Русите со тоа сакат да држат народот Македонски во протекторатот Бугария во свои раце докажувайки му на народот дека Руси и *** са еден народ од Азия дека са крвни бракя Тоа нее вистина Ние сме Македонци а не *** Азияти Во целата територия на така нарекуваната Бугария до ден денешен нема одкопано и найдено од земята ниту еден доказ или артефакти за БугароТатарМонголци нема найдено и одкопано ниту еден гроб на Азиски Хан Туку од земята се одкопуват само Македонски докази како ковани Македонски пари Македонска садова и градежна керамика Македонски мермерни споменици Македонски златни маски и тн Ние Македонците описменивме Русите и им дадовме язик и религия али Русите се срамат тоа да ни го признаат тоа Бугария е само една територия еден Руски протекторат од 1878г до ден денешен Затоа Бугария треба да скине еднаж за секогаш синджирот со кой е врзана за Руската мечка Зошто од Мечка може да добиеш само Мечешка услуга Бугария во иднина нема да постои како Руски протекторат зошто Балканот ке се возобноват држави Тракия и Македония Тоа се гледа веке и со голо око

132

26g

преди 15 години

БКП = БСП+ДПС+АТАКА+СДС+ДСБРежимът, управлявал страната 45 години си управлява и досега, а пък вие ШМАТКИ си се псувайте един друг и им вярвайте на тъпотийте. За всичко са виновни съдиите в България! За толкова години на измами и източване на благата, произведени от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД няма ни един осъден. Ако имахме функционираща СЪДЕБНА СИСТЕМА, ще секнат и кражбите. Ама "Кучетата си лаят-кервана си върви..."

131

гласоподавател

преди 15 години

1. Стара обувка търси някой да й отпори гьона.2. Госпожица от занаята търси богат занаятчия с цел брак.3. Печена търси загорял.4. На лице съм. Търся някой да ме обърне на опаки.5. Търся село без кучета, но с ***.6. Въздържател напива вода не напита.7. Учителка по френски дава нощни уроци.8. Закъсала търси да я скъсат.9. Пренарязвам обратни резби.10. Кавал търси девета дупка.11. Воден спасител дава уроци по игра с подводни топки на платежноспособни дами.12. Опасна секс бомба търси някой да й отцепи района.13. И в морето ми е до колене.14. Грешна съм. Търся праведен да ме оправи.15. Може да ми е къс ума, но са ми дълги крака-ата-а-а.16. Специалист по икебана аранжира всякакви китки.17. Дърпам дяволи за опашката.18. Бутам на тия дето бутат.19. Търся знойна хубавица, да внесе топлина в живота ми.20. Сапьор обезврежда секс бомби по домовете.21. Кацна ли на някого въртя се като муха без глава.22. Монтирам шпионки на всякакви гардероби и шкафове.23. Целувам крака и ближа . Атрактивни цени.24. Паток търси въртиопашка.25. Жулиета търси Ромео с Алфа Ромео.26. Позирам по домовете. Голямо разнообразие от пози.27. Взимам го присърце, но не си го слагам на сърцето.28. Агроном дава практически съвети как да цъфтите без да вържете.29. Дамски шивач реже три пъти, без да мери нито веднъж.30. Надарен търси даровита.31. Влизам ви в положението.32. Поръбвам непоръбени.33. Занасям се с отнесени.34. Двуглав змей търси ламя ненаситна.35. Ако искате да видите каква изненада съм ви приготвил дръпнете ми ципа.36. Развит търси навита.37. Не се притеснявайте, ако сте дебела. Аз веднага ще ви открия слабото място.38. Ако са ви изкарали акъла аз ще ви го набия отново.39. Тясна специалистка търси широко поле за изява.40. Звероукротител професионалист укротява разгонени ***.41. Опитен горски лови бракониери в чужди кревати.42. Потомствен благородник облагородява родословни дървета.43. Лесно запалима търси трудно гаснещ.44. Пицария Червения фенер доставя пици и цици по домовете.45. Сядам само на станали.46. Ако можеше да ми стане нямаше да седна.47. Строителен предприемач търси малко употребявана бетонобъркачка с голям капацитет.48. Девета дупка търси меден кавал.49. Ако често изтървате сапуна в банята винаги съм готов да ви го подам.50. Дипломиран астроном сваля звезди на млади дами.51. Буден принц търси Спяща красавица.52. Дискретен, професионален алпинист сваля закъсали от всякакви балкони и покриви.53. Специалистка по битова техника духа като вентилатор, смуче като прахосмукачка и се върти като миксер.54. Мома втора употреба търси неупотребяван ерген с цел да го употреби.55. Атрактивна дама с неограничени възможности в леглото, търси джентълмен с неограничени възможности в плащането.56. Продавам книгата Кама Сутра с презентации на ж

130

преди 15 години

Атака не с мафията именно поради са отрязани от медиите , атака са гонени , хулени , бити от полицията. Атака са мъченици за Българщината.

129

asd

преди 15 години

122, ти какво искаш да направи Атака РЕАЛНО?Какво искаш?Не ти ли е достатъчно спирането на построяването на джамии в Бургас и София? Не ти ли е достатъчна финансираната от Атака телевизия СКАТ, която в много райони на страната се старае да подържа българския дух? На мен ми беше достатъчно лобирането срещу един депесарски кмет от село близо до Шумен, който крадеше земя от българските селяни и я използваше за своите си нужди. Сега той вече не е кмет.Но, както и да е.И ти явно си платен депесарски ***. А дори и да не си - явно ти се струва благородна кауза да вървиш срещу обединението на народа.

