135

Анонимен

преди 4 месеца

Дядка пии си хапчетата или мри и спести малко разходи ,кабинетите преди да се родя ли бяха или след.Аман от болни старци в социалните мрежи,пич любимата ти не е ангел а крава и то обща ,децата ти не са ангели а гамени,всичко което е твое по право е на някои друг по наследство

134

Тенгри кан

преди 4 месеца

Meждувпрочем същите тези думи, некой руснак ги написа на руски в този форум;))) Аз ги харесах, защото веднага опитното ми око, че руснака не е случайна фигура , не е "т.р.о.л";))) Може па, да е бил самият Медведев;)))

133

Анонимен

преди 4 месеца

Напротив, изглежда че еднорога, както и да се напише, така дава фира и го тресе че дриска безсмислени коментари съвсем не по темата един след друг. Положението на соросташката либерастия е - гузен негонен бяга или се натиска за власт до крайно фашизиране, навсякъде във всички институции, защото знае че ще ходи в затвора ако изтърве да се появи истината.

132

Анонимен

преди 4 месеца

Така или иначе,това няма да помогне на русия,те ще си изстрелят там каквито бомби имат,останалият свят ще изстреля техните бомби.Все някои в останалия свят ще оживеят,и рестарт.русия пак няма да я има,едва ли искат това...с две думи блъфират и се правят на важни.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Ами щом един журналист ги уплаши от едно интервю

130

Анонимен

преди 4 месеца

ИЗ "ПОГРОМА *** БЪЛГАРИЯ, ВИНОВНИКЪТ" - Митрополит Методий (Кусев) България е болна. Тя страда от недъга на сляпото русофилство. Погромът се дължи на недъг (...) Кабинетите Гешов - Данев приеха съюза и подписаха договорът със Сърбия по искането и посредничеството на руската дипломация и под гаранцията на императора. Тия кабинети бяха чисто русофилски.

129

Наблюдател

преди 4 месеца

Изглежда че мутрофанова вече няма копейки за превод от нашите рус0р0би и един тука праска пропаганда директно на някакъв изкривен български който някои наричат руски език.

128

Хюго Капет

преди 4 месеца

Така е. За разлика от рушките военни престъпници, които винги говорят само истината, обичат поданиците си, никога не убиват хора и изобщо са най-демократичните на света. рушия също е най-голямата по територия страна, която е завзела земите си не чрез нападение, а чрез самозазащита.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Един виден български митрополит, на когото са кръстени улици из България казва това преди 100 години: "100 години не ни увира главата"!

126

форден Лайнен

преди 4 месеца

Яжте насекоми. Кравите и земеделието отделят въгеродни емисии и предизвикват климатични промени.

125

САРМАТ

преди 4 месеца

Ракетен ядрен удар някъде от сибирската пустош през Южния полюс? Няма проблем. И нека американският данъкоплатец осигури създаването на "кръгова система за противоракетна отбрана" през Южния полюс, вместо батерии THAAD, разположени по обичайните маршрути на руските ракети от предишни поколения.

124

Анонимен

преди 4 месеца

"Сармат" има уникални характеристики, които и позволяват надеждно да преодолее всички съществуващи и бъдещи системи за противоракетна отбрана. Никой друг в света днес няма такава ракета. В бойната си глава (общо тегло 10 тона) тя носи 10 и повече ядрени бойни ракети всяка една със заряд от 750 килотона (50 пъти по мощна от Хирошима която беше само 13 килотона). Като цяло една ракета Сармат се равнява на 500 бомби над Хирошима. Всяка от тези единици е способна да лети по непредсказуема траектория с хиперзвукова скорост и да заобикаля американската противовъздушна отбрана.

123

Кой го казва

преди 4 месеца

Вовата от 24 години разправя на ошеметените от мизерия руснаци как напредват и се замогват, ама училищата и болниците намаляват (една четвърт от населението е на най-малко 50 километра от най-близкия лекар), затова пък им нацвъкаха десетки хиляди църкви, да се подготвят духовно, щото нали като мъченици заминават направо в рая. Малко преди войната в руската провинция показваха фишове за заплати по 20 000 рубли, а путинската бандичка разхождаше яхтите по 300 милиона долара. Класически тепегьоз.

122

Анонимен

преди 4 месеца

До 126 Всъщност москва е достатъчно са бъде поразена. Не се вживявай. Ако мине дори един стелт бомбер до там играта свършва. стига се прави на велик с тая русия. Единствено вие говорите за войни и агресия! А не "запада" .

121

а бе оня идиот Борел

преди 4 месеца

не се ли е обаждал? Какво става с победата на бойното поле?

120

Анонимен

преди 4 месеца

Истинските славяни са старите гети-древен тракийски народ. Гетите са обитавали земи от река Днестър до Шварцвалд, Германия и от изворите на Висла до делтата на Дунава. Свободните гети наречени славяни сключват съюз с Аспарух и така бива извоювана независимостта на Дунавска България. Понеже името на гетите - славяни е станало най-известно, то всички народи говорещи сродни езици получават след време името славяни. Родственост и идентичност абаче са две различни неща, но това трябва да се осъзнае!

119

Анонимен

преди 4 месеца

Войната между НАТО и Русия ще бъде ядрена, без никакъв преход. И първите цели ще бъдат Европейски обекти. Защото удар по Европа оставя "зазор" - свободно пространство до решение за взаимно унищожение между САЩ и Русия.

118

Анонимен

преди 4 месеца

Само руските лидери казват истината,да знаете...Ами давайте,пускайте ги тез специални глави,то не че някой очаква нещо друго от диваци...

117

Анонимен

преди 4 месеца

Путин: Запад думает, что боевые действия в Украине навсегда растащили одну часть русского народа от другой, но воссоединение произойдт.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Пентагонът поиска от Украйна партида от руски перални машини, хладилници, микровълнови печки и тоалетни чинии за производството на собствени аналози на руските хиперзвукови и на крилати ракети. Кремъл е в паника!