38

Анонимен

преди 1 година

Гушев бил борец за справедливост. Това някакъв т*п милиционерски виц ли е?

37

Анонимен

преди 1 година

Имаше един филм навремето "Боговете сигурно са полудели". Е тия ни направиха да приличаме на черните от филма. Всички знаем кои са мафиотите, знаем какви са схемите, те не се и крият вече. Виждаме как ежедневно ни избиват и се гаврят и всичко е ок. Прокуратура, съд, парламент не виждат да има проблем. Естествено, защото прокуратура, съд, парламент и ченгета са хората, които ви ограбват, избиват и погиграват. Отиваме обаче към край на мача, просто държавата е време да рухне и да стане Зимбабве

36

Анонимен

преди 1 година

И как точно битката на едно корумпирано човече става битка на целия български народ? Този тип осигуряваше чадър върху всички тези, които го поставиха на това място.. Включително изпълняваше и поръчки кой да се разследва и кой не и как.. Сега всичко ще потъне в забвение, щото са навързани като свински черва

35

Koko

преди 1 година

Гешев, къде са доказателствата ? Хайде вади всички мръзсни *** на прехода и те избираме за премиер. Лаладжия

34

Анонимен

преди 1 година

Бог с вами?!! Това български израз ли е, товарищ Ваня??

33

Перниканец

преди 1 година

Taя реч е писана от някой петокласник в помощно учлище или от дете със специални потребности, без да обиждам децата. Явно нивото на Иван е по-ниско от алкохолик в някоя рубрика на Господарите. Жалко, че сме очаквали от такъв *** да свърши нещо.

32

Гешев е Честен

преди 1 година

ако Не Беше щяха да Извадят нещо, а не да го Отстранят реално - НеЗаконно и чрез смешното, че казал истината за Политическите Б******. Това е Истината!!

31

Анонимен

преди 1 година

Партията сигурно ще се казва "Демократи за България", защото "Републиканци за България" вече има.

30

Анонимен

преди 1 година

да се предаваме на германците и да им ставаме провинция ще спестим заплати на депутати и прокурори а товар са милиарди

29

Анонимен

преди 1 година

Планът е следният. Ако се засили недоволството срещу Сарафов, тия които го избраха ще се съберат и ще кажат "добре ще се съобразиме с общественото недоволство и ще изберем друг" И на мястото на Сарафов ще сложат Калина Чапкънова, което фактически е първоначалният план на Пеевски и Борисов. И макар че тя е по зле и от Гешев и Сарафов взети заедно, вече никой не може да протестира щото те ще кажат "ама вие какво искате,нали искахте да сменим Сарафов...е сменихме го

28

АнонимеН

преди 1 година

АЙДЕ ОМИТАЙ СЕ!!! С ГОДИНИ Е ПОКРИВАЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ГИ Е ЗАДЪРЖАЛ НА ИЗЧАКВАНЕ !

27

Анонимен

преди 1 година

Плюете Гешев,ама той единствен се изправи срещу мафията .Никой политик в България няма намерение да се бори с мафията. Включително от ДБ,които плюха по ББ,а сега са в коалиция с него. Ето затова много хора ще гласуват за Гешев.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците не дойдат бърже, ще се наложи да капитулираме пред немците. Ще видим как ще се развият нещата. Предполагам историята ще се повтори отново за пореден път, както винаги.

25

neogramoten

преди 1 година

Гусин' Никой се изказАл

24

DEA

преди 1 година

Dobrede samoche ti ot tvoia krastoput si iskaral milioni za tvoitosi semeistvo Kato durghaven chinovnik v bg.

23

Анонимен

преди 1 година

Всеки, като го изгонят от някъде, почва партия да прави. Що не ходи да си копа доматите в двора?

22

Българин

преди 1 година

То е ясно, че с тия лозунги и гръмки фрази за "народа","оществото", се готви за нов политически проект, заради което и беше изгонен от Прокуратурата. Ако беше вършил повече.работа и по-малко да говори, сигурно още щеше да е Прокурор . Съмнявам се да има капацитет за политик! Много приказки, а репертоара сме го научили!

21

Анонимен

преди 1 година

И ти, и твоят заместник, и политическите ви сводници, сте един дол дренки.

20

Анонимен

преди 1 година

А истината кога ще излезе на яве? От вас се искаше да разкриете долните схеми и да осъдите виновните. Това не се случи. Колко години трябват за едно дело?

19

бай хой

преди 1 година

гешеф радост