63

ТИЯ ОТ ЗАПАДНАТА НИ

преди 1 година

СТРАНА СА ТОЛКОВА НЕСЕРИОЗНИ ЧЕ ВСЯКА СУТРИН ОСЪМВАТ С НОВО ИМЕ.

62

Соня Ериксон

преди 1 година

Макетата - укрите на Балканите ! Приличат си като две капки вода !

61

Анонимен

преди 1 година

Очевидно посланието ,че дневния ред на парламента се определя от чужди посолства е стигнало и до българските ни братовчеди определящи се като независими бившибългари, северни македонци и живеят в независима държава Северна Македония.Но хората с интерес следят нашето народно събрание и очевидно си правят изводите. Някой от вас следи ли тяхното народно събрание? Аз лично нямам никаква идея какво става там, въпреки че разбирам перфектно македонски защото той е дете на българския език.

60

Анонимен

преди 1 година

Хора, знаете ли какъв комунизъм цари в РСМ? НЯМА НИТО ЕДИН ОТВОРЕН МАГАЗИН В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. Тези са гурел на Русия и за това искат от ЕС да ги вкарат в съюза. Но македонците не искат. Те не искат да влязат в ЕС и за това пречат като обиждат България и палят знамето, както и бият, и палят клубовете с бг.имена.

59

АнонимеН

преди 1 година

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОЛНИ СА ПОВЕЧЕТО УПРАВЛЯВАЩИ МАКЕДОНЦИ!!! ВМЕСТО ДА ПРИЗНАЯТ И ИСТОРИЧЕСКИТЕ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ И ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ГРУПИ ТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ЛЪЖАТ! ИНАЧЕ ЗА ГЪРЦИЯ И ИМЕТО СИ ПРОМЕНИХА А ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО!

58

Анонимен

преди 1 година

Кава държава сте след като един украинец ви блъска по масата а вие го гледате като "наакано дете майка си"

57

Анонимен

преди 1 година

И двете страни ги спасява Гърция.На запад благоволеят пред Атинската демокрация и когато кажем, че сме съседи на Гърция и те кимат.Само това, на запад са католици и протестанти и изобщо не могат да разберат тия нашите тука.

56

Безимен.

преди 1 година

Ако е вярно написаното то Тагарев да събере четата и ако е останало някакво оръжие да тръгва към Македония да я освободи !

55

Анонимен

преди 1 година

Според Зеленски даже на сме и държава

54

България над всичко

преди 1 година

само дето тая най-слаба държава в ЕС е 10 пъти по-силна от умрялата Monkeydonia

53

Анонимен

преди 1 година

Ако България иска ще си върне териториите, но не иска. Вярно е, че сме най-слaбата и най-бедната страна. Това е планирано да е така, за да ни дърпат юздите. Но овцете спят.

52

Анонимен

преди 1 година

до 43 "Ние сме най слабата държава в света! С най глупавия народ." - Така е, но и с най- разтворили задни бузи политици ! Традиционно ...

51

Анонимен

преди 1 година

до 54 щото дургаде не биха го преили и посрещнали по този наведен начин, а и никой не го е канил, дамопоканил се е

50

Анонимен

преди 1 година

България е в НАТО И ЕС само да се прави контра на Русия.Същото и сега с РСМ.И двете са далеч от цивилизационно католико - протестански модел на запада.

49

Анонимен

преди 1 година

Те да се благодарят, че ги смятаме за българи, че направо ще ги изринем с лопатата :))) Присвояват си богатата българска история и наглеят, но в известен смисъл са прави, като виждат какво става в БГ, сигурно си мислят, че сме оли гофрени :)))

48

Анонимен

преди 1 година

И щом сме най-слaбaта (не ми променяйте думите) страна в Съюза, "що пращат Зеленски да проси? А? Значи най-силната държава искат да си даде всичко и да се подиграват още повече? Ами дайте му и чертежите на самолетите на Зе"Лю!

47

Георги

преди 1 година

На крива ракета космоса и пречел. Македонците са същите катили като нас, даже и повече. За това никой не ги иска. Ние сме в Европа защото през нас минават камионите от азиатския свят. Иначе пък живота в България е прекрасен, особено за хората с образование и способности

46

Titovci

преди 1 година

Мисленето на онези в Скопие е все едно ще влизат в СССР, а не в съюз на равноправни, поне по документи, участници. На теория думата на Германия би трябвало да тежи колкото думата на Малта, която е с населението на един Пловдив или една Варна. В Скопие си живеят с тоталитарното мислене.

45

Анонимен

преди 1 година

До СЛАБА СЛАБА АМА.........какъв "нож" бе кух?

44

Анонимен

преди 1 година

България ако иска ще бутне продажното правителство и ще отвори границата официално да преминават мигранти към ЕС, понеже и без друго ЕС ни използва само като буфер и не финансира опазването на границата. България ако иска ще направи БЪЛЗИТ. Какво им пука на ЕС за България? Те само ни използват. И щом сме най-силната страна в Съюза, "що пращат Зеленски да проси? А? Значи най-силната държава искат да си даде всичко и да се подиграват още повече? Ами дайте му и чертежите на самолетите на Зе"Лю!