43

Анонимен

преди 2 месеца

Дебелян не осъзнава ли колко е мразен? Като нападне някой,само му вдига рейтинга.Каквото и са каже хората ще си помислят"Щом Шиши го плюе значи е свестен"

42

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши, по - малко телодвижения щото е опасно , може да отслабнеш 1 - 2 кила !

41

Анонимен

преди 2 месеца

Все повече го харесвам Пеевски.Радев е ПОЗОР.

40

FMC

преди 2 месеца

Ехе, тоя ще надмине и полковника. Много кръгове, много нещо, повечето под клепачите.

39

Изобщонемеинтересува

преди 2 месеца

За Илинден, ще има гръмотевици и бури...,Борбата между Злия и Божия син....,а познайте кой ще победи.....писано е и така ще стане...,

38

да

преди 2 месеца

на такива като тебе продажни турски чорбаджии, Ботев е искал да отреже гла.вите!

37

Анонимен_777

преди 2 месеца

Радев е недостижим идеал за такива като ПейО-сФинята - махленски каруцари, с основно 'образование'..Радев в едиснтвената обществена фигура в момента с качествата на политик и управник/лидер..Единствения с дар-слово, които в изказа си спазва понятия като морал, етика и благоприличие в грозната Българска полит. реалност..Кога селски простаци и чобани като тая лоеста топка ще разберат тези поятия, камо ли да могат да ги приложат..??!

36

Я едно референдумче

преди 2 месеца

за юрото първо и да впишете правото на Кеш в Конституцията? "Демократе"? Не разбра, че народът не го интересуват мафиотските им войни и циркове. А евтини ток, вода, парно, качествена храна и достъп до здравеопазване.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Давай Паржу! Чакаме да разчепкаш фигуранта!

34

Айляк

преди 2 месеца

Дебилянчо взе много да се отвива, все ще се намери кой да го затегне. Най-елементарного да вземем - на този будките все още си стоят по тротоарите в градовете и селата на България, тротоарно право ли им плаща, на НАП отчита ли се и т.н...А отдавна мина далаверата на Шиши и Черепа с лотарийните картони, заради които бяха създадени тези будки. Магнитът явно доста яко му лепи изотзаде на Дебилянчо, че така се е разбесувал, пърдън...че така усърдно отчита дейност.

33

Анонимен

преди 2 месеца

За Сашо кеша ли говори тоя?Те са много кешовете,не е един.

32

MaйMyнaтa

преди 2 месеца

Баце не плямпaшe така, направо пращаше Гешев и БОПа да тарашат у преэидентството

31

Корупционните

преди 2 месеца

Практики на Радев трябва да излязат на светло.Но същото важи и за Шиши.Например Борисов да каже,как Пеевски като шеф на ДАНС беше декларирал една гарсониера и девет годишен Опел,а само за три години при управлението на ГЕРБ си купи луксозна вила в "Емирейтс Хилс" за 10 милиона долара?

30

:)

преди 2 месеца

Ти кажи за себе си! :) И за хидроинженера :)

29

Ива

преди 2 месеца

.Бореца срещу корупцията с юмрука с къща подарена отолугарх.Голям шмекери.Браво Радев !

28

Анонимен

преди 2 месеца

Делян ми става все по-симпатичен.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Мистър кеш е от ДПС Варна . Хванаха го с 3 милиона в кеш ;) Апартамента му на депесаря бил като пещерата на Али Баба . Било пълно с КЕШ от еврофондовете и не могли да разделят порциите . А кво общо има президента със ставащото в България ? Той няма власт . Даде я на герб - дпс чрез Главчев който е от герб - дпс .

26

дебелянчо

преди 2 месеца

"Истината " изречена от твоята уста , ама въобще не означава , че е истина .

25

Кво ревеш бе

преди 2 месеца

Шишмане нали не искахте,Радев да прави служебно правителство, чак конституцията разбишкахте от злоба.Сега недей рива, правителството е ваше ,и назначи областни от ДПС управлявайте и се справите с проблемите, или викаш то не е като да кр,аде.ш.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски го тресн мистър магнитски отвъд океана, готов е на всичко за да му разблокират сметките.