237

Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, нашите мутри ще ги излъжат 2 пъти със заплатата и ще избягат.. преди имаше украинци и молдовци, ама вече нещат и да чуят за работа на мутроморието!

236

Анонимен

преди 4 месеца

Не вдигат заплатите за да привлекат местни работници, а внасят евтини работници от страни извън ЕС. Направо са излишни такива предприемачи и колкото по-бързо фалират, толкова по-добре. Ако се налага, да им се помогне да фалират.

235

Ясас

преди 4 месеца

Ми зерници изгонихте читавите хора сега ревете.Не сте за жалене изобщо от години не стъпвам по бгморието ви.

234

Анонимен

преди 4 месеца

Близо до София,по време на соца,бяха построени 3 модерни блока за виетнамци,с българи,като обслужващ персонал.Нашите бяха потресени от хигиената им.При налични баня и тоалетна,виетнамците използвали за целта мивките и картонени кутии от обувки и други.Дано и днешните не са същите.

233

до 269

преди 4 месеца

В Пловдив имаше виетнамско общежитие. Може е над 10 етажна сграда. След като си заминаха виетнамците го направиха хотел. Сега е пред разруха. Намира се на второто колело след Панаира. Мисля, че адреса е ул."Брезовска".

232

Анонимен

преди 4 месеца

Прогонихте и малкото българи,които щяха да направят компромис и да ви посетят.

231

Анонимен

преди 4 месеца

Виетнамците имаха блокове във Варна навремето, не знам как е другаде по страната, но надали така ще слугуват на тези тарикати хотелиери, както българите, особено с тез заплати :)))

230

Анонимен

преди 4 месеца

Ами след толкова години просперитет в Нато и ЕС това са новите българи.Ако не се махнем ,след 10-20години това ще са единствените българи.

229

Анонимен

преди 4 месеца

не се учудвайте такава е тенденцията в цяла европа!!!

228

Анонимен

преди 4 месеца

Със сигурност в пъти по-симпатични и грамотни от нашите нагли неграмотни бачкатори, на които САЩ, Сорос, Луната и Марс са им виновни, че въртят геврека на баничарката за 3-4к месечно. Както отдавна казах- бачкери, дим да ви няма да ринете дъното в ЕС. Не сте нужни тук, роби ще внесем. Тук сме нужни тези, които сме каймакът на днешното общество, бъдещето на нацията. Останалите- марш.

227

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте БелаРУС как се справя без мигранти Беларус е еталон в тази област държавата която е подложена на тотална агресивна политика и санкций от страна на ХАЗАРСКАТА БАНКЕРСКА МАФИЯ УПРАВЛЯВАЩА САЩ И ЕС, НАТО, Белорус не унищожи един завод а доразвива икономиката си само със белоРуснаци.

226

Анонимен

преди 4 месеца

туристи в слънчев бряг?не това не са туристи а доджъри от острова изгонени от тенерифе и гърция!!!

225

Бизнесмен с Ауди

преди 4 месеца

Такава ще е тенденцията в следващите десетилетия. Излиза доста рентабилно да се наемат работници от подобни дестинации, идеята на истина е много добра и се реализира с бързи темпове.

224

Анонимен

преди 4 месеца

Новите българи ли бе? :)))))) яко новите надежди, надежди говежди

223

класически бълХарин

преди 4 месеца

свали им снимка от фейсбук под нея напише статия-тип разкази под шипковия храст и гХоведата и шараните веднага кълват толкова са лесни за манипулация и с охота кълват и попиват елентхРната пропаганда!!!.и.после кажат ние сме независими и трудни за манипулация въртят клечката "независимо"-духовито...мбахахахахх....с такива статии в този елемнХарен сензационно-"осведомителен"сайт манипулират и подвеждат Малъците с тяхнтото доброволно съгласие...КОГА "НЯМА ХОРА" ЗА РАБОТА най много се пестят разход

222

ясно

преди 4 месеца

Щом щеф идват виетнамци ще си отядем на кучешко и котешко които те наричат агнешко и заешко.

221

Анонимен

преди 4 месеца

Това постигна Промяната. Айде дайте пак за просто Киро феса!

220

Анонимен

преди 4 месеца

такъв е персоналът вече във всички известни европейски дестинации...хърватска,испания,гърция и т.н.

219

Анонимен

преди 4 месеца

А виетнамците знаят ли че ще идват в България ? Те въобще знаят ли къде са намира тая България ? А накрая като не им дадат последната заплата виетнамците как ще се върнат във Виетнам ? Те първо това ще питат . Как ще се върнем от там ? Прилича ми на предизборна програма на наще евроатлантици със светлото евроатлантическо бъдеще . През цялото евроатлантическо членство МРЗ в Турция е било по голямо от България да не говорим за македонските пенсии .

218

Турист

преди 4 месеца

А така, ще ида на морето да гледам тея красавци? Че то ако някой от Тея ми сервира аз направо ще повърна преди да почна да ям!!!!Тея глупаццци от мутрохотелиерството направо закриват бизнеса си! А дано! Кьорав турист да не стъпи при това изччадие.Мислех тая година да сменя малко Турция Анталия има супер изгодни места, но след като ще ми се мандахерцат бхарати, мерси!!