115

MOPETO

преди 15 години

Ползата от този гаф е не 4е няма да пее педайла Граф.Невиждате ли 4е мутрите показаха 4е могат вси4ко. днес спе4елиха конкурса за у4астие в Евровизията, утре ви4ки конкурси идващи кати Евро Финансията.Пискливите гласове са патент в БГ. Дядо каза по повод на певецът-гъс, 4е Стой4о Пеев, играещ хан Аспарух, 4е също поради крайно пискливият му глас е бил гласово дублиран , ре-мейкън.Проблемът ни не е кой с какъв гъс шъ пеии на ефрофизиътъъ а дали ще има газ да си наготвим, да апнем и да използваме възможностите на собственният си гас

114

Petya

преди 15 години

na mene li4no mi haresva!! ne znam za6to tolkova ste zavislivi!!!! az o6te ot sega go podkrepqm 4oveka,sigurna sym 4e 6te ni predstavi dobre,a posle vsi4ki 6te go zaobi4ate kato donese hubav rezultat kato elica!!! ccc sramota!!

113

преди 15 години

Та той не може да пее и изглежда смешен! И изобщо може ли да има конкурс в Държавна телевизия?!

112

e

преди 15 години

Смятам, че голяма вина носят медийте които дават поле за изява на този %#&%&%. Соро време навсякъде го показват, но аз се чудех къв е тоз и с какво се занимава. Е от финала разбрах, че всъщност този е неуспешен имитатор на скимнтене квичени и т.н. на животни.А някой каза ли кои го допуснаха до финала ? Нали комисия подбираше песните на полуфинала ? Помня имаше една песен която е наш фолклор поднесена с модерен аранжимент, вместо нея комисията натресе "Човека" гАз !

111

Юлия

преди 15 години

Г-н/жо 104, като се подигравате с "ЮнайтИд", имайки предвид навярно произношението на Красимир Аврамов, що не вземете да си погледнете "опасТност"-та!?

110

val

преди 15 години

Da si kaja pravo Illusion mnogo mi haresa - originalna e, Krasi naistina pee hubavo, no edinstvenoto ne6to koeto ne mi dopadna e, 4e nakraq toi ne uspqva da kotrolira glasa si. Az se zanimavam s muzika i po-specialno s peene, taka che si imam predstava koe kak trqbva da e. Neka ne opliuvame za opreden pyt pobeditelq, i az ne glasuvah za nego, no kakvo da se napravi.... :/

109

муз. инвалид

преди 15 години

Гледах клипа, малко софт порно се яваваше, не ми хареса. Песента не ще я слушам втори път. Явно проблема ще бъде при живото изпълнение, щото и аз мога с компа да изпълня няква песен.

108

е

преди 15 години

А бе ако конкурса не е за хитове за какво е ??? За безумно квичене и циврене с микрофон ли ???По скоро ти се откажи от участието си в Москва !!!И кажи кой стои зад теб (и в двата смисъла) !

107

Blade

преди 15 години

Пламене, трудно ще се осъзнаят. След като не вярват на музиканти от ранга на Маричков и Йорданка Христова - трудно ще повярват овцете на нас. Най-неприятно ми е, че пак ще трябва да го виждам този ...

106

преди 15 години

hahaha sucks be izlagaciq 6te e otovno nema ni6to

105

преди 15 години

Графа, Поли,Марияна, тези хора могат да пеят, а Аврамов НЕ, толкоз е просто !

104

е

преди 15 години

Ако този участва има опастност поради слуховите вреди които ще нанесе на руската и европейската публика, Русия да спре доставките на газ за България !!! Пискливецо смили се над българският народ и си ходи по живо, по здраво в ЮнайтИд Стейтс !

103

преди 15 години

ЕЙ, ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ, ТОЙ ПЕЕ ФАЛШИВО И НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ МУЗИКАНТ, ЗА ДО РАЗБЕРЕШ!!!

102

koko

преди 15 години

ей........хора.срам и позор за България, че ще ни представя човек който е далеч от поп музиката.Да ходи да си прави експериментите на друго място и да се върне да си мие чиниите в САЩ.Той ако е бил стока,нямаше да се върне а щеше да се реализира там...............***......

101

Tina

преди 15 години

Защо се нахвърляте така срещу него? Каква е тази кампания, която всъщност прилича на наглесане от нечий фаворит.Добра или лоша песен, щом е спечелил, нека да отиде на Евровизия и дам да докаже дали може да пее.

100

Blade

преди 15 години

Тоя пикльо тъкмо го бях забравил, тука пак ми нахлу в медийното пространство! И за глас да беше, не би го спечелил конкурса. Виж ако направят конкурс за фалцет - може да вземе предпоследно място. Второ, парчето е МАЛОУМНО, и даже на запис гласчето му се чува слабо на фона на музиката...можеха поне изкуствено да му го увеличат...

99

MOPETO

преди 15 години

FP: Преди да се оклона в посока събитието ще направя уговорката по въпроса:1) каква е раликата между **** и гъс? **** еанатоми4ен термин използван в българският говорим и писмен език от недоразвити индивиди.Гъс е описание на характера на същите тези индивиди.Елена Пенева,Щом не е забранено да печелиш по този начин (Българският скандал на Евровизия)-значи не е наказуемо.И наистина защо да не се радваме че след *** в паното на Европа сега ще им пкажеме и ануса. И харийка има-законът. малка нужда 0.5лв, голяма 1лв. остава да се допълни колко за запек и колко за диярия...Много е по добре на друг гръб 100 тояги или на друг 100 микрофона. Както кенефът турен в паното от чешкият чифутттин, така и този ректален певец не представя мен, семейството ми и приятелите ми.Този певец-гъс представя България, т.е Парламент, Президент, Министър Предсеател. Министри, та даже и на културата, и на външните работи, Кметове които немогат да се подписват или говорят на български, та даже и кмет борец, представя мутрите, мутрогърлите и мутродецата , и накрая предствя вси4ките полити4ески партии с истиските или неформалните си лидери.Ето на това общество певецът-гъс е представител.А кокото до Киро Маричков-присмял се затник на гъс.

98

уф

преди 15 години

ае незнам песента може и да е готина ама изпълнителя така фалшиво я изпя че неам думи, дано и на евровизия не я изпее така фалшиво че ще станем за смях пред цял свят.а м/у дургото песничката на поли също нее лоша ама е кардена почти от до на дима билан песента от мин год.. акотрябва ад избирам от двете по добре тая на аврамов да ни представлява , остава асмо да се молим да я изпее без грешка !лош добър тва е избраха го така че най ок да му пожелаем успех и това е

97

преди 15 години

Моето мнение,че тази песен заслужава да отиде на Евровизия!аз ЛИЧНО ЗА НЕЯ ГЛАСУВАХ 3 ПЪТИ! И ако имах възможност щях да гласувам още 300 за песена на Краси!Ако бях на мястото на Краси,щчх да отида в Москва да се изплюя върху България и най-вече тия дето го плюят,да си замина за САЩ и да не се върна!Ето това сме Българите!Затова сме толкова далеч,защото се дърпаме назад,мразим се и си завиждаме!

96

преди 15 години

ако градския ми Красимир според много от вас не пее добре и песента му е лоша, то тогава не знам какво да кажа за останалите песни? Трагедия. Песента му не е кой знае какво на на фона на останалите песни, които участваха, се явява като супер хит :)