65

До 69

преди 3 месеца

Явно не познаваш достатъчно украинци, ако смяташ, че те подкрепят лгбт извращенията.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Успяха да ме накарат да ги намраззя.

63

76

преди 3 месеца

И животните бягат от тия добитъци.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Електоратът на ППДБ. Почти целият. И вашият дом не е България, щом непрекъснато я плюете, най-добре пробвайте към САЩ през Мексико, но побързайте, защото ноември затварят.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Нали постоянно питате какви са точно "евроатлантическите ценности", ами ето ви отговора

60

Дрт Пъън

преди 3 месеца

Никое от тези нашарените като клоуни не е ЛГБТИ . Това са едни бедни студенти , дето за 5 лева са се облекли като за Карнавал, щото са закъсали за кинти или защото са ги излъгали че така "променят света". Хахахаха. Била се самоопределила като небинарна леззбийка... Ай стига с това самолечение. Това е все едно да отидеш в ТЕЛК и да кажеш че си се самоопределил като сляп и за това държавата трябва да ти назначи някой да те гледа и да получаваш инвалидна пенсия.....

59

r

преди 3 месеца

До 40 не знам и аз какво се обяснявам на някакви ***, но само ще кажа, че не деля хората според техните лични желания или сексуалност. Всеки ден се нагледждам на толкова много злоба е невежество в нашата територия и тя е основно от хетеросексуални хора. Така лично аз определям хората на добри и лоши. Не мисля повече да продължвам каквато и да е комуникация с подобни на теб хора.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Тези гнусари откраднаха дъгата на децата. В Латвия едно дете ги подреди добре като му дадоха знаменце, то го стъпка веднага. Дори и децата го разбират с интуицията си за правилно и неправилно.

57

тцтц

преди 3 месеца

Ужас. Това е парадиране на пошлостта, грозотата и изврaщенията. Не просто на различната сексуалност. И то точно на Задушница. Да не им се дава никакво медийно отразяване и гласност. Дразнят с това парадиране, а не със сексуалността си.

56

Дядо Сашо

преди 3 месеца

От шоколада е! Не е, като едно време!

55

Либерален

преди 3 месеца

Нека да има няколко гей клуба където вечер да се събират тези хора, но не бива да са толкова много като в Москва и Санкт Петербург. Там е прекалено.

54

Отвратен

преди 3 месеца

Събор на едната половина от психично болните в България. Другата половина се подмокрят като видят путин. Читавите хора на тоя свят останаха една шепа.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Е концерт и бал с маски в едно, чак па толко реване за нищо. Веселете се всички и това е. :)) правете и други концерти, семейства с деца, вместо шествия с патриоти и БСП. Що не направиха концерт с ядене и пиене и забавления в Борисовата градина или другаде, ама пари...:))

52

Бай Илийчо

преди 3 месеца

Гнус бря. Пфууу.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Парад на уро да. Браво, а защо не изкараме педовфилите, убийците и крадците, и те имат права?

50

Объркан

преди 3 месеца

Две жени хванати за ръце какви са?

49

Анонимен

преди 3 месеца

Имам прайд от двайсетина котки! Има всякакви, и хомо и би! Без да ги е спонсорирал Сорос!

48

69

преди 3 месеца

Те всички укропитеци са на тоя прайд.Марш в окопите гадини долни.

47

Содом и Гомор

преди 3 месеца

След години ще е нормално и да си педофил и зоофил. Кокаинът ще е легален а да си мъж ще бъде равносилно на това да си магаре. Това са новите евроатлантически ценности които с невероятен успех ни пробутват. Виждам по терасите в София това знаме на ЛГБТ вече не е рядкост.

46

Х

преди 3 месеца

До До 27 никой никога не "обръща резбата". Цял живот си бил гей, но не си го показвал. В един момент си осъзнал, че ще си по-щастлив със същия пол.