25

Важното е

преди 2 седмици

да Помогнем на Зеленски - Българите вече поне 2-3 години - Кучета ги Яли! Цените на Основните Храни 300% нагоре, но Инфлацията била 6%!

24

Хм

преди 2 седмици

Какво правителство бе ***?!? Нали си натирил две, три миссирки да преговарят с кой (арменския поп)? Много грозно и лъжливо, много страхливо поведение на мъж?!? политик (ха, ха, ха) ... Жалка и на майка България!!! Срам и позор сте, за тия години, едни елементарни противоградни полигони не направихте от далавери и кражби!

23

Хора

преди 2 седмици

Помоща минава през чекмеджето, не знам кой пак гласува за герб който ограбиха бъдещето на децата.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Ти винаги си готов мен, сърбят те пръстите отново да се правиш на велик вожд :))

21

анонимен

преди 2 седмици

Бойко не обръщай внимание на деградирали личности, които съсипаха държавата и искат да унищожат и малкото останало. Хората не са толкова глупави да се връзват на тоталната шарлатания, която демонстрираха и на следващите избори ще са на бунището.

20

Той

преди 2 седмици

Тази мутра използва бедите на хората зада си прави реклама.

19

Христо

преди 2 седмици

Стига сте помагали ,че от вашата помощ станахме просяците на Европа,политици нагли крадливи такива...

18

Анонимен

преди 2 седмици

800 ХИЛЯДИ , а кой изгони останалите 2 милиона?Още 1990 си заминаха 1 милион, Костов изгони пак 1 милион.Борисов даже не може да ги достигне комунистите костовисти в золума над държавата.Ако има вина, е че му пука да пооправи нещата.

17

Public enemies

преди 2 седмици

Ша дойдат 1 000 000 индийци че там се пренасели , а в България има недостиг на работна.ръка, българите ги мързи и да работят и да гласуват, и с тея 1 000 000 индуси на следващите избори ще има стабилен победител и стабилно правителство.

16

А, бе, Буци

преди 2 седмици

По твое време имаше едно село пометено от водите на язовир, имаше друго взривено от цистерните на преминаващ влак. На тях помогна ли? Или още те чакат?

15

Анонимен

преди 2 седмици

Тия " помагания " вече ги знаем , помним и Столинка с галошите и кофата , изобщо цирк .Не разберам кво пречи и твой Главчен во главе на администрацията да си свършат работата . Сага да не е в превъплащението си но външен министър и да не го интересува какво става в държавата , вас по принцип не ви интересува какво става с държавата г-н манипулатор .

14

По същество

преди 2 седмици

Наглец ненагледен. Чак толкова просташко и нечовешко изказване. Малко ти е доживотен затвор, че не ти остава много живот. Трябва и работа, да помагаш за възстановяването на щетите нанесени от теб.

13

СЛЕД ГРАУШКИТЕ...

преди 2 седмици

ИДВАТ РАКЕТИТЕ НА ЕВРАЗИЙЦИТЕ........ ВНИМАВАЙТЕ КОЙ ТОГАВА ПАК ЩЕ ТЪРСИТЕ ДА ВИ ВЪЗСТАНОВЯВА ЩЕТИТЕ....

12

Баце,

преди 2 седмици

То и Шиши иска да работи за хората.А разберете се.

11

А,бе,Буци

преди 2 седмици

Галчев от джоба ли си извади парите за наводненията?Или от нашите данъци?

10

курьо простьото

преди 2 седмици

а кво правителство ве порко, почивчица трябва на политиците. отиваме сега на слънчака или на оня къмпинг с ленчиту и оная мойта невяста да ни прави банички и че има яко кристалчета, пици, линии, яхти, зема опън и асанка ако съм на кеф. че се върнем началото на септември да се прегърнем за доброто на матриалеца, и да приберем комисионните от новия блок на аец и двата реактора дето че ги читнем на укрите.

9

ай стига бе

преди 2 седмици

Тия вече им викаме борисовщини .

8

Врътка

преди 2 седмици

"поемам ангажимент да помогнем на хората бързо...". Хм, има ли още някой наивник кой му се връзва! Ама то и Кобург също дрънкаше за 800 дни да помогне на хората бързо, само че на неговите хора. Така и Гербанкя ще помога, но на определени хора. Дреме му за народа.

7

РЕСПЕКТ, БОРИСОВ...

преди 2 седмици

ТОВА Е ДЪРЖАВНИК.... НЕ МИСЛИ ЗА ОТВРАТИТЕЛНИТЕ НАПАДКИ И КЛЕВЕТИ НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ, А СЕ МЪЧИ ДА ПОМОГНЕ НА ИСТИНСКИ БЕДСТВАЩИТЕ СЛЕД ГРАДУШКИТЕ....

6

Анонимен

преди 2 седмици

А глей ти значи ако имало правителство ще има помощ ,а някой се разхожда из Швейцария ,друг из Брюксел трети на май**** си.Помощи пари оръжие за гламавите укропитеци има и да няма правителство.Я марш в пенсия козел такъв.