28

Анонимен

преди 4 месеца

"Докато има война - ще помагаме на Укр., пък после....." - А кой е казал докъде ще се ограничи войната?!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Слава на баба Шмеркел и дъртата Урсула :)))

26

Анонимен

преди 4 месеца

До rambaldievskievich "А руските как са? Дори е да са пълни, русия е в разпад." -------- това го слушаме от години.. само дето не русия е пред гражданска война, а краваристан. Не Русия е в рецесия, а европа!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Дадохте си оръжието, сега сваляйте гащите и си давайте гъззоввете, друго не ви остава, тъпаципрости!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Ко стана бе? Нали великата европа побеждаваше?

23

rambaldievskievich

преди 4 месеца

А руските как са? Дори е да са пълни, русия е в разпад.

22

Зозо

преди 4 месеца

Аааахахааааа, ся копейките *** ще подивеят в коментарите как Европа няма 1 патрон :)))))))))))))))))))))))) Пък Блатната с БВП колкото Италия имала космически кораби на картинка :)))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 4 месеца

"Айде БГ азиатцииии.... Искам 1000 руски коментара за фалита на САЩ, разпадането на ЕС, фалита на еврото, разпадането на НАТО, червената пияна армия на Дунав" - то е достатъчно, че за под година загубихме най-големия газов залеж в Европа под Бахмут и Авдеевка. Дреме им на руснаците за НАТО и ЕС, взеха единственото ценно в Европа и сега продават газ на Европа с посредници АмЮрика и ТюркЙе.

20

Не вярвам

преди 4 месеца

Това в путинска пропаганда.Ракетите на Русия според любимия гост на мисирките от бтв и нова Христо Грозев свършиха още април 2022.От тогава руснаците воюват с прашки и лъкове.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Ква отбрана в западна Европа? На глава от населението имат средно по 50 пъти повече изнасилени на година от източна Европа. Те жените не могат да си опазят от имигрантите щели да пазят Украйна...

18

Зозо

преди 4 месеца

Айде БГ азиатцииии.... Искам 1000 руски коментара за фалита на САЩ, разпадането на ЕС, фалита на еврото, разпадането на НАТО, червената пияна армия на Дунав :))))))))))))))))) Айдееее юруш, че иначе Мутрофанова няма да ви плати и копейка :)))))))))))))

17

Анонимен

преди 4 месеца

Европейските будали си мислеха, че това е някаква компютърна игра...като свърши нивото и край. Руснаците почнат ли и ...чак в Берлин!

16

Чери00

преди 4 месеца

АБЕ ***. НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ ЦЯЛА ЕВРОПА СА САМО ЕДНИ УПЛАШЕНИ ИЗТЪРСАЦИ! Тях ги е страх от самите себе си и освян да се пъчат с учения нищо не правят. Но ще поживеем и като разберат (дали ще разберат) че не стават за бойна дейност и нямат ни бомби ни ракети БЕЛКИМ СИ СЕДНАТ НА ГЪ.ЗА!!!

15

Анонимен

преди 4 месеца

"Мене повече ме притеснява че главите на европейските политици са празни" - първи улок по български език за втори клас - МЕН не мене, освен ако не си Ицо Харазта дето пее "мене ме нема в целата схема".

14

Вагнер

преди 4 месеца

Да дойде сега Русия да ви напука каските евро-г-ейски мал-оумници. По ид-иотски съюз тоя ЕС никога не е съществувл

13

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов - А ти даде ли 1000лв за Украйна или като видя другите 6 милиона да не дават и ти не даде за да се не минеш?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Мене повече ме притеснява че главите на европейските политици са празни

11

Дежа Вю

преди 4 месеца

нацццито Шмолци,достоен наследник на дЕдо си Химлер,е амбициран да завърши докрай започнатото от ФюрЪрА с мустачките и да осъществи мечтата си за 4 райх по дойчовски. И отново спонсорите са същите САЩисаните и Малобритания... Обаче,както каза един не толкова популярен държавен глава :"Послушайте,това със златния милиард няма да ви се получи!"

10

абе

преди 4 месеца

щели да правят ракети, снаряди...то да не е кирпичи? трябват суровини, ама наложихте санкции на земята в която е цялата менделеева таблица!...ко праим ся?

9

Анонимен

преди 4 месеца

Европа е готова да бъде окупирана - направи всичко необходимо за това.