67

Евроатлантик

преди 5 месеца

Щом няма протестиращи по улиците. Значи всичко е наред. Народа е доволен от управлението на държавата!

66

Анонимен

преди 5 месеца

Важно е, че както каза г-н Атанас Атанасов, за всеки истински седесар ще се намери място под слънцето! Корупцията ще я борим, като слезем от власт!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Аз мисля ,че не трябва да се радваме на този избор, а да се срамуваме.Поредното доказателство че не сме държава.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Тази снимка да се обяви за карикатура N 1 за 2024 година !

63

Анонимен

преди 5 месеца

За съжаление информацията се потвърди. Фашистката киевска хунта съобщи за атака на полигон в ДНР, където се провеждаше съвещание на операторите на БЛА. Руски източници, включително каналът на операторите на БЛА, потвърдиха тази информация. По непотвърдени данни са загинали около 24 военнослужещи от ВС на РФ.

62

Анонимен

преди 5 месеца

До 2.. Все едно чета "Зарево над Драва"... Явно си писател-комунист от обкръжението на Джагаров.. Пълно ку ку..

61

Анонимен

преди 5 месеца

Купянско направление. На север продължават боевете в района на Синковка. Зомбитата на киевският наркокартел периодично публикува видеоклипове с поражения на руски бойци с помощта на FPV дронове и квадрокоптери с приземяване в целта. Зомбитата продължават да строят отбранителни укрепления в Купянск и да прехвърлят нови подкрепления към Синковка. На изток продължават боевете при Кисловка и Ивановка. След освобождваането на Крахмалное няма сериозни и ефективни атаки.

60

Анонимен

преди 5 месеца

До Темида...Къде забъркваш Радев и тука ?

59

Анонимен

преди 5 месеца

На 45 години конституционен съдия. Искам да знам колко заседания е водила преди това ?

58

Р.Р.

преди 5 месеца

Бау бау баууууууууууууу

57

ТлъсПохотливецБанкя

преди 5 месеца

Мене ме интересува, едно друго мое момче - Братиньото, бил ли е и той там.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Важното е , че на жълтопаветнициите им е готино, докато Боко им го набиваа с 200. Първо си сложи заместник на Гешев, сега си сложи конституционен съдия, а след месец ще си сложи и секретарката за премиер. За такава промяна ли се пенлявихтеее

55

2

преди 5 месеца

преки съучастници в престъплението. Русия ще направи всичко възможно отговорните за свалянето на Ил-76 да бъдат подведени под отговорност. Ракетите са изстреляни от село Липци, Харковска област. Руската федерация е възмутена от отказа на международните организации да осъдят този инцидент. Русия е разочарована, че Франция, която председателства Съвета за сигурност на ООН, не насрочи спешно заседание на Съвета за сигурност в поисканото от Руската федерация време.

54

Петър

преди 5 месеца

Б Р А В Ог-н ПРЕЗИДЕНТ !!Възхитен съм ! Народът е с Вас, пълен напред!!Напролет да изгоним най- продажното и некадърно продажно лъжливо и слагаческо правителство в историята ! Да сложим край на тая идиотска сглобка!!

53

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Като не ти харесва да живееш в България, не подстрекавай към закриване на държавата ни, ами заминавай да живееш в любимата ти рассия. Там твоя герой, путин ще ти покаже какво значи терор и живот в каторга. Тогава, ако наистина заминеш за рассия, което не вярвам, живота в България ще ти се струва като живот в рая. До тагава престани да плюеш България и да подстрекаваш към бунт и разединение!!!!

52

1

преди 5 месеца

Получените данни за инцидента с Ил-76 показват, че става дума за умишлено престъпление от страна на Украйна. Това заяви Дмитрий Полянски на заседание на Съвета за сигурност на ООН. Украинското ръководство беше добре запознато с маршрута и метода на транспортиране на войници до мястото на предварително договорената размяна. Други изявления на заместник-постоянния представител на Русия в ООН: Ако се потвърди, че Ил-76 е бил свален със зенитно-ракетната система Patriot или Iris, западните страни ще станат

51

анонимен

преди 5 месеца

да ни е честита новата придобивка!

50

3

преди 5 месеца

своевременно да се окаже помощ на ранени военнослужещи и да се евакуират от бойното поле.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Политизацията в държавните структори в Бг , достига своят връх !

48

Анонимен

преди 5 месеца

Оставка мафиоти,вън на тази Бокова слугиня от Конституционния съд.