54

ДО 50

преди 7 месеца

Стига бе......да не верваш

53

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 47. Полицията нарочно отиде там да направи точно това : думам ти дъще - сещай се снахо.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко е организирано от мафията, която си управлява България в последните над 20 години. Вижте какво стана с Бойко.Народа излезна по улиците. Той не се махна до края на мандата. След това си подготви сценарий. Направи си патериците ИТН и Възраждане. ПП и ДБ сега са в много трудна ситуация. Добре ,че се намесиха от вън та да кажат на Б.Б. Д.Д и Д.П.,че имат данни че са мафия, имаче Бойко сега щеше да има пълна власт. С БФС е същото. Те са част от същата мафия.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Социалното напрежение много, ама много нагрято. Винаги първо футболните хулигани изтрещяват(интелекта им е толкова). Ако правителството не се усети навреме ще последват още бунтове. И ще са точно толкова свирепи. Сега гледайте коя партия ще яхне недоволството :) Цирка започва.

50

ПОЛИЦИЯТА ДА ПИПА

преди 7 месеца

По здраво....при първото хвърлено паве по нея, да подхваща гамените, да не ги жали....

49

Анонимен

преди 7 месеца

Що лъжеш бе ?

48

!

преди 7 месеца

Мицлиционерите нахлуха по заведенията и започнаха да налагат дори жени от персонала с палки по главата! Има си кадри, видео и доказателства. Къде са оставките?! А къде е КМЕТА да ни обясни как 'мина' първият му работен ден като градоначалник? Половин София в руини, невинни хора бити като кучета по улиците.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Милиционерите да си признаят, че сбъркаха при организиране на мероприятието. Такъв фарс не е имало ! С тези методи от 1965 година няма как да всеете респект и уважение, а само омраза към полицията.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Неспособна банда безскрупулни аморални алчни неуки необразовани морално разложени селинчита набълбучени с кредити,и това ако е полиция. Дилъри, каналджии и стълбоносци.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Не защитавам протестиращата маса, ама и тия полицаи малко се престараха. Фактически налагаха който хванат, виновен невиновен бой! Само комплекси си избиват! Ако искате да си избивате комплекси, полицейската работа е за вас, ама да ви пратят ей на такива мероприятия, да браните уж обществения ред. Беше трагично!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Разбрах че министърът на МВР Калин Стоянов- дал обществена поръчка за балетни трика, пачки, палци и полицаите започнали репетиции с корепетитор- следващият път когато има подобни агресивни протести- те щели да играят Лебедово езеро- това препоръчала Цветислава Гълъбова- изкуството щяло да спре агресията- та сега репетират.

43

ДО 40

преди 7 месеца

Стига бе....да не верваш....заведението се изпокриха пияните и дрогирани младежи, които чупеха и палеха...нема да ги жалим я....бой по канчето...

42

Факт

преди 7 месеца

Всеке нереализиран комплексар става милционер.

41

Q

преди 7 месеца

К9А "протетиращите" вандали са силни само когато са в глутница ..когато са по-един са тихички и кротки повечето,е има и *** по рождение.

40

Анонимен

преди 7 месеца

гласувайте пролетта за Възраждане-ППДБ да си върнем България за която са мечтали Левски и Ботев където всички са равни по доходи, етнос, раса, полова идентичност и сексуална ориентация !

39

Ужас

преди 7 месеца

Докато хора стоят в заведение са нападнати от глутница побеснели униформени, биещи и пръскащи с спрей. Това се казва нападение и всеки трябва да се защити от шайката търтей.

38

Банкеръ

преди 7 месеца

Е то и заптиетата в Османската империя така са правили 500години.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко започна след като БФС направи този сценарий. Първо унищожи футбола, забрани фенове на мач, мести мача на няколко пъти, повика армия и полция срещу феновете на протеста, тежко екипирани полицаии и жандармерия.....Всичко това не е обидно ,а е провокация. Ние не сме тоталитарна държава за да може някой да забрани на човек да не ходи на мач. Знаете как са сваляни тоталитарните режими. За съжаление с мирен протест не се е получавало до сега.

36

ТВЪРДА РЪКА

преди 7 месеца

За самозабравилите се лум, ***, ни......

35

Както се казва

преди 7 месеца

Убава работа, ама българска