53

Тагаренко, Тагаренко

преди 6 месеца

Тагаренко, Мая!

52

Анонимен

преди 6 месеца

Сакън, на смърфиета и се пътува!

51

Гебриел "каза&q

преди 6 месеца

Боко така и е заповядал.

50

Анонимен

преди 6 месеца

служебното правителството върши по добре работата си

49

Поредна Победа.

преди 6 месеца

РУСНАЦИТЕ (ГЕРБ, БСП, Възраждане, ИТН) отново победиха.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Избори до дупка ...

47

За Путин

преди 6 месеца

След турски поток, турски метан!

46

Кукловодът

преди 6 месеца

Верват ли овцете, верват ли? хи хи хи

45

Анонимен

преди 6 месеца

Сега брифинг щели да дават и Шарлатаните. Разприказваха се в последната вечер. Що не седнаха в МОЛА да преговарят? А? Нали така правеха преди когато лъгаха, че никога с ГЕРБ няма да управляват? Да, ама шарлатаните загубиха изборите. Къде се е чуло и видяло загубилите избите да управляват държава? Това не е ли подмяна вота на народа? Или мошениците са толкова надъхани и нагли, че искат държавата без да са спечелили избори? Отиваме на избори и каквото сабя покаже!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Колко сте пр.сти. Хванахте се на най-стария номер. Ми то пп от самото начало е партия на омразата. Мразеха герб, мразеха Радев (дето реално ги намери), мразят всичко. Те доведоха разделението. Ако не си сервилен *** ти викат копейка хахахаха. Всички глупости дето сътвориха ги изкараха успехи. Тия точно разделиха обществото. Омраза и интереси, нищо градивно. Нищо

43

Hbfg

преди 6 месеца

Т И К В А Т А се изпра, промениха конституцията и президентът няма вече да излъчва правителство, НЕ НАПРАВИХА НИКАКВИ РЕФОРМИ И СЕГА ДОН ЧЕКМЕДЖЯН ИСКА ПАК ЦЯЛАТА ВЛАСТ, за да КРАДЕ!

42

Той

преди 6 месеца

Браво, дано и си изпълни заканата, оставка на Ники и шайката шарлатани

41

Хаха ха

преди 6 месеца

Подобре бою и копейката отколкото да ,агина на фронта за христо и просто кировите пари

40

убий го да несе мъчи

преди 6 месеца

Айде да се свършва агонията.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Днес е хубав ден за българската Демокрация! Няма да направят нацистка диктатура и да ни изпратят на Източния фронт! Няма да забранят изборите и да направят Голям Чалгарийски Райх! Ликувайте!

38

Хайде, разтуряйте

преди 6 месеца

Пп иска с 34 депутата, неясно как спечелени да управлява всички министерства, да вземе всички регулатори. Да не забравяме, че имаха трима кмета само. От Софийския не става нищо, за другите не знам, да кажат. И докато не шоумена не вярвах, че са толкова жадни за власт, май наистина са такива. Едни гладни момчета, завъртяло се около кирчо и асенчо, които искат за всекиго най-топлото местенце. Е, нека гласуваме. Да ги видим с 10% какво пак ще искат.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам дали вървите към избори но ЗНАМ че вървите към Магнитски!!

36

хе хе хе

преди 6 месеца

Дрънканици. Просто Боко се опитва да изнуди ППДБ за някакво разпределение на откраднатото. Те онези наистина са безогледно алчни, но мисля, че утре в 12:00 всичко ще е точно. И щастливият "евроатлантически" път на БГ ще продължи безпроблемно. Все пак Посолството за какво е в София:)

35

Анонимен

преди 6 месеца

вървите към поредна насерена ситуация подобре вървете си без да се връщате

34

Мистър Президент

преди 6 месеца

Събудете се, Извънредна Ситиация - ПП Правителствата Падна в Бъргария, имаме 12 часа, Мисия НеВъзможна - какво да Правим?! аааааа, ъъъъъъъъ, обадете се на Хелмут за съвет, не по-добре на Митеран!!