76

Анонимен

преди 1 месец

Мирише на нафталин, пръст и немито бельо (защото русофилите нямат пари да си платят сметките и да си купят нови дрехи).

75

Анонимен

преди 1 месец

"Те поднесоха цветя пред ламарините" - Това изречение казва всичко. Скоро от цялата червена армия ще останат само едни ламарини.

74

Да те светна

преди 1 месец

До 72 Анонимен: Щом не знаеш, но искаш да знаеш, това е много положително. Значи не искаш да си останеш прросттак. Адмирации! Победата на СССР над фашизма е победа и за нас. Все пак, рамо до рамо сме го громили и сме победили заедно световното зло. За съжаление -временно. Днес змеят се е пробудил и отново ни е захапал, както и тогава. И отново ще опрем до славянските си братя за да го върнем в леговището му. Не казвам че е лесно. Змеят нямаше да е змей, ако беше някакво гущерче.

73

Анонимен

преди 1 месец

Ден на партизанина

72

читалище заря

преди 1 месец

ае, тва гвардейци ли са на снимката? по къв повод? ако такова, другия месец искам гвардейци за едно участие на К2 в кнежа.

71

Христо Христов

преди 1 месец

До 61 "... може да ми покажеш къде е паметника на съветската армия в кьолн и в мюнхен". - в Кьолн имат два мемориала на конрад аденауер понеже два пъти е отказал да обедини германия, когато са му предлагали. Толкоз за немския пример. Само пълен про'с'так може да има немците за пример.

70

Анонимен

преди 1 месец

и като хвана едно дърво .....

69

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Vol'Jin въпросът може да бъде онагледен с проста визуализация: Огледало в която се гледа съвременния човек , а отражението е Vol'Jin. Тоест къде отиде племенната култура?

68

Анонимен

преди 1 месец

Тиране, всуе се морите, не се гаси туй, що не гасне! (Иван Вазов)

67

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Слава на героите!

66

Анонимен

преди 1 месец

на прайда ще има повече и не се питайте защо не сме държава

65

Анонимен

преди 1 месец

До читалище заря. Въри на очен доктор.

64

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Vol'Jin Парадоксът е резултат от индустриалната революция и създадената стандартизация от нея от която следва обедняване на приложните изкуства и племенната култура. Вместо различие се толерира уеднаквяване, което води до единомислие. Парадоксът е факт доказан от негативната глобализация и изречението Зукерберг не го направи правилно. Vol'Jin Paradox е изречението зъбите и ноктите на вълка не правят живота му лесен, а възможен! Важи и за човешките технологии!

63

Анонимен

преди 1 месец

През миналалата година в България 486 гражани на РФ са получили "Синя карта на ЕС" - разрешение да останат у нас. Къде сте бе, сибирци, защо на площада са само шепа пенсионери?

62

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 70. Не ви мина номераторчето с опита за създаване на фашизирани групи и сега пищите...

61

читалище заря

преди 1 месец

откога са има-нема петнайсе човека "няколко десетки", и що хипстъра с червената фланелка е отбелязан като "някои поговориха с президента"

60

Анонимен

преди 1 месец

Аз им пожелавам на тези шестващите това да им е последното шествие. Догодина дано да им четем некролозите из гробищата!

59

Неосведомен

преди 1 месец

Не ми стана ясно, какво е угодно на управляващите днешна България (не бих сгрешил, ако кажа остатъчна, след милионите избягали българи). Бе, искам да им се натегна, ама все греша. Ако се опълча срещу нацизма и фашизма, както прави Путин, не им отърва -лошо е. Ако толерирам фашизма и бандеризма, както правят те, пак лошо. Не зная какво да правя. Дали да не си нарисувам един пречупен кръст на портата, а?

58

Анонимен

преди 1 месец

само не мога да разбера какъв е този ден за България че е тоя цирк. Та СССР ни е окупирал. Собствената си окупация ли честваме??? За СССР е победа но за нас???

57

Анонимен

преди 1 месец

безсмъртният полк това са загиналите в борбата срещу фашизма, те са на снимките които носят техните наследници и последователи, сред тях сигурно има бойни другари и на дядото на сегашния софийски кмет