13

Анонимен

преди 10 месеца

Оставка Денко!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците са се научили да прецакват GPS на хаймърсите, от завчера показват как един руски танк претрепа набързо колона от два немски танка от хубавите и 6 брадлита. Един танк срещу осем. Бомбят ги всеки ден до скъсване. А нашите продължават да се натягат. Не виждат ли на къде е тръгнала работата?

11

МИЛИЧК,,,

преди 10 месеца

ХОРАТА СА БЕСНИ НА ВАС КРАДЦИТЕ МАНИПУЛАТОРИ И НЕ ОТГОВОРИ И ПОЛИТИЦИ. СЪЮЗИХТЕ СЕ С БИБИ ДОГИ И ШИШИ ТЕЗИ КОИТО НАПРАВИХА ПО ДЪРЖАХА ТОЗИ ХАОС. ПОСЯКОХТЕ ЕДНА МЕЧТА НА НАРОДА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА КРАДЦИТЕ И МУШИКИТЕ.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Денков, ние сме гневни и към теб с основание, но по това е без значение, нали?

9

С основание сагневни

преди 10 месеца

Но текстовете, които предлагат са половинчати и козметични. Трябва цялостна промяна в НК, включително и да се заложи текст, че при рецидив престъпникът губи правото на гаранция, както и да бъде освобождаван в рамките на 72 часа. Възпитателната мярка явно не е дала ефект, той е човек с доказани криминални наклонности и чувство за безнаказаност.

8

Един Българин

преди 10 месеца

Проблемът Денков е че няма правосъдие за правосъдието. Добре, съдийката, която го е пуснала е взела "некой лев" - ами подведете я под отговорност! Вкарайте я в затвора и ще видите дали друга пак ще взима под масата. Това разбира се трябва да се случва и без толкова тежки последствия - със сигнали, проверки и на топло!!! Проблемът на вас политиците е че не създавате условия за контрол в съдебната система. Те там си правят каквото си знаят. Същото е и с МВР - справка Хемус и "легналата полицайка".

7

истината

преди 10 месеца

Навсякъде по света има зло,има зли хора, вършещи зли неща....Проблема е в бездействието и бездушието на институциите! Проблема е корупцията, която УБИВА! ВЪН ВСИЧКИ БЕЗДУШНИ И БЕЗДЕЙСТВЕНИ ЧИНОВНИЦИ НА ЗАПЛАТА! ВЪН!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Абе те вярно са гневни, но този фашистки феминизъм из медиите ми идва в повече.Че има много разбити женски носове и глави , е толкоз вярно колкото и това, че и същите жени са като цяло мазохистки и сами си избират и....дите да им го причиняват.Опитвал съм се да помагам на две такива жени- никакъв смисъл.Избират пак и...да и боя пред нормалната любов.Факт.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Този го би един родител докато беше министър на образованието заради ковид преклоняването

4

Анонимен

преди 10 месеца

Идат избори, а шангенските тесли ще ви избият зъбките

3

Анонимен

преди 10 месеца

Хората са гневни на политици, които яко са се на-дупили, това е причината! Това с момичето е просто повод... Бегайте докато можете...

2

Анонимен

преди 10 месеца

Не се прави на умен бе плъхчо. Ако толкова разбираше нещата нямаше да се стига до протести за промени в закона. Отдавна сами щяхте да сте ги направили. Ама сега се насрахте от страх от тази искра да не тръгнат и протести за оставка на правителството. Прозрачна е всяка ваша стъпка.

1

пришълецът

преди 10 месеца

400 шева по аравт:))