109

Унгария е в ЕС

преди 13 часа

И търгува с Брикс!

108

Анонимен

преди 13 часа

В РАЗВИВАЩИЯТ СЕ БРИКС- ЗАПЛАТИТЕ В ИНДИЯ СА 3% ОТ ЗАПЛАТИТЕ В САЩ И ЕС- ЩО, НАЛИ СА ЗАПАДАЩИ

107

Анонимен

преди 13 часа

ей предател яж ми туя

106

Анонимен

преди 13 часа

Копейко, изчакай първо Унгария или Сърбия да се набутат в БРИКС и тогава да видим кво е, що е. Къде си тръгнал с двата крака като пълния дeбилeн?

105

Анонимен

преди 13 часа

Защото им е толкова акъла, затова смятат, че БРИКС е бъдещето. След като САЩ загубят още малко от влиянието си по света, което е неизбежно, БРИКС ще се разпадне, понеже единственото нещо, което обединява тези толкова различни държави е борбата им със Запада. Орел рак и щука се събрали да си правят съюз. Супер, но това докога ще съществува съюза зависи от това докога САЩ ще имат все още толкова голямо влияние на световната сцена. Всеки на различно мнение явно не знае много за държавите от БРИКС.

104

До 109

преди 13 часа

Ние бяхме в ЕС И купувахме евтина руска газ и нефт!! Не е безплатна, но много по евтина!! Отколкото да купуваме същата приз посридници умнико!

103

до99

преди 13 часа

Ми да забранено е да търгуваш с Русия Китай и Индия, с Русия направо забраняват и ограничават директно а при другите налагат жестоки мита да им оскъпяват продукцията, тва ако не са забрани не знам кво са.

102

Анонимен

преди 13 часа

Кой ти е забранявал да търгуваш със страните от БРИКС? Пак руски лъжи. Само лъжи от тая русия.

101

Анонимен

преди 13 часа

КОПЕЙКИН- ЛЯТОТО ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ СИ ВКАРАХА РОБИ ОТ БРИКС- АМА И ТЕ ИЗБЯГАХА В ЕС, НЕ СЕ ВЪРНАХА В БРИКС- ЗА ЧЕМ ТАК....

100

Христо Христов

преди 13 часа

Прави са Възраждане! Още 2015 шеефът на ЕК заяви, че Европа залязва и бъдещето е на Азия. Факт.

99

тоя филм

преди 13 часа

сме го гледали,едно време СИВ беше бъдещето и запада загниваше и нищо не можеше да промени това,а видяхме какво стана,да измисли нещо по-оригинално Костя

98

Анонимен

преди 13 часа

Думата на путин не струва пукната пара...

97

Анонимен

преди 13 часа

Само инжекция ще го оправи тоя.

96

Анонимен

преди 13 часа

До факт Кажи честно глупава копейке. Това което ни интересува нас българите е ако се махнемц от ЕС и отидем в БРИКС повече ресурси ли ще имаме? И откъде? русия или Бразилия безплатно ли ще ти дава ресурси? Вие копейкаджиите сте функционално неграмотни.

95

Защо да не търгуваме

преди 13 часа

С БРИКС? Защото Урсула ни забранява ли??

94

Радио Чифлик

преди 13 часа

Запад е западнал. Костадинов, за разлика от тримата задръстени на евроатлантизма дебелаци, които все не са се наяли от дъжавното корито, си държи носа на вятъра. Копейкин си казва прогрессивното мнение.

93

Анонимен

преди 13 часа

БРИКС- СВЕТЪТ НА МИЛЕАРДЕРИТЕ/МИЛИОНЕРИТЕ И ОГРОМНАТА НЕСЪНУВАНА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ- КОСТЯ ТИ РАБОТНИК КАТО ТАТКО И МАМА В БРИКС- НИЕ РАБОТНИЦИТЕ В ЕС- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЯ ЖАЛЪК ПРОДАЖНИК!

92

Западняк

преди 13 часа

Ха-ха-ха, това го слушаме от 10 години.

91

Анонимен

преди 13 часа

От това мафиотско сдружение брикс нищо няма да излезе, просто защото целия договор разчита на едно единствено лице в съответната държава членка. Ако някой от тези мафиотски лидери се напие някоя вечер или се събуди в лощо настроение, и вземе да се махне, целия стабилитет на организацията отива на кино, защото няма кой да контролира лидера на държавата членка брикс..

90

Crypto

преди 13 часа

Да ти серрра на БРИКС и на долара и на всички традиционни валути и най-вече на Капитализма. Бъдещето е Крипто - световна валута, децентрализирана, няма инфлация и подобни глупости, няма граници, няма нации - чиста технология. Нека Рептилите да си се къпят в злато и да си се забиват в острови и дворци къде си искат.