48

Бай Дрън

преди 7 месеца

Спряха ви износа на руски петрол към Украйна и пощуряхте двамата с Бойко :) То преди какво беше. Задръствания от украински цистерни. Ама сега я се видят две три на ден, я не.

47

Бай Дрън

преди 7 месеца

Де да бе истина коалицията Путин...ама не е. :) и аз не искам да работя за теб безплатно, ПееФски, но го правя. Така че успокой топките, почеши коня и кротувай.

46

Гларус небесен

преди 7 месеца

Това горе до каза Кой? Човека санкциониран по акта "Магнитски" от държавния департамент на САЩ, което значе че точно него счетат за руско ***.Точно преди 10г. Диско бе врагН1 за ГЕРБ и ДБ а сега стана не просто ортак а техен неформален лидер. Боко Т. да внимава кого осиновява. Отдава преди 10г. един пишман банкер също до беше осиновил и още е Белград без банка. Да не остане ББ без партия?

45

този

преди 7 месеца

явно има лоши спомени от последната си среща с руснаци и затова плюе по тях. И той като биби не сме е да излезе извън България. Но май пак ще има среща с тях. Нека да обясни защо руснаците са бесни, че от техен петрол се изнасят нефтопродукти за Украйна. Даже самите руснаци мислеха да прекратят работата си тук. Друг интересен факт е, че България продължава да внася директно газ с вагони с цистерни. Някой яко лъже и маже

44

Нищо ново

преди 7 месеца

Л'апач и д'алавераджия. Сигурно си мисли, че с такива приказки ще си изчисти името от списъкът Магнитски.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Изведнъж Пеевски стана по-голям католик и от папата.

42

r3v0lv3r

преди 7 месеца

Да продължаваме да гласуваме за Герб, американците са стиснали за топките Боки, Пеевски и цялата шайка, тия не си говорят с посолството, тия са направо посолството.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Малко са политиците с топки, Боко и Делян, останалите са мазни, долни и гнусни манипулатори!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Някои се опитват да запалят юргана заради една бълха. В началото на зимата.

39

Анонимен

преди 7 месеца

За да стане България истинска европейска държава са нужни повече политици от ранга на Делян Пеевски

38

ПП Премиерът Пеевски

преди 7 месеца

е ЕвроАтлант - Гарант!

37

защо

преди 7 месеца

само Лукойл ви е в устата, а другите фирми, които точат богатствата на страната ни на безценица - кога? Денди изнася тонове злато на безценица, а за нас трохи. Прави свръх печалба, но си я изнася. Всички чужди фирми изнасят печалбите си извън страната, но тях никой не ги гони и коментира.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Благодарим ти ваше височество Пеевски !

35

хаха

преди 7 месеца

Когато кайсийките ти са стиснати здраво, а сметките ти са под надзора на "Магнитски", пееш какво ти наредят. Такъв фалцет вадиш, че ум да ти зайде.

34

Реалността

преди 7 месеца

ДПС крещи "путинисти", за да отклонява вниманието от алъш-вериша му с руснаците за поемането на техните активи. Всички руско-турски проекти засягащи територията на България си вървят ЧУДЕСНО. Това е типична тактика за прикриване на следите: ако сочиш с пръст и обвиняваш другите, е по-трудно да те обвинят в същото. Точно както руския фашистки режим обвинява украинците в това, което самия той представлява.

33

QRS

преди 7 месеца

Щом прас40 излезе от *** и започна да грухти, значи нещата вървят в правилната посока.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Доживях умните и красивите дето свалиха Орешарски заради Пеевски, сега да целуват задните части на дебелuя

31

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя противен БУШОН кога ли ще изгърми

30

Зозо

преди 7 месеца

До Анонимен .... По-добре Шиши и Боко, от колкото лудия Асан и Киро кривата уста.

29

Реалността

преди 7 месеца

В България Турция и Русия винаги са работили срещу българските интереси и в зависимост коя държава от двете е в по-изгодна позиция да "командва", се опитва да "избута" другата от контрола над България, и тъй като в момента Русия прогресивно отслабва, а Турция прогресивно става все по-силна и агресивна, ДПС поема парче от руската баница (разбирай, контрол върху България).