55

БАНко

преди 1 година

КИРО КАНАДКАТА СЕ ХВАЛЕШЕ С 500 000 000 ДАЛ НА УКРАЙНА !!! И ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИ ГИ МРАЗЯТ ОТ ГОДИНА ..... БЕЗПЛАТНО !!!

54

Анонимен

преди 1 година

Интересно каква е тая "линия на бедност" от 504 лв. Кой може да живее с толкова пари?

53

Анонимен

преди 1 година

Ясно е , че тия са бо.клy.ци, но и ние не сме стока щом позволяваме така да се отнасят с майките и бащите ни.

52

ЕЛИ

преди 1 година

ТАКА ЛИ ЩЕ ПООЩРЯВАТЕ ХОРАТА ДА СИ ПРАВЯТ ПО ВИСОКИ ВНОСКИ ЗА ПЕНСИЯ,Г-Н ПРЕМИЕР ТОВА НЕ Е В ИНТЕРЕС НИТО НА ДЪРЖАВАТА НИТО НА БЪДЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ-----ИЛИ НА ВСИЧКИ ИЛИ НА НИКОГО

51

силно замислЕна

преди 1 година

Ама то има ли БЕДНИ пенсионери в тази просперираща и цъвтяща ойродържава, която Боце остави и която иска пак да яхне?!

50

Анонимен

преди 1 година

Стига са се оправдавали комунистите с Украйна. И преди войната в Украйна доходите бяха мизерни. А и тази война в Украйна вие я започнахте. Точно вие нямате право да говорите за войната в Украйна. Просто напуснете Украйна и всичко ще свърши. Можете още сега да се се махнете от чуждата държава и да я освободите от присъствието си. Макар че се отива на вариант да ви махнат насила. И тогава ще ви се стъжни.

49

радомир

преди 1 година

Може да дават пари на калпак на всички фирми, но за пенсионерите, само на най-бедните ... Демократия по балкански тертип, всичко за фирмите и нищо за хората.

48

Анонимен

преди 1 година

Ка една Гърция намира пари за всичси пенсионери та им дава по една цела пенсия за Коледа и Великден? Г-да управници за нищо не струвате.

47

България е

преди 1 година

държава с принципи - собствения си народ го убива с глад а рускоговорящите украинци с бомби. Важно е държавата да убива.

46

Анонимен

преди 1 година

Добро решение, за най-бедните пенсионери да има.

45

Анонимен

преди 1 година

В Турция, дето се води че в момента е в страшна криза със страшна инфлация, минималната пенсия е 750 лв. Като цените на дрехи и храна са два пъти по-ниски (като изключим месото, което е много скъпо в Турция). България е член на ЕС (на думи), но хората живеят в мизерия. Как става така? Защо в България все още доходите и пенсиите са комунистически мизерни? Кога България ще стане капиталистическа демократична държава?

44

За пенсионерите

преди 1 година

може да няма ама за бомби за Украйна ще има.

43

Хмм...

преди 1 година

Ами така ще е, като се харчат пари за щяло и нещяло!

42

Анонимен

преди 1 година

Отново разделиха пенсионерите.Тези които са с по големи пенсии са внасяли по големи осигуровки.Сега взимат от парите на НОИ за бонуси, а тези пари са за пенсии.За социално слабите трябва отделен фонд. Беха щедри за украинците сега нема пари за всички пенсионери.

41

до 34

преди 1 година

До Анонимен,искаш да кажеш ОКРАЛИ държавата,ти много ли си християнин като лъжеш,такава ви е всичката работа,за християнство ще говори,като видя християнин да работи,да си изкарва хляба с труд,не с карадене,ще ти се похваля

40

до 36

преди 1 година

ти си жаалък , в пенсионерите ли с еогледа бре пич? Представям си къв лузер трябва си да завидиш за 70 кинта на пенсионер!!!! Ти колко бира ше изльокаш с тех пред блока хрантутникоо?

39

Анонимен

преди 1 година

Християни сте, за ВЕЛИКДЕН за родителите ни пари не може да намерите, но за Украйна намирате така ли Гълъбе Долен ?

38

А великденски

преди 1 година

добавки за укрите няма ли?!? Нали са бедни и гладни укро-туристите? Не ги дискриминирайте,дайте им по едно хотелче да стопанисват и по една Тесла,за да сме като истинските евроGeйски граждани :)

37

Анонимен

преди 1 година

Да излизаме да ги измитаме, че не се търпи.

36

Анонимен

преди 1 година

Европа трябва да помисли за ускоряване на организирането на доставки на оръжия за Тайван.