45

DevilishSoul

преди 15 години

41,Ти не бачкаш ли всеки ден? А от какво живееш? Кой ти плаща осигуровки? И ти ли си от "бизнеса"? Или си пенсионер?

44

gazarogo6o

преди 15 години

България е най-бедната страна в ЕС . 10 пъти по-бедна от другите страни членки и вместо да гледаме, ако може и 1 лев да вземем от някъде ние губим милиарди ...... Станишев към теб се обръщам, ако ти има къде да спиш и какво да ядеш си е твой проблем, но повечето нямат нито дом, нито пари за храна, нито нерви да ти гледат бездарната мутра. Ако си малко нормален човек, ще си тръгнеш сам без никой да те гони ... Но ти явно не си .... Надявам се някой ден да живееш така, както живеят сега "богатите" българи ..... и Бог да се смили над теб ......

43

Kaleko Aleko

преди 15 години

Евала, ватмане, евала... Да *** дано, *** крадливи

42

sir Alex

преди 15 години

Летище София. Благодаря на всички управляващи, ме изгониха от българия!

41

Гордия пенсионер

преди 15 години

Мило момченце, нека да ти кажа - никъде няма да се изселвам, ще живея тук и ще гласувам до последно. Такива като мен трудно умират и нищо чудно да те надживея, защото аз живея здравословно и имам вътрешен мир, а ти бачкаш всеки ден като роб и стреса, тревогите и омразата бавно те изяждат от вътре...

40

киро пора

преди 15 години

Кво иска тоя Г Е Й стани шев!??ПО -ГОЛЯМ ОТ ВВИГЕНИН ЛИ??

39

spass

преди 15 години

Един Мандат НЕ СТИГА!!!САТАНишев ИСКА ОЩЕ!!!

38

DevilishSoul

преди 15 години

Станишев ко прайм сега?Видя ли докъде я докара правителството с кьоравата си подкрепа за "бизнеса"...? И сигурно бедните хора, дето бачкат като наемни работници са виновни за случващотото се? Или може би оня, дето го осъдиха на ефективно лишаване от свобода за това, че окрал 20 вафли във Варна? Или другия, дето гепил 50 лева и някакви дрехи от баба си? Довечера пак ли ще успокояваш по телевизията, че в държавата всичко е наред? Или този път ще се покаже финансето ти? Все тая... И за децата е ясно, че положението никак не е розово...

37

nashenec

преди 15 години

Mnogo se zabavixa tezi ot Evropeskata komisia....o6te fondove 6te triabva da vi sprat...vsi4kite dori....dokato doide vreme za izbori da moje da lazite ot glad i da ste se nasitili na 4erveni komunisti4eski laji....a razboinicite -politici....da vi derat kojite ......ta xubavo da razberete ot komunisti4esko upravlenie !!!

36

spass

преди 15 години

Един Мандат НЕ СТИГА!!!САТАНишев ИСКА ОЩЕ!!!

35

бгсахиб

преди 15 години

Хора, до кога ще търпим тези червени *** ??? Предлагам просто да изселим всички, които са имали вземане-даване с комунистическия режим. Такива лица НЯМАТ място в управлението. Такива не би трябвало да отговарят дори за смяна на тоалетна хартия в министерството !!!

34

Хейтъра

преди 15 години

С три прости стъпки ще се оправим:1. СерГей да го сложим да легне пред трамвая.2. Симеончо да го положим в основите на нов дворец.3. Доганчо да получи своите 30% дял от пространството на килия с изглед към общия ***.Това на майтап, ама вземете и гласувайте, не само да коментирате после! Ето до къде ни докараха пенсионери и турските автобуси! Само не казвайте "НЯМА ЗА КОГО". Понякога и по-малкото зло е добро. Хайде ще се видим на урната догодина.

33

EVA

преди 15 години

Абсолютно си прав! Обаче я само да си представим колко е гот да си *** в България. Ток не плащаш, здравеопазване и образование получаваш на равни начала с работещите българи и накрая на месеца и соц. помощи равни на заплатата на социалната работничка!

32

до 25

преди 15 години

Червенушко безмозъчна, знаем, че на инат можеш да изядеш и на цялото ви политбюро. Нормално е да се радваш, че държавата ти не търпи никакво развитие и ще живее във вечна мизерия заради сродните ти безмозъчни овце. Все пак твоята партийна принадлежност е медицинска диагноза за мазохизъм, а мазохистът не иска да живее добре. Един съвет - изселете се заедно с другите *** в някоя степ и там ритуално умрете от глад с портрети на Ленин и Сталин в ръце.

31

?!

преди 15 години

20, в теб е събрано всичко най-омразно в тази страна. Гордостта от това да не можеш да постигнеш нищо, защото си *** и неприспособим към правилата на цивилизования свят. Ти си един от бурените, избуяли докато унищожаваха цветята на красива България. Замълчи, простако. Ще ви научим отново да стоите в ъгъла и да мълчите. 64 години ви стигнаха да вирите носове, бездарни простаци и крадци.

30

преди 15 години

Долу тройната коалиция, махайте се от България!!! Единият да си отива в Москва, другият в Мадрид и третият в Анадола!!!

29

Фарчо Сапардчо Испов

преди 15 години

ЕЕЕЕЕЕ, тъкмо обещах и на другото пиленце една джипка, щото *** хубаво, сега ще затягам колана....

28

Гост

преди 15 години

"големите успехи" на управлението на тройната коалиция за която се *** да се хвалят и хамстера Станишев и други мошенници .Впрочем крадливите свраки бяха предвидили още преди време че ще им секне далаверката ,спомяте си че Сергейчо се изцепи че можело да минем и без парите на ЕС .Гласувайте пак за тези мошенници и крадци - те ще окрадат всеки евроцент дошъл отвън , а в паузите за подържане на форма ще ви изпразват джобовете чрез Топлофикации , Енерго-та , данъци и прочее ...........Вие какво си мислите ? Че като спрат от ЕС парите нашите мошенници ще спрат да крадат ? Да бе , как не ....ще спрат когато не остане вече нищо за крадене

27

Иво

преди 15 години

Евала Eva и аз така мисля. Хората от ЕС ще бачкат като щурави, ще събират пари и ЕС ще ни ги даде за да влязат в джоба на батковото и като го хванат,той ще ни убеждава, че няма пари да си плати гаранцията и съдът ще му я намали и той пак няма да я плати. А я си представи , какво ще ти се случи ано не си платиш я парното, а токът или водата ,а? ще те гонят дори и в отвъдното. Правилно, евала и на хората от ЕС.

26

X

преди 15 години

Ватманът не може да слезе. Трамваят се движи по инерция надолу и трите чифта спирачки са отказали.