159

Анонимен

преди 1 година

Едва ли има нещо по-гнусно от това да слугинстваш и угаждаш на интересите на чужда държава пред тези на своята.Да криеш истионската иостория на собствения си народ, само защото националните ти герои са осъзнали рано или късно, че Русия ти е враг и че никога не ти е желаела доброто!Да строиш паметници на армия окупаторка, да почиташ като национален празник датата на която две чужди империи си поделят сфери на влияние и разпокъсват Отечеството ти...и да цензурираш Левски, Ботев и Раковски!

158

хари потър

преди 1 година

Хахаха, общо взето искат помощи до дупка за да трупат милиончета. А после ние плащаме луди пари за храна.

157

Анонимен

преди 1 година

Оффсе булгуристански!Сега е моментът да скочите всички и използвайки техниката на земеделците(независимо дали ги харесвате,или не),да осигурите необходимия брой от хора,за да свалите и правителството и парламента,докато не са ви ликвидирали окончателно!Или по стар булгУристански обичай,ще се вдигнете срещу тях,ще псувате,че ви пречели и накрая,ще се изк**зате на всичко.Вземете пример от нашие съседи гърците,оФФча ***!

156

Анонимен

преди 1 година

Време е да свалим сглобкта. Да подкрепим земеделците и българското жито. Всички на площадите!

155

Сега ...

преди 1 година

....за олиото, по принцип то е вредно за здравето, по същество си купих еърфрайър и тва си е, толкоз. Олиото мое си го ползвате за биодизел, на тая цена! За всичко останало има вода на пара, горещ въздух, а за салатите зехтин.

154

IQ 3.14

преди 1 година

забраих да питам, статия за подводницата ше има ли или она утонула вече?

153

Зозо

преди 1 година

Само промити копейки могат да подкрепят Бенчо с Бентлито. А на Бенчо пукаше ли му, когато олиото беше 8 лв.? Ай сиктир!!!

152

Анонимен

преди 1 година

Много евтино ! Краставиците са по 7 лева !

151

123

преди 1 година

На протеста Зърнарите над всичко ще раздават майбаси на най-активните

150

Анонимен

преди 1 година

В тая държава е пълно с ненормалници. Искате ли пак олиото да стане 8 лева? Ако не искате, бъдете с правителството, а не против него.

149

IQ 3.14

преди 1 година

До България над всичко като се сетим гръцкия вариант за възникването на прозвището "българин" , наистина българията е над всичко в момента.

148

До 170

преди 1 година

Над всичко ти е простотията червена !

147

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До България над всичко татарин, кво общо има надвсичкото на страната ти с немането на украинци? или ти като всичките пияни леефскалар не искаш обора ти да бие, искаш чурбътъ да пада

146

Така ли?

преди 1 година

Интересното в случая е, че вноса от Украйна е по-евтин от местното производство независимо от ситуацията в тяхната държава. В случай, че действително е така - то тогава подкрепям решението на правителството, защото българите имат нужда от достъпни хранителни продукти. Ако нашите производители дават конкурентна цена то тогава и техните продукти ще се купуват!

145

Зозо

преди 1 година

Айде всички копейки на протест! Зърнената мафия плаща. Ще има по 1 ПВЦ топла бира и по 2 студени кебапчета :)))))))))))))))))))))))))))))) Юруш!!!

144

Сандо

преди 1 година

тия в това правителство си мислят че могат да правят както им казат беза мислят за българският народ. Е, ще им се наложи да го видят тоя народ.

143

Петър

преди 1 година

Не само земеделците,но и всичките 60 процента не гласували трябва да излязат и да покажат любовта си към поредното антибългарски правителство,обслужващо само чужди интереси и да му покажат червен картон.

142

Въпросът

преди 1 година

е, че следващите години хората няма да сея нищо, защото нямат сметка, земята ще пустее и след това ще я предложат на същите магнати, които изкупиха най-плодородната част на Украйна в размер на една Италия. Когато се взимат едни решения, не трябва да се гледа единствено само за момента, а и поне за следващите 5-10 години. Когато се взимат решения без перспектива, то затъването ще е още по-голямо. Ако сега се отстъпи, това означава, че когато украинците поискат и друго да внасяме пак ще се съгласи

141

абе

преди 1 година

и как точно си представят да блокират София , палатков лагер ли ше издигат или ше наредят комбайните по пътищата :) дали са запознати със законите ? що не реваха когато заради ковид_а държавата им подаряваше пари ? дали не усвояват едни европари не по направление ? а и бъдете сигурни че са подстрекавани от копейкин , нинова и оная общата .

140

Ми...

преди 1 година

...понеделник взимам пуканки и сядам на центъра някъде на кафе да гледам .... трактори.