49

Гошо пъпеша

преди 7 месеца

Нашата полиция ни пази....се пееше някъде;)Или по-точно Начо пие с полицията и тя спи;)

48

Хубава Къща има

преди 7 месеца

На ромски барон.Все пак това не е кой да е а патрона на държавата НаЧо Пантелеев.Пазбира се че не е работил 1 ден в живота си за нея и за скъпия Мерцедес като 90% от чаветата на комунистите които пръскат крадените от бащите им пари от народа в чалга клубовете по студентски и НаЧовците им трескат на барабаните,

47

Анонимен

преди 7 месеца

Начо работи ром и затова се ползва с права и свободи, сред които е правото да сгази и убие всеки, който му пречи да си кара мерцедеса със 150 км/ч.

46

ловец

преди 7 месеца

убил човек, прокуратурата проверявала какво работил. Няма такава държава. Къде спаха досега нап и останалите "органи"?

45

Анонимен

преди 7 месеца

Работил е Дебори и пренос-превоз от Синеморец до Калотина най-вероятно.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Бе, оставете човека намира.

43

Анонимен

преди 7 месеца

до 39 Е, ако имаше Белене. Тоя римленяк при бай Тошо, ако беше убил известен футболен треньор щеше да е безследно изчезнал на Дунава, а не да го съдят.

42

Гошо храста

преди 7 месеца

Сега да протестират полицаи за ниски заплати.... Явно работят много и данъчните покрай тях та такива като Начо процъфтяват.

41

Демократ

преди 7 месеца

Може да е смешно но ето хора като костов , начо станаха истински европейци а ние останалите станахме африканци и по доходи и по благосастояние

40

Анонимен

преди 7 месеца

В коя Държава е възможно да Не говориш и да пишеш на Съответния език и да имаш Шофьорска книжка ,примерно ?!?

39

ФАКТ 2

преди 7 месеца

Нищо няма да направят, колко още доказателства искате.Какво стана с този дето смля Милен Цветков, какво стана с този дето помете млада двойка на пешеходна, до сега няма НИТО ЕДНА, ама НИТО ЕДНА ефективна присъда за тези случаи.КАКВО РЕВЕТЕ, просто няма.Какво доказателство чакате още и КОЙ чакате да ви О-П-Р-АВ-И.Даже няма смисъл да се ядосвате.Пиите по една ракия смъмрите два пъти и утре се молете да не е вашето дете.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Властващата мафия в България има интерес плебса да се мачкат и самоизтебват .Стига никой да не задава въпроси откъде са техните милиарди.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Събота вечер - Катуница номер две!

36

Анонимен

преди 7 месеца

до 35 Ми дай да не става проблем викаш за тоя, като има хиляди като него у нас???

35

Анонимен

преди 7 месеца

Не проверяват защото от тяхната НПО организация веднага ще кажат, защо не проверявате Рашков, ***, Боко и т.н.

34

Да допълня...

преди 7 месеца

До Фед Красивия 21 Конфискация на всичко , ама къде ще дянат къщата от маалата ? Пак ще а купи някой, като тази без доходи.

33

ффф

преди 7 месеца

ко спите... пълно е с такива тарикати и никой не ги закача...

32

Анонимен

преди 7 месеца

Това е работата на сума държавни хранилки, които имитират дейност. И не е само Начо. Колко такива има? Не декларират никакви доходи, а разполагат с много пари. КОЙ трябва да провери това? Защо не се прави редовно, а само инцидентно когато се случи нещо? Спецов какво работи, работи Асенчо.

31

ДъРжАвАтА На НаЧо

преди 7 месеца

Мярката подписка Неможе да бъде отменена тъй като е взета от колегаСъда е за закриване!!!Вие се шегувате!!!Ще приема Исляма и ще стана Турчин по паспорт защото мразя БОГ загова че съм Българин!!!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Жалка история!щели да проверяват откъде има пари за скъпи автомобили.Ако не беше убил Феро,нямаше да го проверят никога.А останалите хиляди келеше,дето юркат подобни коли КОЙ и кога ще ги проверяват А тия с къщи за милиони,а тия с хотели,яхти,острови КОГА Смешен плач