14

Дебили, сър!

преди 7 месеца

Миналата година: Затворете маериканските Марици. Нерентабилни са, заради тях страда цялата ни икономика. Тази година: На протест в подкрепа на Мариците и работещите към тях! Свобода на народа! Венсеремос!

13

ВАГНЕР МИНЬОРИ...

преди 7 месеца

АКО ГИ ОСТАВЯТ ЩЕ ПОВТОРЯТ ТРАГЕДИЯТА В БУЧА

12

Майора

преди 7 месеца

Крайно време беше това да стане! В една цивилизована и демократична държава се прилагат мерки срещу незаконните блокади! На всички им е ясно че не може да се оттегли Плана и че няма време за преработване и наново представяне пред ЕК , но въпреки всичко продължават блокадите! Явноне искат да разберат или си мислят че Копейкин и сие стоящи зад протестите , ще направят нещо!

11

Анонимен

преди 7 месеца

С вас сме протестиращи. Дръжте се!!!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Браво. Да дойдат баретите и да ги смажат тези копейки които пречат на нормалното функциониране на страната..

9

Анонимен

преди 7 месеца

Изгонете, премахнете всякакви пристъпници от магистралите.

8

Аз съм z

преди 7 месеца

Пълна подкрепа за миньори и енергетици . Никой до сега не чу техния глас . А сега полицията ги прави герои ! Тези хора спасяват енергийната независимост на България и заслужават адмирации !

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тези се оляха..от къде да минат хората...Както ги арестуваха сега,...да отидат униформените на автомагистралата и да започват наред...и...цирка свърши..

6

Анонимен

преди 7 месеца

Само да попитам ! А след изборите, ще има ли протести? И защо всички стачки са преди предстоящи избори, защо не след избори? Аз съм бил и синдикален ръководител, аз зная защо!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Ушевите корумпета са бесни и агресивни, вече цяла седмица няма кешовица, няма рушветчилък, няма мурафетчийство,протриха си банковите карти да плащат с тях,а те много мразят да няма какво да се щави и да се занимават с протести.

4

Всички

преди 7 месеца

Крепостни си селяни да бъдат арестувани и яхнати от тяхните господари просто племе ориенталско

3

всички под ножа

преди 7 месеца

Започнаха да пречат на спедиторски фирми и то много сериозно. От там заради тях масово страдат фирми, които очакват определен вид заявена стока. Идва с голямо закъснение, стават скандали между заявители и изпълнители на поръчката. Изобщо, като пряко наблюдаващ, минимум една трета от бизнеса дърпа назад с поръчки и свършена работа.

2

...

преди 7 месеца

Най-после нещо от страна на държавата. *** правят каквото си искат, а данъкоплатците страдат.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Прости иzнудвачи.