16

Анонимен

преди 1 месец

Значи Пеевски е предлагал министри, браво. Оставете го банкянският да говори и сам всичко ще си каже.

15

Стига вече!

преди 1 месец

Това уж "служебно" правителство не беше ли избрано да съществува само до изборите? Те се разшетаха, като че ли ще векуват.

14

Какъв блок ,бе

преди 1 месец

Баце?Ти и Шиши сте блок повече от 20години

13

Идеалист

преди 1 месец

Време е този сикаджия, обрасъл с лъжи, кражби и предателства да бъде отстранен от властови позиции. Той е виновен за Сглобкката, той е виновен за нелепите промени в Конституцията и за въвличането ни в войната на САЩ срешу Русия ( за сега само с материални средства ). Крадецо, обичат те само мошениците от т.н. ти партия.

12

Цитат

преди 1 месец

"Малко от седмица след назначаването на служебното правителство на надпартийния Главчев, Буци се затръшка и нареди на Главчев външният му министър да бъде заменен с надпартийния междупартиен пътешественик Даниелчо Митов, последно допълзял до поста зам. председател на герб, така: ако Димитър Главчев не се съобрази с препоръката ми, "ще направя да се съобрази впоследствие". При тази закана от мафиотски тип смъртно изплашеният надпартиен Главчев се затича и още преди полунощ предложи на президента тази смяна."

11

Мнение

преди 1 месец

Сикаджийския макак от банкянско и Шиши са решили да откраднат и вота в чужбина като сложат за външен министър техен човек и предлагат на Резидента изгоден пост за неговия човек. Да видим дали путинската им обвързаност и общата им далавера ще проработят ...

10

мдаа

преди 1 месец

Значи направили Конституцията за себе си, а не за България. Така я съсипаха, че да могат да си управляват поне 10 години. И про3333така сам си признава, не се усеща какви ги говори.

9

Анонимен

преди 1 месец

Един от създателите на Софийски имоти

8

Анонимен

преди 1 месец

Създателя на голямата бездънна каса Топлофикация София. Поддържаща ГЕРБ

7

Щерю

преди 1 месец

"Говорихме си как ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС ще са блок 10 години." - Та това е политико-картелна злоупотреба с (и заграбване на) власт! Нечувано! По тая схема можеше и за 100 години занапред да се договорят! Това не е демокрация...

6

Ехее, как лети

преди 1 месец

времето, а? 10 години минаха ей така, само за няколко месеца! :D

5

Али Баба

преди 1 месец

Ей, смятали са да са сглобка 10 години. То освен, че орязахте президента, да бяхте забранили и изборите направо!

4

ПП/ДБ

преди 1 месец

Гласуваш за ПП/ДБ и получаваш ГЕРБ и ДПС за разкош.

3

Анонимен

преди 1 месец

Външният министър не е кукла да го сменят през два дни!

2

Анонимен

преди 1 месец

Когато гласувахме Конституцията, си говорехме как ще сме един блок за следващите 10 години - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС----Ако членовете на ДСБ не линчуват Атанас Атанасов, Христо Иванов и цялото ръководство, то те никакви членове нямат.

1

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

И това, ако не е заплаха - обещание. Кое?