108

Анонимен

преди 13 часа

А бе, българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС бе, нали са членове на ЕС - ха ха ха хаааа - правели тапи!

107

Путин

преди 13 часа

Так точна, а Россия наша- ета обширнае прастранства между полюсав!

106

ЕС умре

преди 13 часа

На Европейския съюз му остават "две-три години" живот. "Ако искате да станете геополитическа сила, тогава ключовият елемент е икономическата сила", основателно напомня Гунтрам Волф, професор в Свободния университет в Брюксел, отбелязвайки забележим спад в растежа на производителността в страните от ЕС.

105

Анонимен

преди 13 часа

Еманюел Макрон, който очевидно вече не се страхува от нищо, направи тревожно изявление по време на форум в Берлин: "През следващите две до три години, ако следваме традиционния си курс, ще бъдем изметени от пазара. Не се съмнявам в това".

104

Анонимен

преди 13 часа

Всики българин е евроатлантик . И в Европа ЕС модела е за един общ Европейски Съюз с развитие на мултилатеризъм. Свободно двигение на хора, стоки, услеги с една валута. И ЕС до деситина години ще се разщири на изнок до Москва.

103

Анонимен

преди 13 часа

Какви прилични отношения с неприлични държави,ти луд ли си?

102

До 97-ми, Заблудата

преди 13 часа

или по-точно самозаблудата никога не е добър съветник. Но ако все пак продължиш да знаеш, че нищо хубаво не те очаква.

101

Анонимен

преди 13 часа

Браво! Успех на БРИКС. Ако бяхме държава, щяхме да поддържаме прилични отношения и с тези държави вместо да козируваме на англосаксонците

100

Анонимен

преди 13 часа

Джуджи откакто дрънка за БРИКС,рублата му стана на две стинки.

99

Николина

преди 13 часа

Ако рашите не го изгонят тоя, до 5г ще ровят по кофите на Нато. Този убавец ще разпадне федерацията. Некадърен, нагъл, дребен човече с претенции за диктатор и император на скъсаната империйка.

98

Анонимен

преди 13 часа

Не знам дали някой от умните и красиви евроатлантици схваща какво означават тези събирачки на БРИКС. Означават, че Западът е сам. И понеже е отслабен от простотиите на управниците му, ни чакат доста неприятни изживявания. Особено неприятни ще са за ревностните атлантици.

97

Христо Христов

преди 13 часа

Миналото е на ЕС, настоящето е на САЩ, бъдещето е на БРИКС. Това е.

96

И

преди 13 часа

сЯ к,во праЙм? Антонио Гутериш се оказа русофил...

95

александр морозов

преди 13 часа

Разменям два 2024 Moskvich 6 1.5L GDI за Голф 4 с Газова на метан

94

Ако някой беше

преди 13 часа

наистина прочел за какво си говорят там щеше да разбере че освен общи приказки в пожелателен смисъл няма нищо подписано като правила и договорки за организацията. Ама как точно ще подпишат като трябва да си изберат валута - нито Индия нито Китай ще се откажат в полза на другия. Като цяло нелоша инциатива на теория но практиката я няма- те и нашите политици така на едро говорят как ще борят лошите но като питат как конкретно с какви действие конкретни - и нищо не казва

93

Анонимен

преди 13 часа

Тоя гном пак се е нашмъркал яко

92

Самозаблудата на

преди 13 часа

нашите евро-някакви не може да продължава вечно.

91

Анонимен

преди 13 часа

А руската рубла вдигна ли се или все още е 100/1 спрямо долара?

90

Учете история

преди 13 часа

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

89

Анонимен

преди 13 часа

Домакините са приканили гостите си да си носят валута в брой, защото на територията на страната не действат Visa и Mаstercard поради западните санкции.:)))