17

Solja Boy

преди 15 години

Иначе лека му пръст на момчето. Такива неща стават всеки ден в тая ши бана държава, да те е страх да излезеш на вън и да си отваряш очите на 16 и да се оглеждаш на всякъде по 5 пъти като някакъв параноик...

16

kkksa

преди 15 години

Abe lelelkakvi sa pumqri be .Trqbva da se izbivat tiq hora be da gi durjat dale4e ot civilizaciqta maika im ozlobena ov4arska,selska,roditelite im cql jivot koplai a tiq pikliovci doshli NA SOFIA da si pokajat energytata i dieselite ot sergiite za po 5 leva. Smyrt ,smyrt

15

Село

преди 15 години

Задръстени Софиянци, нали ако селяните се приберат по селата, Вие няма какво да ядете. И най вече няма с кой да се заяждате. Злобари. Единственото нещо с което можете да се похвалите , е че сте от СЕЛО София.Никои не мисли за семейството и роднините на момчето.Дано не ви случи такава трагедия. Защото ако преживете това, ще спрете да се заяждате на Провинция и София. Нали знаете На крива ракета и Космоса е крив.

14

Винсент

преди 15 години

Студентски град не е София. Това място е предствителна извадка за нивото на младите хора в България.

13

Обществото

преди 15 години

Гоше, като чета какво си написал и как ти го е родила главата ми се ще направо ти да си на мястото на момчето от Сливен!!! Какъвто и да е бил - виновен за бобоя, селянин, наркоман, пишман студент, не е зазлужавал да умре. А, такива като теб заслужават еднопосчен билет до Луната, там нека си живеят и да не пречат на другите с безчестието, наглостта, простотата, малоумщината и празноглавието си !!! Направо не вярвам, че има хора като теб, грешка - животни, долни създания, по-нисши от всички живи твари!!! Дано да прочетеш това, че малко да се успокоя!

12

Solja Boy

преди 15 години

Ходете си вкъщи. Нито ние нито вие живеем добре, София е пренаселена, инфраструктурата не може да функционира нормално при такива условия. Пазарът на труда се подбива защото *** и пульо се подписват за 500 лв заплата! В резултат на това се пускат обяви "търсим магистър с 2 езика - заплата 600 лв". Безумие е това. Безумие е и движението в София в пиковите часове 8:30-9:30 и 17:00-19:00... УЖАС!

11

преди 15 години

Чудя се как не ви е срам просто?Как можете да кълнете в такава ситуация, без дори да знаете какво се е случило? Как може да избивате комплекси в такава ситуация?

10

една майка от Сливен

преди 15 години

Прочетох коментарите с ужас..Детето,което е убито е приятел на сина ми.Студент -фармация,успех на приемния изпит:5.96..ЕДно прекрасно и възпитано момче,пристигнало в София да учи и да следва мечтите си.ВИЕ,които пишете с такива безсърдечие за смъртта на един 20г. младеж,убит без да е предизвикал убийците си имате ли представа,че това утре може да се случи с вас, или с вашите приятели?А ако се окаже,че убийците са софиянци?Недейте с такова безсрамие, деца мои...Memento mori!..И бог да ви пази всичките..

9

преди 15 години

Знае ли се вече кое е момчето?

8

pepelqshka

преди 15 години

E tva sa ve4e krainosti vsi4ki selqci i poboyni4eta kompleksirani da umrat dano im pojelavam . Da iz4enat ot sofia ot drugite gradove, samo konc. lager 6e gi opravi.dolni selqci .SMYRT. E skintacite kato svur6at s turcite i ***,da se zahvashtata s taq ***.

7

преди 15 години

kato se sre6nat v Sofia dvama selski tarikati ot razli4ni krai6ta i po4vat da si merqt pi6kite i da se karat na koi magareto my e po-mujko...i stavat beli, ama tova e mantalitet

6

Столичанин

преди 15 години

До това води струпването на *** в града ми.Ходете си по родните села и паланки в мир.

5

Sliwnalija

преди 15 години

Ej Goshe i az sam ot Sliwen, werno, na selo sme, ama ti sto ne prowerish u was w kilera, moje da namerish njakoj zarwul ot basta si, majka ti prosta.

4

Гошето

преди 15 години

Ейй аман от селяни. И това момче от Сливин какво ли е търсило тук. Да учи едва ли. Просто е дошъл да стане гражданин и явно не му се е получило.Както казва колегата стойте си по селата тук не ви е мястото.

3

преди 15 години

stoite si po selata i tam si se biite i kolete, kompleksari izmu4eni

2

преди 15 години

Пълно е с , какво да кажа повече...Нека почива в мир, момчето

1

Edna

преди 15 години

изпопребихте се бе... Жалко за момчето.