23

преди 15 години

Илиян е син на генералния директор на Национална служба "Растителна защита" и председател на групата общински съветници на БСП в Перник Венцислав Тодоров. Бащата се ползва с авторитет и уважение в Перник. Той е зам.- председател на областната организация на БСП в Перник и трети в листата на Коалиция за България на предстоящите избори от 14-ти Пернишки многомандатен избирателен район.Преди да влезе във властта се е занимавал с частен бизнес в областта на селското стопанство, който е развил успешно.Майката на младежа - Петя, работи в Център за работа с деца в Перник.Вчера жилището на семейството в кооперация "Колош" в центъра на Перник е било претърсено. Обискът е продължил около два часа. На терасата на третия етаж, където живеят Тодорови, е имало над 15 полицаи, разказват съседи, цитирани от БТА.Преди няколко години семейството е купило апартамент в столичния квартал "Красна поляна", който вероятно е ползвал синът им, твърдят близки на Тодорови.Илиян е завършил езиковата гимназия "Симеон Радев" в Перник, след което е приет във висше учебно заведение в София. Според съседи младежът е тих и възпитан. Те не пестят суперлативи за родителите и не могат да повярват в случилото се, твърди кореспондентът на БТА.Адвокатът на Илиян Тодоров отказва коментар.В нощта на убийството се знаеше, че убиецът е избягал с такси, но номерът на автомобила е бил заснет от охранителните видеокамери пред клуба и така полицията разбра къде и кога е слязъл убиецът.

22

преди 15 години

eй такива като тебе *** са способни на убийства дори.Какво общо има това-кой къде е роден.Убийците са и от софия и от други градове и села на бълг.И не само от бг.-руснаци англичани австралиец сърби и т.н.Само защото някой е роден в софия не го прави велик човек.Обратно-много родени там са клошари и най-долна ***.А много качествени хора са дошли в софия и са творци артисти музиканти професори и академици.Спрете с глупавите изцепки-софиянци и провинциалисти.

21

Анчо

преди 15 години

Нема сми да се травматизира момчето.

20

преди 15 години

6tom e sin na komunist, ne se u4udvaite tazi ve4er kogato nqma da ima i gram novina za cqlata rabota po Kanal 1, bTV i Nova.

19

преди 15 години

izob6to ne e vajno ! Vajnoto e da ima edin kontrolen iztrel i da priklio4im okon4atelno s poredniq *** na zemqta !

18

преди 15 години

Ивайло или Илиян. Дядо му нали се е казвал Илия,няма логика да е кръстен Ивайло?

17

преди 15 години

I kakvo izob6to e pravil s noj v diskotekata...i za6to e bil PUSNAT TAM?!?! Da im $%*# mamicite i na tiq!

16

преди 15 години

В това, което казва 11 е истина. Да се върнат жителството и адресната регистрация. А за умишлено убийство доживотен затвор без замяна, без никакви изключения

15

преди 15 години

A охраната на дискотека къде ?!?! Иначе са много велики когато трябва да гонят нормални хора защото не им харесва дрехите им нали ! И тия маймуни на съд !!!

14

stefan

преди 15 години

ако и тоя го пуснат,егати и държавата.значи сме на дъното отдавна,но сега май сме даже поотдолу.ако някой убие моето дете,не дай си Боже,ще го чакам да го пуснат и ...

13

преди 15 години

e izklio4itelno prav.

12

преди 15 години

bez maitap...samo 4e, versiqta nqma da e samootbrana, a samoubiistvo. Dvamata ubiti se samoubiha pred o4ite mu, a toi geroi4no opital da gi spasi kato sko4il v taksi da tyrsi pomo6t...

11

преди 15 години

Поредния пример на насилие от селянин към софиянци. Идват селяните в София и почват да убиват софиянците, да крадат от софиянци, да мародерстват спрямо софиянци. Софиянци сме подложени на терора на провинциалната престъпност. Този случай трябва да стане повод за въвеждане на жителство- само жителство и изселване на провиницалистите може да защити живота и имуществото на софиянци. А за убиеца- доживотен затвор.

10

преди 15 години

син на комунист...друго обяснение трябва ли ?

9

преди 15 години

От сега може да се каже, че синчето на активиста на БСП ще мине по тънката лайсна, щото сигурно ще го е направил при самоотбрана, или други подобни глупости които щ измислят адвокатите му !!!!!!

8

преди 15 години

Не мога да си представя що за *** и подлец е убиеца, след като ги е наръгал в гръб...

7

преди 15 години

Porednoto samoubiistvo v Bg...

6

преди 15 години

Още едно "мамино" синче от добро, честно и работливо семеиство се прояви....24-годишният Илиян е син на генералния директор на Национална служба "Растителна защита" и председател на групата общински съветници на БСП в Перник Венцислав Тодоров. Бащата се ползва с авторитет и уважение в Перник..........

5

преди 15 години

започна се..внушават на всички българи-ей това момче е убил но то е добро момче всички които го познават ще разказват какво добро и послушно дете е бил а баща му ще е много изненадан ще ходи по телевизиите да обяснява как са отгледали един достоен човек и т.н.

4

преди 15 години

Vsi4ki zabraviha i za onzi ot Pernik i drugiq ot Varna...kvo stana s tqh a? BG = parodiq.