78

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонименскоро ше мачкат на ахмат кесиите със ***. готвача реши че е голем пълководец и сега го хвърлят на лъвовете

77

Анонимен

преди 1 година

Цинизъм е твоето изказване странжа. Прочети си го и ще се убедиш сам.

76

стрейнджата си траe

преди 1 година

Американофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в икономическо, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

75

До Public enemy

преди 1 година

Стига с тия опорки! Ако някой е искал ядрена война вече да я е започнал! И като не са искали стана от НАТО до границата им,какво стана с Финландия? Защо не нападнаха тях? Джуджето си е чист империалист и си помисли,че като завземе териториите с руско говорящи,това ще го оневини. Има доста ресурс там,защо да не забогатее още малко?! Аналог можем да си направим и с кърджалииско! Утре Турция влиза там с предтекста,че сме тормозили турско говорящите в този район

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Сам Пригожин го казва, че не им достигат снаряди,...." ----- ти май си проспал последната половин година?! Виж, че Пригожин днес говори едно, утре обратното! Ако не си разбрал, Пригожин *** хохалите и колективният запад като за световно! Да, от половин година периодично мрънка, че няма джапане, ама няма 1 метър загубена територия! Даже напротив - всеки ден мачкат.

73

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анониментая опорка ми я пусна един дето не е ченге и тъст му и баджанак му не са ченгета. за границата по течението на реките ще кажеш ли или е за след пладне?

72

ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

Хочете, не верьте! Вы увидите глазами! Для вас cмepть и безчестье, победа будет за нами! СЛАВА УКРАИНЕ!

71

IQ 3.14

преди 1 година

До Public enemiesабе селски, кой брат ше дойде да пали на брат си къщата? от сръбско и руско братство източна европа не може да прокопса вече 200 години

70

Анонимен

преди 1 година

Харков също е бил в ДНР. Може за кратко но е бил и пак ще бъде.

69

Анонимен

преди 1 година

До Владо ------ ти е6ав4ш ли се??? Тръгнал си да се информираш за войната от български мейнстрийм сайтове??? Хахахахахахаххахахахахах.. кай честно! Ако не си разбрал, тука се пише единствено и само по правата линия. Истинска и своевременна информация тук няма да намериш! А уфтсете, които разчитат да се информират от телевизоро и подобни сайтове ги чака много сериозна изненада.

68

Оффф

преди 1 година

Аз лично мразя Путин и свитата му,не руския народ. Просто руския народ ще страда с десетилетия напред заради дъртия гном! Но лично ще почерпя в махалата,когато някой ден руснаците превземат Бахмут,че ми омръзна да им гледам излагацията там!

67

Анонимен

преди 1 година

И защо Гиркин да е терорист. Защото хохолите и холанците така били казали. Превзел е Словянск с няколко човека

66

Public enemies

преди 1 година

Братоубийствена война, голямата битка е за руски контрол над Украйна, влизнето и в НАТО ше позволи на САЩ да разположи ядрено оръжие по руско-украинската граница, малкото зло за да се избегне ядрена война в Източна Европа.

65

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА "преди нея Путин владееше Крим и части от Донбас, а сега а сега ги губи и се прибира поср***н в ***.." ----------------------- хвани спри халюциногените... и само за справка - освен Крим, Русия в момента владее и едни близо 20% бивша територия на това, което се казваше о'крайна! Скоро във владение влизат поляците, румънците и унгарците.

64

Анонимен

преди 1 година

Целта на Русия е постоянно присъствие в Украйна. Целта е постигната, За никъде не бързат, взимат си само това което им е необходимо. САЩ са доволни, спечелиха добре, но бързат докато куклата Байдън още е налична.Те са малко по-нервнички. Обикновените украинци и европейци кме в една и съща лодка Титаник

63

Владо

преди 1 година

Да ви е_а и скапания сайт. Няма никакъв смисъл да се чете нищо за тази война тук, защото всички "новини" са измислени или преиначени с цел да се очерни едната определена страна в конфликта. Тези дни всеки ден пишете, че Вагнер се оттегляли от Бахмут, днес видиш ли отново го обстрелвали, а нямаха никакви муниции, Путин беше нелечимо болен и щеше да умира и т. н. Убивате всякакво желание в хората да ви четат. Новините са новини, когато са представени безпристрастно.Вашето е пропаганда и дезинформ

62

Анонимен

преди 1 година

Аз като видя сатаната и му бия минуса без да го чета. Прави сметка.

61

Странджата

преди 1 година

Няма ... В наше село сме на пиkо

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "В,,, хиперзвуковият Кинжал" няма нищо изключително, освен това, че е много скъпа ракета и руснаците едва ли са произвели повече от дузина." ---------------- да бе, това го слушаме от 1 година... те рашките отдавна свършиха и ракетите, и снарядите.. сега стрелят с перални и микровълнови от трибушети.

59

до Странджата

преди 1 година

Шарли успокой се, не хаби толкова ценна енергия! Удари две "холандки" рано рано, облечи розовата пижамка и се отпусне!