65

АЗ

преди 4 месеца

РУСНАЦИТЕ ДА ИЗВАДЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ ОТ ПРЕДИ 130 ДО 300 ГОДИНИ НАЗАД И ДА ПОКАЖАТ НА КАКЪВ ЕЗИК СА ГОВОРИЛИ И ПИСАЛИ ДНЕШНИТЕ ПОЛЯЦИ, УКРАИНЦИ, ЛИТОВЦИ! ДА ИЗВАДЯТ И ОРИГИНАЛНИТЕ АВТОРСКИ ТВОРБИ, ТВОРБИ НА АРХИТЕКТИ, ЛИТЕРАТУРА, ВСИЧКООООООООООООООООООО, ДА СЕ НАПРАВИ И ХИМИЧЕСКИ АНАЛИЗ НА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ, ЗА ДА СПРЕ СПОРА И МАНИПУЛАЦИЯТА НА ИСТОРИЯТА! ТОВА СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД И СА ПИСАЛИ И ГОВОРИЛИ НА РУСКИ ЕЗИК!

64

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците пазят цивилното население а не бомбят като евреите

63

Дарк

преди 4 месеца

Зависи само при МИР,!

62

Анонимен

преди 4 месеца

Естонското разузнаване е разкрило, че Путин работи за Кремъл.

61

Анонимен

преди 4 месеца

до 60 Кравар, а ти закъде си се разбързал? Краят е важен, кравар!

60

Братушка

преди 4 месеца

до 56 Руска кухня, но преди печени франсета ще има професионално колумбийско изпържено.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Дойде Видовден - изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство

58

Анонимен

преди 4 месеца

:) с тая скорост ще пълзят до Киев години,а се канеха да стигат до Лисабон. А като стигнат какво? Рашката е на предела на силите си. Инфлация, загрята икономика, липса на хора, бедност. Ами ще сърбат това дето го надробиха.

57

Анонимен

преди 4 месеца

И по-лошо ще става за зелето. Идва Тръмп .... А укро нациста от еврейски произход го виждам разстрелян от своите в някой бункер.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Ами те нямат дух, разчитат все на помощи от Запада и специално от БГ, ама като не могат да съставят армия, за къв х *** са им тези помощи :)))

55

Анонимен

преди 4 месеца

От както е създадена Украйна е призната за НАЙ-КОРУМПИТРАНАТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА .Предишния и президент Порошенко беше осъден за корупция в особено големи размери и държавна измяна . Наследника му Зеленски е дори и още по-корумпиран. На името на негови роднии в САЩ имарегистрирани имоти за над един милиард. И не само там. Журналистът който разследваще имотите на Зеленски в Египет беше открит мъртъв.....Истински първокласен цирк се разиграва само и само да не спират безотчетните долари от САЩ .

54

Руска кухня

преди 4 месеца

Печени французи по Харковски. Нова рецепта.

53

111

преди 4 месеца

До Анонимен 31. В България съм виждал по студията Копейкин, Нинова, Волгин, Р. Овч., и тн. мързи ме да изреждам всички руски тролеи , които по цял ден ме заливат от телевизора с тезисите на Путин. Така че не е много коректно да се казва че не се канят. А и малко се съмнявам че истината е въпрос на гледна точка.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Бахмут, Авдеевка... Наред е гнездото на фашагите - Киев, или Киий, както те изопачават името на града по хох ленски.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам и тука евроатлантиците леко притеснени и с право. И западните медии така. От две години слушаме само евроатлантическа пропаганда в мащаби каквито нямаше и през комунизма дори. По възрастните помнят. Стигнаха до там да блокират руските сайтове. Милите те :-) Защо бе, от какво ви е страх, нали казвате и показвате истината! И сте големи демократи! Кло уни, идва ви края, но разочарованието ще бъде болезнено за последователите ви.

50

Московския Патриарх

преди 4 месеца

до 49 И двете си чадо, и двете!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Мдааа, подарените натовски системи за ПВО работят перфектно след като дроновете са преминали през цялата територия на 404 и са стигнали чак до Лвов.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Що мрънкате бре? Даже при бай Тошо не се отбелязваше 23 февруари,а днес Мутрофанката поднесе цветя с придворните си ***.

47

Анонимен

преди 4 месеца

до 40 Нещо повече...от 2014-та година западът наля в Авдеевка стотици милиони евро за да го направят този район най-стабилната военна крепост на Украйна в цялата страна...и тя взе че падна от братушките накрая.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Писах ли, че укрите не стават за война, писах, ама кой да слуша... :))) Украинците немат народност, в смисъл имат уж държава, но не се чувстват обвързани национално с нея, те затова само с дрончета атакуват и си мислят, че правят нещо :)))