12

ТАНЯ

преди 15 години

БРАВО НИКИ, ДОКАЗА , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ВСИЧКО Е КОАЛИЦИЯ, А МНОГО РАБОТА И ТРУД. НАДЯВАМ СЕ ВОТА КЪМ ТЕБ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ И КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ И С НАГЛАСЕНИТЕ НЕЩА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ В БЪЛГАРИЯ . БРАВО Ш

11

човекът победа

преди 15 години

браво ники ти представляваш целият българси народ аман от коалиции нека и политиците си отворят очите чрез твоето представяне ти си идеяла за българският мъж оцелял на всяка цена без храна без подслон презрян от комплексари даже и самамчето ти взеха силвия и спас а ти им подари собственната си победа . много успехи ники за мен беше удоволсвие да гледам това предаване.

10

преди 15 години

най-после и най добрия да спечели,че ни писна от нагласени конкурси

9

светлана

преди 15 години

Радвам се за Николай,и исках той да е победителя,а що се отнася до 2,искам да му кажа,че никой не е измислил от Българска страна,а ако си гледал и други чужди такива ,ще видиш ,че е имали такива острови и в тях,че си за Спас ,който си показваше пи.ш.ката и излъга всички кутки в играта е естествено да си тръгне като ***,нали е пич,защо си тръгна....

8

БГ сървайвър

преди 15 години

На победителят честито. А за продуцентите какво да правя - няма по Балкански селски и срамен завършек на предаването, какъвто беше последния епизод. Все едно беше видео на Боби Турбото от Сблъсък :))))"Ми вземи отслабни бе, горещо й било", "О, Ейнджъл. Телефона." и т.н. Няма какво да го коментирам водещия.Мега некадърни хрантутници са тия. Толкова изпростял и оскотял народ.

7

ML

преди 15 години

Bravo Niki - Gorubci _ SELQNI

6

преди 15 години

А бе номер 2 , ти си бил голям . Продуцентите виновни ,а какво ще кажеш за подкрепата на хората ,92 ПРОЦЕНТА.

5

Ant Z

преди 15 години

Много ми е подозрително - Ники е подготвен, но е рядък гьз. И се държеше все едно всичко в кърпа му е вързано. Както се оказа после че е.

4

CeCkO

преди 15 години

Ej, Spiro, nedej da zloradstvash i zavijdash! Prosto po-dobriq specheli! Radvam se, che za purvi put i bulgarite izbraha kachestvoto pred prostotiqta! :))

3

преди 15 години

Браво Ники. Това което стори със Спас, Народа ще стори с управляващите.

2

Spiro

преди 15 години

Е извинявайте, ама продуцентите на това предаване просто се *** да го бутат този Николай. Този човек трябваше да си замине още когато неговите съотборници гласуваха и го изгониха. Ама не, специално заради него измислиха някакви острови, изолираха го за да не може да бъде изгонен отново и посредством някакъв нагласен вот оставиха на зрителите да решават. Е как пък го докараха 4 на 4 гласа само не можах да разбера :) Изведнъж хора, които много добре знаят какво представлява този хитрец, гласуваха за него. Не ги ли е малко срам организаторите на това шоу, поне малко ? Не коментирам качествата на Николай като издръжливост и физическа подготовка, но по правилата на тази игра той трябваше да е изгонен мноооого отдавна. Това е истината. А пък този нагласен вот с журито на финала ... няма смисъл да се коментира изобщо.

1

преди 15 години

Поздравления за Ники! Много щеше да мее яд ако това Спас беше спечелил! Голям селянин беше горкия!