40

Анонимен

преди 2 месеца

Другарите от Българския Хелзинкски комитет няма ли да идат в Москва да се погрижат за правата на арестуваните? Срещу тях видимо е упражнено безпричинно насилие при задържането, а защо така ги оставят в ареста? Трябваше да бъдат освободени под парична гаранция? Изобщо отваря се много работа за Кънчев и сие

39

много

преди 2 месеца

издиша путинската версия - има пробойни като кораба "Москва"

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 43 Да си пожелаем всеки да го застигне това, на което симпатизира.

37

Москва потъна

преди 2 месеца

То и да не са виновни ще смеят ли да не си признаят след такъв бой и мъчения?

36

Видя

преди 2 месеца

се кои са касапите - руските фсб-шници.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Хага вече няма легитимност , както и всички останали западни организации и тн. Никой не се връзва вече на западните двойни стандарти.

34

пияница мистик

преди 2 месеца

"Файзов беше донесен в съдебната зала с носилка, като видимо той е изгубил едното си око, поставен му е и катетър, уточнява агенцията. Според силите за сигурност той е оказал съпротива при ареста." === Ахахахахахахахахахахахахахахахахаха :))))))))))))))))))

33

КГБ инсценировка

преди 2 месеца

До И Руската "версия" тече като решето. Все още не съм видял и ЕДНО видео показващо множество жертви от стрелба. Такива видеа могат да се видят от абслютно всички подобни атентати в последните поне десетина години. Когато зад кулисите се чуват изстрели, хората стават и започват да се изнасят от залата, все едно отиват да си вземат палтата. Има видео на някакъв "терорист" стрелящ в празни седалки, докато отгоре тълпите го снимат с телефони и т.н.

32

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Е,едното му ухо е оцеляло при задържането му.

31

Подсказвам

преди 2 месеца

До Анонимен в Хага всичко ще се разбере! Това ще е едно от престъпленията за които ще отговаря путин!

30

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

А бе кви джихадисти са тия.Истинският джихадист щеше да е останал без двете си уши.Тези са за жълти стотинки наети,а и джихадистите не го правят за пари.

29

И

преди 2 месеца

До КГБ инсценировка Путин надъхва руснаците против Украйна, както и си направи претекст за мобилизация. Как тези са влезли така въоръжени на този концерт?

28

Анонимен

преди 2 месеца

И когато тя обещава неприятни изненади, получавате подобни неща само няколко седмици по-късно. Това, което ме порази, е, че обикновено джихадистите от ИД не бягат от мястото на нападение, те обикновено искат да станат мъченици. Това е удивително. И това е интересно за Америка: вече знаете, че това е ИД, но не можете да ни кажете кой взриви Северен поток.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Американският блогър Джак Пособиек: Казах, че Украйна навлиза в нова фаза на войната. И казах, че ще видим терористични атаки и бойни атаки, използващи провокации под фалшив флаг, като обвиняваме някой друг за тях, казвайки, че не сме ние. Зеленски каза преди няколко дни, че руският народ трябва да почувства цялата тежест на това. Виктория Нуланд каза, че това допълнително финансиране ще достави на Путин някои неприятни изненади. И когато тя обещава неприятни изненади.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До българин И аз онемявам, като видя "българин", който се отъждествява с една перверзна форма на държавно управление останало в миналото за нормалния свят. Такива, като вас, наистина са изпуснали възраждането от 19 век. Ама това вашето "възраждане" съвсем ще ви ***.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Руският президент Владимир Путин заяви, че организаторите и поръчителите ще бъдат установени и ще получат заслужено възмездие където и да се намират.

24

КГБ инсценировка

преди 2 месеца

До Заспала П. Ка Не само това, ами преди това ОМОНците, на които централата е от другата страна на улицата им е трябвал един час, за да пристигнат, тези хора са избягали със същата кола, с която са пристигнали, успели са да изключат сложна противопожарна система, за да могат да запалят мястото (и това за общо 18 минути от момента на влизането), след това са минали през московските задръствания и улици фраш с камери без да си крият лицата и са "избягали" към зона пълна с руски военни и проверки

23

Анонимен

преди 2 месеца

Точно така ще изглеждат оцелелите еврoатлаантичeски подлoги след СВО . Мачкайте брaтушки .

22

българин

преди 2 месеца

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ,ОНЕМЯВАМ.ТОЛКОВА ОГЛУПЯЛ,ОЗЛОБЕН И МРАЗЕЩ ПРАВОСЛАВИЕТО И РУСКИЯ НАРОД,НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ИМА У НАС.ЕДНА ЧАСТ ПРЕДПОЛАГАМ,СА ОТ МЮСЮЛМАНСКОТО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ,НО ОСТАНАЛИТЕ?!ТОВА КОЕТО СТАНА В РУСИЯ,Е ИСЛЯМА.НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ,ЧЕ В ТЯХ МОЖЕ ДА ИМА НОРМАЛНОСТ.ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИ С ТОЗИ СВЯТ.

21

Анонимен

преди 2 месеца

И адвокатите им ще им казват говори,че и аз ще получа белези от задържането ти.