23

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със Зелената сделка? Индустрията на ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели, вече?

22

Споко

преди 1 месец

Споко, ако сега нищо не стане с тези 61 милиарда, след изборите САЩ ще отпуснат още 60 милиарда на Украйна, и така все ще отпускат милиардо толкова дълго, колкото е необходимо докато нанесем стратегическо поражение на Русия?

21

бай Бай

преди 1 месец

да де, ама нека си се подготвя за 2025-та. Дали ще я има дотогава, е въпрос...

20

Коментар

преди 1 месец

Уфффффффффффф. Украйна щяла да се стъбилизира, поне докато не изхарчи парите през следващите няколко месеца и после пак старата песен на нов глас. Ако е останал още някой да пее... Нажежиха желязото до червено сега ще му духат за да го закаляват...

19

селянин

преди 1 месец

това може да стане само по един начин 300-400 хиляден контингент от европейските държави (не нато) пак и тогава не съм сигурен че ще се получи

18

Малко им е

преди 1 месец

Щом украинците си траят и не се бунтуват срещу властта на кръвопиеца Зеленски,който ги продаде нека умират за САЩ и НАТО.

17

Анонимен

преди 1 месец

Тя войната ще свърши до тогава ама те нека се подготвят. Тъжно е че никой от страна на укр не говори за мир. Загубените човешки животи не трогват богатеещите управници там. То както и при нас инв целия ЕС. Неумниците ръководещи ЕС го загробват. Нашите и те да не останат по назад скачат над летвата да се покажат колко са дашнин накрая народа го отнася. Ако ни въвлекат във война да не би те и близките им да ходят на фронта? Не можеш да ги намериш. Те и без това са в чужбина отдавна

16

Анонимен

преди 1 месец

Зомбираната по натовски стандарт *** поддържа присъствие в Кринки. Самото село е превърнато в руини, обект на стрелба от всички страни. "Натовската *** понякога продължава да транспортира лодки през Днепър до Кринки. Евакуацията е трудна за тях, някои зомбита на киевския наркокартел умират от раните си, тъй като те не се връщат на десния бряг. Основно те просто изхвърлят зомбитата които транспортират на руският бряг и без да чакат веднага се втурват обратно към дома, като оставят ранените. Руските бойци работят блестящо по тези лодки, като попълват броя на зомбираната *** под водата.

15

Анонимен

преди 1 месец

След изборите в Сащ войната приключва с победа на Русия.

14

Нека се пробват

преди 1 месец

Зеленски няма избор. Ще накара украинската армия да пробва с контранастъпление иначе могат съвсем да му спрат доларите. Ясно е, че нищо няма да излезе от това, само ще имат по-големи загуби. А за пропагандна акция почти е сигурно че ще обстрелят Кримският мост. Там може и да успеят да разрушат нещо. Трудно е да се защити напълно мост с дължина 14 километра. Ако успеят да съборят нещо, това ще се тиражира като "голяма победа".

13

Анонимен

преди 1 месец

Кураховско н-ние. Тук ВС на РФ са най-активни в Красногоровка, щурмът срещу който продължава няколко дни. В момента руските бойци се закрепват на територията на огнеупорния завод и прочистват района от омразният на цял свят бандеровски ботуш, като едновременно с това отблъскват контраатаките им. Има и леко напредване по ул.Геоложка на север. Сега ВС на РФ са съсредоточени повече върху прочистването на окупирани територии, така че няма сериозен напредък. Продължават битките в Георгиевка, където ЛБС не се е придвижвала от доста време.

12

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

11

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте писали небивалици! С какво ще я правят тази офанзива...с оловни войници ли ?! Празник е днес, стига с тия войни, смирете малко....поне за един ден!

10

До тук 500 000

преди 1 месец

Пак ли,още колко хора искат да избие хунтата в Киев?!

9

2

преди 1 месец

Н.м. Керамик през вчерашния и днешния ден щурмова група 1АК при бой на нож в сграда блокира и унищожи елитното подразделение на център за специални операции "А" на СБУ "Белите вълци" - съставено от отявлени фашизоидни бандеровци.

8

Коджа Сикли

преди 1 месец

Айде по бързо,че Ердо чака за ремонта.....

7

1

преди 1 месец

Авдеевско н-ние. В Бердичи и Семьоновка тече прочистване. Вече можем да кажем, че и тези н.м. са освободени от омразният на цял свят пропит с кръвта на хиляди невинни цивилни хора, бандеровски ботуш. Част от зомбираната по натовски стандарт *** се е предадала в плен. Голям брой зомбита на режима в Киев са се предали. От Семьоновка руските бойци напреднаха малко на запад. В Новокалиново се водят битки в западните и северозападните покрайнини. Новокалиново вече е преминало под пълен контрол на ВС на РФ, омразният на цял свят бандеровски ботуш е изритан оттук. Боевете вече се водят в Керамика,

6

Анонимен

преди 1 месец

Е то е ясно. Нали трябва да оправдаят вложенията на американските данъкоплатци. Поне на думи де.

5

2

преди 1 месец

Има съобщения за доброволно предаване на част от зомбитата на киевската хунта. Командването на киевският наркокартел изтегля резерви както към самия град, така и към източните покрайнини за замяна на загиналите и предалите се. От една страна, придвижването на ВС на РФ е спряло. От друга, авиацията на руските ВКС унищожава зомбита, техниката и отбранителните им позиции, улеснявайки бъдещо настъпление.

4

1

преди 1 месец

Артьомовско н-ние. Продължават боевете на северния фланг в района на Калиновка - без изменение. На южния фланг - боеве западно от Красное. Въпреки трудната ситуация зомбираната по натовски стандарт *** се опитва да контраатакува, но попада под артилерийски обстрел от ВС на РФ. В самия Часов Яр боевете се водят в източните покрайнини на микрорайон Канал. Бойната авиация на руските ВКС нанася удари, подготвяйки почвата за пълномащабна атака, за което също е необходимо да се затегнат северните и южните флангове, с които сега се наблюдават някои проблеми.