20

Анонимен

преди 1 месец

"Русия остана безучастна към превземането от азербайджанските войски на Арцах" - Неточно. В продължение на 35 години Армения не направи нищо за утвърждаване на своята държавност в Арцах и когато азерите напреднаха, хитрожопият Николчо поиска руски момци да умират, защитавайки арите. Путин не клъвна на голата кукичка, Николчо се обиди и се хвърли в обятията на Акушерката и на байДжо.

19

Анонимен

преди 1 месец

Поредните джурналистически лъжи - свободни съчинения без точен цитат и линк от изказването. На лъжливите овчарчета вече никой не вярва.

18

Бидон с деменция

преди 1 месец

следващата украйна е останалото от бългерия и нейите храбри бългериани. след което бългерия ще стане дунавски вилает и румелийски окръг

17

всеки да разбере...

преди 1 месец

Империята на Злото...съществува! Колко прозорлив бе Рейгън! Нова желязна завеса е жизнено необходима и то час по скоро....руснаците на запад---да се екстрадират, имотите на руснаците ---да се конфискуват....

16

МДА

преди 1 месец

Aко около вас НАТО непрекъснато разполага бази с оръжие и войници, как ще реагирате? Ако някоя държава разположи ядрено оръжие в Куба например какво ще стори САЩ?

15

Анонимен

преди 1 месец

Нормално. Русия винаги е смятала бившите си републики за васали , които въпреки че са суверенни държави, са длъжни да им се подчиняват. Не е нещо различно от останалите империи, ама се правят, че те не са такива.

14

Анонимен

преди 1 месец

Западът е в предсмъртни конвулсии.Хахаааааа

13

Седераст до Фед Крас

преди 1 месец

Да, разчитаха на Русия, но преди години надеждите им сега са в Иран

12

Анонимен

преди 1 месец

Днес никой не може да каже това ли е следващата Украйна, но е ясно, че съдбата на Армения е в ръцете на Николина. Каквото си постелят арите, на това ще легнат.

11

Фед Красивия

преди 1 месец

Тя и една бивша страна Украйна и викат ,ще членува...Ама само ЩЕ!!!

10

Седераст

преди 1 месец

Статията е преписана от някоя проатлантическа медия и е предназначена за читатели с две гънки на мозъка. Арменците не обичат Пашинян ине му вярват, дните му са преброени!

9

Анонимен

преди 1 месец

Москва профилактира най-редовно бившите от СССР.Няма по-нагла държава.Дори САЩ не го правят така.

8

Степан Бандера

преди 1 месец

Тая болонка не може да уплаши никой вече, особено след провала на тридневната специална абасраливация в Украйна. Да си изваждат смешния контингент от Ереван и да си траят.

7

Вчера имаше

преди 1 месец

Статия, че Държавата ни се издържа от имигранти. Най-много пари се изпращат от лошия Запад - САЩ, ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ. Колко пари заработихабв *** за да влязат в България???? Кажете промити мозъци?

6

Фед Красивия

преди 1 месец

Ако Русия изостави напълно Армения ,Турция и Азерите ще си я поделят за 2 години!!!Иначе сутрешните жълтопаветни ***,рано са се активизирали.Вървете гасете пожари.Политиката не ви е силната страна!!!

5

Анонимен

преди 1 месец

На западняците не им пука за хората важното е да дразнят мечока.

4

Зозо

преди 1 месец

Арменците видяха какво означава мечешка услуга. Всеки нормален бяга далече от Блатната, крепостна територия.

3

Анонимен

преди 1 месец

Запада много успешно продава пълни лъжи за просперитет. Реално няма никакъв просперитет, а затваряне на производства и вземане на заеми за да се демонстрира някакъв растеж за 10г. На тях не им е нужен нашия просперитет, а точно обратното, унищожаване на производството, за да купуваме от тях. Унищожете си енергетиката ние ще ви дадем 1млрд... после вземайте заеми да компенсирате нашите високи цени.

2

Токмаков

преди 1 месец

НИКОЙ НЕ ИСКА ТЕРОРИСТИ И КОЛХОЗНИЦИ С ЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ. ЗАЩО ЛИ!??

1

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Армения са близки народи и се обичат, нещо като с нас. Само във мисирските мокри сънища Русия ще нападне Украйна. Стига всявахте страх у хората.