70

Нищо подобно.......

преди 1 месец

Всичко се движи по план...Само през м. април 2024 г. украинските сили за отбрана успяха да убият или ранят над 20 хиляди войници и офицери от армията на страната агресор Русия. Загубите на руските нашественици в бойна техника също са колосални:танкове - 308;бойни бронирани машини - 671;артилерия и минохвъргачки - 575;реактивни системи за залпов огън - 19;противотанкови средства - 71;системи за ПВО - 10;тежки огнехвъргачни системи - 1;автомобилна техника - 871;

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 69. Фантазирай си ...

68

Анонимен

преди 1 месец

Загубите на руснаците в последните дни са по минимум 1500 човека дневно. Това е фронт от 800 км и те всеки ден атакуват по няколко пъти.

67

Анонимен

преди 1 месец

Урките с прашки, "камъни и дръве" трепет по 1000 руснака на ден, не ми се мисли като пристигнат хамериканските оръжия колко ще нарасне бройката. Да не забравяме, че Зе и уркотата произвеждат по 30 000 дроня на ден, победата иде, скоро Москва ке падне.

66

Анонимен

преди 1 месец

Ама разбира се, Зеленски е лош а Путин е добър. Да дадем на Джуджака кремълски цяла Украйна, нали?! А после Литва, Латвия, Естония, Молдова, Румъния , България и т.н. Все пак това са си исконни руски земи. А после Западна Европа да му целува ръка и да му плаща данък спокойствие, НАЛИ така бе рендета?!Глупостта ви е шокиращо огромна!!!

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 65. Дрън дрън демократическа ерина. Само безмозъчни глупости дращите.

64

Анонимен

преди 1 месец

ВЕЧЕ 10 ОТ 10те РАКЕТИ ATACMS ИЗСТРЕЛЯНИ КЪМ КРИМ СА СВАЛЕНИ ПЪРВИЯ ПЪТ 6 СЕГА ОЩЕ 4.ДЪРТИЯ ПЪРДИ И СЕ НА"С, ИРА ОТ ЗЛОБА.

63

Анонимен

преди 1 месец

Такъв термин "тактика на месомелачката" никой никъде не е използвал. Просто наричат руските атаки "месни щурмове" защото жертват вийниците си в мало умни опити да преминат през минните полета, без да се съобразяват със загубите. И обикновени тези опити завършват с пълно изтребление на атакуващите.

62

Анонимен

преди 1 месец

Нещо съвсем се обърках,руснаците млатят ежечасно украинските позиции а пък в крайна сметка те понасяли по хиляда жертви дневно?

61

Тиква

преди 1 месец

Победа за Русия,това е факт,победа над хвалено западно оръжие,факт преговори ще има тогава когато реши Русия,а Вие мечтайте, укрофашисти че ще ядете и дишате дълго време, мечтайте.

60

Анонимен

преди 1 месец

До До Драги...Много си информиран. Кога се върна от фронта ?

59

Аман и бактъм

преди 1 месец

Попов, как не те е срам като главен редактор по време на най-големият християнски празник да пишеш за война? Няма да намерите доброволци за Украйна, тук пишат само впиянчени дъртаци като Сата Нато, някакъв мистик и подобни. Създайте някакво празнично настроение защото извършвате грях с тази платена пропаганда години наред. Украинците да си берат гайлето, нека да си носят отговорността.

58

До Драги...

преди 1 месец

Напротив, ти си в грешка! Хвърлят пушечно месо, за няколко метра напредък! Отзад също стрелят, заградотрядите! Така шанса да оживееш,, вперьод" е по-голям!

57

Путлерини

преди 1 месец

До 47: живота на путлерофашиста струва по малко отколкото струва един западен патрон, затова всеки отстрелян путлерофашист от гледна точка на Путлерландия е печалба защото срещи нещо струващо 5 рубли, украинците са изхарчили нещо струващо 20 цента.

56

Да

преди 1 месец

Зе и другият касапин много тъжно гледат на снимката...

55

Анонимен

преди 1 месец

До Иван 54. Добре, изтрагирвай се.

54

Смех

преди 1 месец

Излиза, че единственият начин тази война да приключи бързо и с по-малко жертви, е Русия да успее. Колкото повече Западът помага и протака, толкова повече млади мъже ще губят живота си. Отделно и ние европейците ще обедняваме, давайки парите си за оръжие от американския военнопромишлен комплекс. Останаха ли хора, на които това да не е ясно, освен слугинажът политици в Брюксел?! Как точно се печели война срещу руснаците?!

53

Иван

преди 1 месец

Нещо става в Москва. Пуснете новините. Олеле майко каква трагедия.

52

Гьобелс

преди 1 месец

Ряпа да яде!

51

Анонимен

преди 1 месец

До ПЕТКО САТЪРА. А те руснаците кротко ще чакат да се изсипят оръжията...що непрекъснато бълнувате не мога да разбера....