128

преди 15 години

Докато ти си на власт нищо добро не ни очаква!Крайно време е престъпниците да влязат в затвора,а не да ни дават акъл от медиите !Престъпниците трябва да са в затвора,а не в парламента?!Къде по света го има това?!

127

преди 15 години

АТАКА ЩЕ ВЗЕМЕ МНОГО МЕСТА ВСИЧКИТЕ МИ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА СОЦИОЛОЗИТЕ ТЕ СА АМЕРИКАНСКИ ПЛАТЕНИ МЕКЕРЕТА ИМАТ ИНТЕРЕС ТУРЦИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС

126

преди 15 години

На този *** ще му отива една 9мм дупка между очите, а може и бренике,че прасе трудно мре.

125

asd

преди 15 години

107, ти си платен депесарски ***.Атака не е турска "креатура", както казваш. Имам личен контакт с управляващи кадри в Атака и те определено не са това, за което се опитваш да ги представиш.Това ме навежда само на мисълта, че някой от ДПС(например) ти плаща, за да разединяваш народа.

124

преди 15 години

vie bg ste prodaznizi tova vie v kryvta ot tursko etaka njma oprava bratzet

123

преди 15 години

И*БРИКА май има претенции за нещо, а какво щеше да стане бе Догане, ако още 2 - 3 години бе останал Живков на власт, ами ти щеше да си си доносник в ДС, а твоя електорат който ти така ревностно плашиш, щеше да бъде наврян в Анадола, това и ти го знаеш много добре, и престани да плашиш българите и народа на българия с някакви си там неща, стой си мирен и тих, че нещо в повече ти дойде приказката !!!!!

122

преди 15 години

Атакистите са създадени както и ДПС от червените ДС, за да активизират турския вот и да разбиват гласовете на десните. Волен Сидеров само говори, но нищо не прави реално. Атака обслужват прочервени и турски интереси...поне такъв е изводът от всичко, което правят и не правят. Няма как да знам със сигурност, но не им вярвам изобщо. Предпочитам да гласувам за десните, те поне са се доказали, че не са довели страната до криза, както винаги става при червените, Доган не вирееше при Костов, Бойко със Станишев и Доган няма да се коалира.

121

преди 15 години

Тва службата като ракетчик , дрогата и алкохола не прощават на никого.Ламбе, възседни една ракетка и пуск.Зян няма.Ти си агент на Волен Сидеров.Нарочно говориш, че АТАКА е турска партия за да накараш турци и *** да гласуват за нея.Има си слабости и АТАКА, ако наистина искаше да им навредиш там щеше да удариш.Преди беше сръбска, руска, гръцка и сега - турска.Малка ти е кукичката.Абе, просто си един нереализиран дрогиран рикошет.Бог да те прости.

120

Димитър

преди 15 години

Подкрепям и поздравявам #78, и Ви подканвам като #77: Българи, гласувайте! Дайте своя глас, изразете мнение, имайте позиция!

119

Tina

преди 15 години

Цялото това разделение се насажда изкуствено в продължение на 20 г., за да може някой да държи властта.България има нужда от истински държавници.Дано Господ й помогне да се появят най-накрая.А ние трябва да гласуваме, за да се опитаме да си помогнем сами.

118

преди 15 години

Тоя като е толкова смел да прави такива изказвания, що не се пробва да запали България пък да видим какво ще се случи. Аз съм от Гоце Делчев, град в Югозападна България, където има "СМЕСЕНО" население. И там се опитва да си налага волята сред младите помаци и те от време на време му се връзват, но ние лесно им ухлаждаме страстите с побоища в дискотеките!!! Догачо хайде да те видим, колко ти стиска и направи етническо напрежение, но незабравяй и за КЮРДИТЕ, които с радост ще се присъединят срещу вас

117

професор

преди 15 години

не съм агитатор или нещо такова, обикновен човек съм, и избирам да гласувам за "зелените", направете и вие така, няма какво да губим

116

sunny

преди 15 години

Сокол? Този и за яребица не става. Ако имаме свястна служба национална сигурност, този отдавна да е съден и разстрелян като национален предател. Мазен кокошкар!Гласувайте момчета и момичета, нека сме единни пред турци, ***, македонци и всякакви провокатори!

115

преди 15 години

"ДПС стана знак за сигурност, че някои явления преди 20 години няма да се повторят" Ако става дума за терористичните актове които организираше ти и твоита партия преди 20 години срещу Български жени и деца , да можеби няма да се случат , щото сега нямаш интерес да го направиш , черен турчин .Мястото ти е в затвора кадето да изгниеш бавно и мъчително.

114

преди 15 години

Този турски *** няма да слезе толкова лесно от политическата сцена. Ще продължи да изкупува българската земя чрез поставени лица и нищо чудно после да имат някакви претенции към БГ територия. Тази гад долна , както и комунистите ще манипулират резултатите от изборите и ще довършат България. Всички соц. проучвания показват намерението им на 100%. Колкото и да ми се иска , колкото и да вярвам, че вече всичко лошо свършва , само мисълта,че ще вземат властта по скрит начин ми говори , че с изборите няма да стане. ЩЕ ОПИТАМЕ, НО МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА НИ ПОЗВОЛЯТ. Нищо има и друг вариант, който ще има много по-голям ефект от изборите, но дано не се налага да стигаме до там, но ако се наложи смятам ,че всички сте готови.А отърване от тоя фес ще има само , когато това гадно прасе умре.