153

303

преди 3 месеца

Електоснабдяването на завода на Тесла е взривено като крайна мярка в израз на протест срещу унищоцаването на природа и природните ресурси по причина и от завода. Първо, въпреки че е обявено за природозащитена зона, са изсечени много големи горски масиви. 2. Заводът черпи питейна вода колкото за средно голям град и от това силно е намалял дебитът на вода наоколо. 3. Заводът непрекъснато и безпрепятствено изхвъля фосфати и др, отрови направо в природата, няма пречистване..

152

Анонимен

преди 3 месеца

Ако СССР се беше предал пред Хитлер и бе послушало Папата да развее ,,бялото знаме" , сега Франсиско и Ватикана щеше да е в границите на Третия Райх.

151

Истина

преди 3 месеца

Към момента нещата за ВСУ и Зеленски не изглеждат никак обещаващи. Всеки ден губят територии. Да, Украйна е огромна страна и това все още не се усеща на картата, но руснаците напредват със всеки изминал ден. Очевидно е, че САШ официално се изтеглиха от войната, след като 3-ти месец не желаят да отпуснат предвидените средства. Остава ЕС, в който обаче няма единомислие и надационалните интереси вече изплуват на повърхността. Положението хич не е розоо, и Папата е прав! Зеленски самоубива народа си

150

Шшш

преди 3 месеца

Работата е ясна вече щом се говори за изпращане на войници в Украйна. Украинците свършиха вече.

149

Анонимен

преди 3 месеца

Маг Еленски естествено,че ще скочи против папата,защото ако спре войната после жена му няма да си има парички да си купува още бижута от бяло злато.Той преди време подари на папата икона без младенеца,което е чисто богохулство.Дрогираните сатанизирани азовци нарушаваха Минските споразумения,палеха живи хора,заковани на кръст.Обявиха война на Бога,който е един,а не на Путин.Който се кланя на дявола получава болести,войни и разруха.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Чакайте сега, нали СВО беше. Каква война?

147

Папата

преди 3 месеца

РАЗВЯВАЙЙЙЙ

146

Анонимен

преди 3 месеца

Пред руският народ има два варианта да избеси фашистката хунта на Червеният площад (за предпочитане със сезал ) или да стане кат С Корея.

145

натовски потенциал

преди 3 месеца

В Германия близо до Берлин моналата седмица гръмнаха основен електропреносен стълб, за да спрат дейността на завода Тесла. Произодството занря, спряло е и електроснабдяването на много други граждански обекти. Още не е възстановено. Щетите са много големи, както за Тесла, така и за засегнатите складове за продукти например. Колко време е необходимо в Германия да се възстанови един опорен електропреносен стълб? Това развита страна ли е? За какво въобще има ресурс?

144

Бай Дън

преди 3 месеца

Грешка беше, че влязохме в Украйна.

143

Альооо

преди 3 месеца

Оставете го този нашмъркан недорасляк! По добре напишете за "огромните" успехи на укрите от вчера, при опита им да нахлуят на руска територия. Е, вярно че са загубили към 70 човека елитни командоси, 5 танка, 2 САУ-та и няколко други бойни машини, ама това са само подробности.

142

Анонимен

преди 3 месеца

Гн0мa Пyтeв ще бъде обесен съвсем скоро

141

до 281, Платен?

преди 3 месеца

И посещенията им ще спаднат до 5-7%. Сега печелят повече от реклами.

140

Анонимен

преди 3 месеца

Шмръкльо да перва две-три линии и да издава заповед за арест на Папата!

139

Бай Дрън

преди 3 месеца

Значи...за наркомана. За първи път чувам, че Путин е залепил етикета на Зеленски. Аз го наричам така, защото Украйна не предаде наркобосът Брендо на България и Италия. От там дойде и предположението, че Зеленски е наркоман. Защо пак намеси Путин,не знам. Че и тролооввете месиш. Зеленски си личи на тая знимка, че е или алкохолик или наркоман или е играл Белот до посрд нощите.

138

Анонимен

преди 3 месеца

Днес 11 03 2024 г е крайният срок за пререгистрацията на автомобилите с руски номера в Балтийските републики .Ако това не се случи автомобилите ще бъдат конфискувани .

137

Azz

преди 3 месеца

зеления клоун скочи......явно се е забавила Белата пратка....

136

Театър Сълза и Смях

преди 3 месеца

Циркаджия!

135

Анонимен

преди 3 месеца

До 279 твоя зелевски ,сигурно е по-висок,от джуджето,както наричаш Путин,и той е същия лилипут.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Клоуна е силен, ако го слушате като комедия е доста забавно