55

Анонимен

преди 1 месец

Хуситите с джапанките и калашите за 30 дена нанесоха загуби на еврогеiските държави в размер на десетки милиарди евро. Хуситите ви направиха криви бе евроjeндери, а вие сте тръгнали да воювате срещу Русия. Ще ви стопят лагерите бе!

54

Анонимен

преди 1 месец

Правило: не унижавай противника!

53

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува това нас нормалните кравароробски гейове?

52

отец Нафърфорий

преди 1 месец

Руснаците като бягаха от Харков оставиха 100 танка в изправност заедно с джепането вътре.

51

Анонимен

преди 1 месец

Смешници, хванали 5 танка и вече видиш ли пак ще превземаме Киев за 3 дня, а за стотиците унищожени руски т-90 мълчат кат суяци) да не говорим за остатъците от великата 65 километрпва колона

50

Анонимен

преди 1 месец

В краят на тази война.Вервайте ми Че Путин ще е този който ще се смее и усмихва от сърце!-:) Русия Винаги Печели! Ако беше обратното.То нямаше да говорим за нея сега!-:) Нищо лично! Просто факти!

49

Нормално

преди 1 месец

Аборигенски обичаи!

48

Анонимен

преди 1 месец

Най-накрая една ефролиберална юечра е на път да се сбъдне - нафовска техника на червения площад! Празнувайте кооозяци!

47

Анонимен

преди 1 месец

ЕС военен съюз ли е та спонсорира киевските укронацяги? Парите са от нашите данъци, а не са паднали от небето.

46

Гледайте всички

преди 1 месец

За какво отиват парите на данъкоплатците в Европа и САЩ - братушките да си правят изложби на пленена техника!!!

45

Слава на Русия

преди 1 месец

Русия мачка укронацягите и натовските наемници на фронта и започна да се носи ужасна миризма от оцапаните бикини на русофобите.

44

Анонимен

преди 1 месец

Най-накрая се намери реално приложение за натовската техника, след като стана ясно, че не я бива за война.

43

Анонимен

преди 1 месец

Местните русофоби да заберат 400-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Вън murviiiii!

42

Ким Чен Ун

преди 1 месец

"Изостаналата" социалистическа Корея (КНДР) произвежда ракети и всякакви високи технологии. Населението на Корея расте, докато Бг е в демографска катастрофа. Потърсете в Гугъл напишете "Пхенян", вижте облика на града. Сф прилича на разбита, изостанала кл0ака в сравнение с Пхенян. Корея е само една, защото южната част е п0робена от кравария отдавна, точно като Бг сега. Време е за освобождение от Zападното Zл0! Слава на Чучхе, долу западните т0талитарни режими!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

Казахстан е продал 81 руски изтребителя за 2 милиона! По малко от 50 китайски джипки!

40

Анонимен

преди 1 месец

Хитлер би се просълзил - немски танкове в Москва! Е, да, има известен нюанс... :)

39

Анонимен

преди 1 месец

Буревестник може да бъде изстрелван от Мексико. По-точно, не буквално от Мексико, но може да долети от Русия до границата на САЩ в Мескико по мното траеткории през цялото земно кълбо и през Южния полюс и от всякъде където няма никакви ПВО системи. Може да лети на височина няколко десетки метра от земята, което я прави практически неуловима за радарите. Разбира се, може да бъде свалена с добро ПВО, но тези ПВО не са навсякъде, и САЩ нямат толкова много от тях.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ракетата с ядрен двигател Буревестник няма ограничение на полета, може да лети праткически неограничено. Може да долети и след 10 часа, след като са разменени първите ядрени удари. Ракетата ще долети до целта си при всички положение и може да бъде спряна да не се взриви само от Русия. Така Русия може да уведоми САЩ, че ето, няколко десетки наши ракети Буревестник излетяха и ще долетят при вас след 3 часа, така че имате 2 часа да приемете нашите условия.

37

Анонимен

преди 1 месец

Укрите кинти яко имат, ама нямат оръжия и техника ще трябва да хвърлят по руснаците прясно напечатани пачки, ама и това нямат всичко ена цифрички в компутър.

36

О, божкеле

преди 1 месец

3 г се бият за някакви села около границата, а сега вдигат гири с два танка, не се знае откъде. Техните украинските трактористи ги влачеха по поляните още ден 1. Да се смееш ли, да плачеш ли на тези жалки мурдорци.