30

Хахаха

преди 6 месеца

Денков е луд ***!

29

Младият Брендо

преди 6 месеца

30 Познавам корумпирани чИнгета които се правят на бедни карат стари коли а живеят в къщи за над 2 милиона лева и имат дивани които правят масаж знам защото сме шм ъ крали заедно кокаин у тях.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Стига с тая Украйна бе, сапунерка!

27

Бай Илийчо

преди 6 месеца

Късно е веке чадо! Мандалото лопна.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Сега Денков се оправдава заради казаните от него думи, че няма значение икономиката в България, важното е санкциите да работят срещу Русия. Но всички виждаме срещу кого работят санкциите. Денков ще бъде даден на Прокуратурата за престъпление срещу РБ. За това се оправдава, че видите ли всички говорят как да се помогне на Украйна, а кои са тези всички? Той и шайката им. Хората в цяла Европа протестират. Друга голяма част в САЩ не искат да се дава пари на Украйна. Конгресът също.

25

Вижте укипедия

преди 6 месеца

Христо Христов е гей от най извратените!

24

Бъргарите

преди 6 месеца

Са анадолци

23

САЩ пося смърт

преди 6 месеца

Единственият път е незабавни мирни преговори. Спрете касапницата, сатанисти

22

Анонимен

преди 6 месеца

хорица, какво сте се зажалили за украйна? намерихте една по-мафиотска и покварена държава в света от нашата и решихте да се отъждествявате с нея? ха спомнете си какви бяха новините и статистиките за тази държава преди русия да ги подпука! ха да се поинтересуваме малко от това какво се случва у нас! ха да почнат да се спазват закони и да се регулират от малко, от малко покварените и мафиотски бизнеси! ха да спомогнем младите да станат от малко, от малко независими и работоспособни!

21

Вуйчо Ваньо

преди 6 месеца

Утре ще съм на церемонията за 151 годишнината от *** на Васил Иванов Кунчев - Апостола!!! Дано това чyчeло "академик" николай денkOFF, не е там,щото ако опозори паметта на Левски ще го наплюя в челото. Доленнн и мръссен продажник!!!!

20

Лукчо

преди 6 месеца

Хм,колкото по-късно сключат мир,толкова по-зле за Украйна ще е.Русия воюва с една пета от сухопътните си войски.Илюзорната надежда бе за бунт срещу Путин.Бунт имаше,но поради това,че не действа твърдо в Украйна Ами няма надежда Русия да загуби,вътрешният бунт бе единствената надежда,но той бе обратен с очакванията.Поне премиерът правилно казва ЕС и САЩ,а не светът.На света не му дреме за Европа,която почти вече няма влияние в света.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Ха ха ха ха ха ха...тия от сглобката вече звучат като "Краставицата" на Мирча Кришан - по каквато и тема да ги бутнеш все едно и също ломотят.

18

Татарлъ как търпите

преди 6 месеца

Българите са Тюрки - слугуват на всички!

17

български избирател

преди 6 месеца

ТояЦървул не е за ротация а е заКастрация !!!!

16

ПутинХуйлло

преди 6 месеца

И в България трябва да стане като в Украйна да ги питаме после рус0робите дари им харесва как ги е освободила Рушлямска Държава.

15

Анонимен

преди 6 месеца

До 10Нали знаеш, че може и да е за смазка.... ;)

14

ха-ха-хи...верваме

преди 6 месеца

Въздушно-капковата САПУНЕРКА пак се изсраНАмеждународната арена...

13

Анонимен

преди 6 месеца

Димек обсъждат как да ни вкарат в войната по бързо защото хохли вече няма наемници немогат да съберат най смелите измряха там съответно вместо американски или немски войници трябва да се хвърлят коалишън форсес това са поляци румънци българи . Така че гответе се господа гласували за ППДБ ГЕРБ И ТУРЧИЛЯТА ОТ ДПС вашите деца са следващото пушечно месо Е ТОВА ОСЪЖДАТ ДРУГА ПОМОЩ ВЕЧЕ НЯМА

12

Анонимен

преди 6 месеца

За това ли ликвидираха Навални - за да ускорят помощта за Украйна??? Даже не изчакаха да изстине човека и почнаха да просят за Украйна. Навални го направиха курбан неговите хора.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Ами как... Есть Путин, есть проблем, нет Путин, нет проблем... Очистете го....