92

Анонимен

преди 11 месеца

плаща му се, няма да се спре, дължи поста си на решетника. Махнахте Гешев, който ги надушваше предателите, сега реве малкия гном

91

до 92

преди 11 месеца

ходи лижи на Боко макарите утреппкоо

90

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 84 - Мммм нем.... Означаава, че им продаваме, срещу заплащане. Ако си мисиш, че си същзник с тези, които ит продават жизнено важни неща, пробвай да не си платиш сметката за това, телефона и интернета 3 месеца и виж колко големи приятели сте!

89

Атанасов

преди 11 месеца

Пиян и дрогиран отвсякъде ,както винаги сее злоба и омраза .Единствената му любов е Украина.

88

Анонимен

преди 11 месеца

До Мисля да имигрирам Типично мислене за човек който никога не е излизал от държавата

87

Анонимен

преди 11 месеца

Това правителство не е на България !

86

Анонимен

преди 11 месеца

Добре, че е президента, поне малко да отмие срама от предателствата, некомпетентността и неграмотността на продажното правителство, което не е избрано, а назначено.Тъкмо служебните правителства позакрепят нещата и пак кошмар с предатели.

85

Мухахахаха

преди 11 месеца

Това беше добра шега иz ружденски микимаус

84

Анонимен

преди 11 месеца

Няма какво добро да се каже за правителство назначено от Посолството. Това правителство не е на България, по-скоро е украинско.

83

Анонимен

преди 11 месеца

До Мисля да имигрирам Е как така ще се престреашиш да излезеш от панелката бе ахахахаха

82

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 76Виж знамената са си знамена. Я кажи защо на всички снимки в интернет се мъдрят български картечници,миномети и подобни оръжия.Не видях едно Швейцарски.Иначе знамената са си знамена по едно време всички момичета в София ходеха в жълто сини рокли. Каква е разликата? Обаче да обясняват как 60 процента от стрелковите оръжия в Украйна и почти всички снаряди са от България това означава че сме им съюзник.Не ми харесва да сме съюзници на пропаднала държава потънала в дългове която губи.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Добре, че е Румен Радев да отсрами държавата

80

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 57 - А и избирателната активност беше много по-ниска. Тъй, като хората не те интересуват като брой, нека си говорим за проценти. На първите избор Радев имаше 59.37% от вота. На вторите - 66.72 - Повече от 2/3. Това не се ли води "квлифицирано мнозинство"! Ако тези гласове се считат за невалидни, то всички гласове трябва да са невалидни, включително и на правителстовот. Ама не ви отърва.

79

Пян_Гъ

преди 11 месеца

До Василев: Прав си, така е! Той е направил други, не по-малко скандални неща. Да не ги изреждам, щото съм на плажа. Обаче в случая е прав!

78

Шаламана

преди 11 месеца

Радев е срам за нас българските граждани пред Европа и света!Изложи се на срещата с Зеленски!Неможе да си президент на европейска съргава и открито да подкрепяш руz кия агресор.Като ходкрепяш пуzкия агресор стани президент на Донецк или Луганск!След това се изложи на Рожен раздели нацията и се изгаври с българския флаг използвайки го за ПиАр прикриващ руzките му задни мисли! И интереси!

77

Сравнение2

преди 11 месеца

Преди години Симеон беше обещал да ни орави за 800 дни ,видяхме какво стана. Сега тези Гробари ни оправят за 9 + 9 месеца .Резултата е ясен -заробване на България ,а после новите хуни ще си заминат по ескурзиите с натрупаните нечестно пари .

76

pier

преди 11 месеца

Rundyo e mrasnik

75

Анонимен

преди 11 месеца

Атанасов, джудже такова, ще намерим въже и за тебе. Не се притеснявай.

74

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен37Скоро бях в Швейцария. В Интерлакен, близо до гарата бяха опънали украинското знаме. Почти колкото това на Рожен. Нищо не знаеш за Швейцария. Ние сме нещо между нея и Русия, и зе надявам да се движим в правилната посока.

73

Нахалници

преди 11 месеца

Правителство на националните предатели е възмутено, че вече 40 дни президентът не бил казал и една добра дума за него? Амии...това наистина е много чудно!