35

бат'Боко

преди 2 седмици

Кръв повръщам, пари не връщам!

34

Анонимен

преди 2 седмици

Когато видите Копейкин, никога не забравяйте, че това е бъдещият коалиционен партньор на ГЕРБ, когото те грижливо си отглеждаха през последните години.Да се знае и помни от Българите!

33

анонимен

преди 2 седмици

В списъкът Магнитски за корупция е този, защо не го напишете ? Днес дава мнение кой кога ще връща парите, а липсващите над 100 милиарда при управлението на ГЕРБ забравихте ли, че днес послушно подкрепяте този крадец ? Този крадец с изказът си показва колко лесно се контролира и манипулира едно овче племе, достатъчно е да се скалъпи една лъжа и безмозъчните веднага я подкрепят ! А какво да се каже само за една трохичка от 57 млн. в брой в чувал ЗАЛОВЕНИ, какво стана чумата ли се чака ?

32

Елцоменат

преди 2 седмици

Метресата от Барселона ще върне ли парите ?А парите за турско руския поток с наши пари ?

31

Анонимен

преди 2 седмици

След БСП и ДПС идва ред на Герб от заличителя Шиши

30

Анонимен

преди 2 седмици

А ти кога ще върнеш парите?

29

Анонимен

преди 2 седмици

Пред глупава публика можеш да ръсиш всякакви глупотевини. Тиквата го знае много добре и се забавлява.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Този бей няма ли и той да си раздели партията на Герб-Банкя и Герб-Барселона?

27

Винету

преди 2 седмици

Русата сърна от бТВ по любов или с пари

26

ах, недей

преди 2 седмици

Много нагло, бе господин Борисов. А ти кога ще върнеш откраднатото? Или защото е откраднато чрез проценти от фирми, нещо ти е по-чиста съвестта. Безсрамие и невиждана арогантност, айде спри се бе Борисов.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Пак се почва - Кирчо ще отговори във facebook, ще пусне всички негови хора по телевизиите да повтарят като папагали едно и също. После пак Делян Добрев ще почне да плюе по тях и сигурно и други от ГЕРБ, Боко пак ще се изцепи и всичко от начало ... Ох, омръзна ми, омръзна ми едно и също всеки ден до изборите!

24

Боко с дупето широко

преди 2 седмици

Боко ти пари върна ли бе крадлив myлуп? Всички ти видяхме чекмеджето.

23

бат'Боко не е г

преди 2 седмици

И не е умен. Не биваше да държи парите си в чужбина. Е, снимки на чекмеджета не означава конфискацията им. А сега го пържат като цаца на тиган.

22

Промитей

преди 2 седмици

От както баце не е на власт разрухата е пълна.Вижте разбитите пътища и цялата инфраструктура е леш.

21

Зозо

преди 2 седмици

Един милион на ден се плаща на Боташ. От тях 20% прибира Рундю - руснака и се прави на света вода не напита. Ай сиктир!!!!!

20

анонимен

преди 2 седмици

На Турция плащаме по един милион всеки ден. Този договор не е направен от некадърници, а от алчни шарлатани. 20 процента от всеки милион отива в сметките на шарлатаните като комисиона. Те забогатяха, народът обедня. Ще гласувате ли пак за крадливи шарлатани.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Каза капи де тути капи от Банкя. Всички пари които бяха изхарчени от мафията на Бойко 50% бяха откраднати и всичко е некачествено и тези пари са взети от нас като за 11 години бяха забранени покачването на пенсии и заплати! Както казва Бочко, пари дадени за пенсии и заплати не могат да се откраднат и за това не трябва да се дигат доходите на хората.

18

Зозо

преди 2 седмици

Хахахаааа, тези дето си обследваха сградите за тяхна сметка сега да си търсят парите от Асан Василев :))))))))))))))))))))) ППДБ умре - 4 години застой и разруха.

17

Продава се

преди 2 седмици

Е най-често срещаната табела при влизане в Банкя. При комунизма Банкя бе туристически център на НРБ. Особено популярен сред бездетните помакини - защото минералната вода помагала за зачатието. Басейнът бе стотинки и пълен. При ББ просто е недостъпен за хората, освен за любовните връзки на бай Боко Тиквата.

16

До 8

преди 2 седмици

Аз! За предпочитане са пред шарлатаните от ПП. При ГЕРБ поне имаше нещо направено за страната. Колкото и да са крали. При ПП и това нямаше. Само счупена конституция, помощи за украинци, държавни заеми и празни и неадекватни приказки ала Денков