30

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 - То си има бре - годишна такса за паркиране на втора кола в синя/зелена зона за живущите е двойна на тази за една кола. И не им пука за дупки и парко места.

29

ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ

преди 7 месеца

А ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ДСБКП..?.. ЩОМ НЕ ХАРЕСВАТЕ БОКО, ЗАКОПАХТЕ СЕ ДЪЛБОКО.....

28

Радослав

преди 7 месеца

До 20: данъка ти се определя на база на оценката на имота при покупко продажба миличко. Ако си правиш ремонти и продаваш имота, като се извади оценка се актуализира и данъка към общината. Затова в един блок има жилища с по 200 лева данък и на същия етаж жилища с по 50 лева данък. Я прочети как се формира данъка към общината.

27

Shark

преди 7 месеца

До ...Тук и 1000 лв на месец да стане атмосферата ще е същата. Затова хората не желаят да плащат и са прави.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Охохохохохохо тук пеперасти пишат, че така трябвало за да се оправят условията на живот и да инвестират в инфраструктура. НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ДАВА ОТЧЕТ, тия пари отиват там в едни наши фирми, само дето ще са много повече :) Блажени са вярващите

25

aaaa

преди 7 месеца

Минаха изборите нашти взеха власта и сега почваме с теслите да прибираме парите дето ги похарчихме за победата.Ама така е ще ви доят докато давате ,после да не се оплаквате.Вие си ги избрахте умните ,красивите и гладните за пари.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Жалко, че няма как да измислят данъчна тесла и за семействата с над 1 автомобил. Дебелия пипа само на сигурно, където може да събере нещо.

23

Радослав

преди 7 месеца

До подкрепям: ако е жилище в което живееш да е с нисък данък, но всяко следващо, купено с цел инвестиция да ти се качва данъка. Така ще се появят повече жилища на пазара и ще падне цената. Абсурд е когато населението е намаляло с 3 милиона, а жилищната база се е увеличила цените да са толкова високи. За младо семейство е почти невъзможно да се сдобият със собствено жилище. Трябва да има по високи данъци за 3-4-5 и нагоре жилище. Но проблема е,че тази промяна е с цел пълнене на дупки в бюджета.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Пак гласувайте за ПП

21

Анонимен

преди 7 месеца

Кокорчо е най-мръсното куче което сме имали като финансов министър, готви ни рекет с чипирани кофи и тройни данъци особено на програмистите които се замогнахме по времето на Боко иска да ни изгони, ами елементарно продаваме и кешираме а умнокрасивите дето скачаха да купуват сега на тройни цени и тройни наеми!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Значи да почваме да съдим общината за всяка разклатена плочка и дупка пред входа. За неподдържаните градинки и инфраструктура. За липсата на редовно сметосъбиране. Да напълним общините с жалби и дела, та да си заслужат по-високите данъци.

19

...

преди 7 месеца

Редно си е и е време да се случи това. Имам парцел земя в едно селце. Данъкът ми е 1.90 лв на година. Какво да се направи с тази колосална сума? Път? Канализация ли? Какво? Имам друг имот в "богаташко село" там пък е 30 лв. Да, ама искам канализация! Дори 2000 къщи по 20 лв. не могат да стигнат. Във Великобритания всеки месец данъкът към общината ни беше 150 паунда И атмосферата е различна. Друга опция няма.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Тва дали си правил ремонти няма никакво значение. Още по-малко значение има дали си си вадил данъчна оценка бухаххаха. Какви хора пишат тук б.... променкаджия и машинен избирател/инженер ....нали

17

Резидент разединител

преди 7 месеца

Некадърник си е Асен Василев и това е видно на всички освен на сектантите на ДБ и ПП, които вярват още в дядо Коледа(ако се сещате за вица). По-кофти им е че не искат да признаят, че ГЕРБ се справят по-добре от тези набедени от резидента ни "специалисти". Да не забравяме думите " Ако има повече хора като Кирил и Асен, България ще бъде едно прекрасно място за живот" или нещо подобно беше. А сега се прави, че не ги познава *** кирлив.

16

Подкрепям

преди 7 месеца

Крайно време е на всякакви тарикати, купили по 10 апартамента с цел спекулация, чиито данък не е плащан с години да им се потърсят тези пари. Лично познавам такива, които карат коли за милиони, но не си плащат данъците на държавата за десетте апартамента, с които спекулират или отдават под наем. Разбира се, пак на черно. Защо не се опитат да го правят в бяла страна това? Отговорът в ясен. Ще свършат бързо в затвора. После защо нямала държавата пари.

15

Анонимен

преди 7 месеца

бая зор ще е за някой хора на минимална и бедните пенсионери, сега и нови топломери и еодомеъи дистанционни, какво ли не, много зор.

14

Радослав

преди 7 месеца

И защо аз който съм инвестирал в жилището си и когато съм правил ремонти съм платил вече данъци за това на държавата да плащам по висок данък от съседа ми който не е правил ремонти и не си е правил данъчна оценка на имота? Да се определя на база местоположение, а не на база оценка на имота! Така е най справедливо.

13

Жоро

преди 7 месеца

До БрокераНай-неграмотното създание :)

12

Анонимен

преди 7 месеца

А защо въобще трябва да се вдигат местните данъци?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Имам една селска която беше толкова окъсана,че освен че си кърпеше чоpапитe,от три сглобяваше един, нещо като чоpaпен пачуърк . Уредиха я в икономическа милиция в София, като я изпращаха с влака й купиха билет само за половината път и тръгна с дрипите на гърба си, къшей хляб и половин глава чecън. Говори се че за пет години се е сдобила с шест апартамента,че много ниски заплатите и няма как повече. Та в този ред на мисли,да му мисли.