109

ИМАМЕ НОВИНА

преди 8 месеца

ДЕЛЯН, БОЙКО и КИРИЛ ще закриват Възраждане другата седмица. Честито! Данчо Цончев от ДПС се изпусна днес за акцията от трибуната на НС. Желязков го спря, преди да изпее целия план за закриването на червената партия.

108

Анонимен

преди 8 месеца

Коопейката като няма аргументи започва да обижда хората, които работят за България и нейната териториална цялост, т.е. работят за националната сигурност. Интересен факт е , че в САЩ има паметник на Васил Левски, а в Русия няма.

107

Анонимен

преди 8 месеца

До 106 да бе и баба ти неграмотна евролунатичка така каза,щото трябва опорки да ръси.Е имаше на тая тема статистика и се знае резултата само тия дето правили Ала-Бала били пред възраждане ,ама пък колко са им истинските гласове

106

Анонимен

преди 8 месеца

Питайте Копейкин как успя да купи земята до къщата си за 2лв и също как успя да си изплати ипотеката за няколко месеца като "народен представител"

105

Червените В АТАКА!

преди 8 месеца

Волен никога не го е било страх да се изправи мъжки и да се сбие, а Копейката като стане боя, подвива опашка и не можеш да го настигнеш. Иначе призовава пpocтия си електорат да се "вдигне на бой". Мерзост

104

Анонимен

преди 8 месеца

до 97 Кое как си е купил ве, кравар? Къщата му виждал ли си я? Малко под Звездица срещу Варна му е къщата. На 2 километра от Аспарухов мост. Даже няма асфалт до къщата му. Двуетажна къща 160 квадрата струваща 300 000 лева. Милииони ли са това? 300 бона ипотека кой не може да си вземе при положение че взимаш 15 бона на месец? Кажи веее, смеееешник? Доган има палат на Росенец за 20 МИЛИОНА ве, смеееешник! Що не го питаш откъде са му парите, за тоя палат, а?

103

Тагарев

преди 8 месеца

До Анонимен 103- Патриот с топки по-големи от бицепса на късмекия!

102

Анонимен

преди 8 месеца

До 100.Е ти не виждаш ли ,че работата не е в кметовете като става на въпрос за голям град ,а общинските съветници.С кметове само на село

101

Анонимен

преди 8 месеца

Електората на Възраждане са някакви бaбички, неуки poми, безработни алкохолици и ровещите по кoфите. Няма един нормален, работещ, образован българин, който да гласува за тях.

100

КОСТЯ

преди 8 месеца

"ВАКСИНИРАНО мазно петно под линия"

99

Ванката

преди 8 месеца

Прав е! Харесваме, не харесваме Костадинов, но е прав! Пък пп-партийните нека пишат...

98

Анонимен

преди 8 месеца

До Тагарев и ти къв ще излезеш?

97

Анонимен

преди 8 месеца

До95 И на кой избори на ония дето някой правил Ала -Бала щото имаше щял да има само 10% ,а колко имаше Възраждане,за Боко там работата е ясна има си един постоянен процент щото се е окопал при ДПС е същата работа щото там не става въпрос за политика.Та кво казваш за изборите а повтори

96

Тагарев

преди 8 месеца

В къс срок трябва да приемем законодателство срещу чуждестранните агенти с къси достойнства!

95

Колега

преди 8 месеца

Волен беше къде-къде по-мощен играч. Той дори имаше кметове. И правеше страхотни циpкове, а тоя копейката само лае като пале и скача като младо петле, но като стане бой, винаги стои по-настрани, да не отнесе някое кроше. Явно Марешки като го бушонира му е взел страха.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно копейкаджийте що не хващат пътя за матушката им Рассия за която все ривът,ами живея в лошия ЕС и все плюят по него....ааа да щото тук колкото и да е зле е в пъти по-добре от Блатная.

93

Анонимен

преди 8 месеца

83 - недей да спориш със САШКО меката китка че ще те блокират. мене често ме блокират. Не им харесва на ЛГБТтата.

92

НИЕ ОТ НАТО

преди 8 месеца

Ние тука сме НАТО, а не Беларус. Някой да каже на Копейката. (руски шпионин, нац. предател)

91

Маркс

преди 8 месеца

Лошото е,че това селташко говерене на Копейкин рефлектира върху умствено изостаналите му избиратели,които попиват като мазна гъба!За азиатска държава(визирам Русия) е ОК,вписва се в нормите на поведение от 19в.,но за цивилизована европейска държава е доста пошло,затова никога няма да мине прага от 7%!

90

Факт

преди 8 месеца

Дори във Варна не можаха да се класират на балотаж. Копейката не е ли ситуиран там - нали там му е къщата за която все още не е успял да декларира как си я е купил.