9

История

преди 8 месеца

Та какви да са Хамас и ИД...все бият главите в земята.....Тази мирна религия....да убиваш с АЛ...АКБ...не мога да я разбера...и сякаш не само аз...

8

пияница мистик

преди 8 месеца

"Високопоставен представител на Хамас заяви, че групировката е готова да води преговори за прекратяване на огъня, тъй като са "изпълнили целите си" === И какви им бяха целите? Путягaтa им даде ракети да започнат неочаквано и вероломно нападение, да нахлуят на музикален фестивал и да избиват всички младежи наред, да екзекутират цели семейства с децата им, да взимат заложници деца, жени и старци и да ги избиват. Ако бях на Нетаняху щях да изравня ивицата газа със земята и жив арабин да не оставя

7

Анонимен

преди 8 месеца

Този осарник трябва да се опожари. Преговори с животни не се провеждат.

6

Анонимен

преди 8 месеца

До а ролята на путин. Дрън дрън ерина и пълни глупости на търкалета.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Заглавието пак е лъжовно : не са започнали да екзекутират заложници а го "обмислят" както се казва в текста. Но нали трябва да има напрежение...Иначе както и предполагах войната свърши. Сега започват преговори.За ужас на вихрещите въображението си мечтатели.

4

Хахаха

преди 8 месеца

Хамас искали преговори ...Е' сега се наиграха.Израел няма да преговаря за отвлечените, защото му е ясно, че ако тащтиката на Хамас еуспешна, утре ще отвлекат хиляди израелци.Арабелите нямат грам мозък за тактика. СЕГА ще бъдат избити до крак.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Де да знам. Те терористите-хамасовци би трябвало да са се изнесли от Газа. Да стоят и да чакат Израел да ги бомби, не ми се вярва.

2

а ролята на путин

преди 8 месеца

Защо не изтъква, че за да се приспи бдителността на евреите, роля имаше и обещанието на путин, да държи Хамас и Иран настрана. Путин отново излъга. Тези жертви са на съвестта на този, който е повярвал на руснаците.

1

чикирики

преди 8 месеца

Удри ги бай Нетеняху.