108

Анонимен

преди 1 година

ЧВК Вагнер означава Частна военна компания. Човекът си прави реклама. Всъщност Вагнер са щурмови отряди за нападение, а не за отбрана. Числеността на Вагнер е 50 хиляди, а фронтът в Украйна е 1000 километра с половин милион руска армия.

107

Анонимен

преди 1 година

Ами те само Вагнер са 50 хиляди

106

Анонимен

преди 1 година

Бий по Укрия, бой до последния Укропитек.

105

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

САМО ПРИГОВНОЖЕН!! ФАЛШИВИЯ ПУТЪН Е ВЕЧЕ СТАРА НОВИНА!! УРААААААААААА ЗА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКА И КОМУНДЕЛО РУЖИМА УРАААААААААА

104

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Още от момента в който сложи украинската армия и армията на военопрестъпниците заедно откъм мотивация, стана ясен.

103

Гиб Мелсън

преди 1 година

Запада следи с интерес и затаен дъх повече изказванията на Пригошин, отколкото на Бай Даню от САЩ и кремълския джудист взети заедно. Ясно е на всички, че той командва парада в Украйна и от него зависи и изхода на военната операция в Юкрейн. Защо е така? Мноо проозто. Защото има най-добре обучените бойци и най-важното най-мотивираните бойци на фронта. И редовните украински бойци и руските редовни бойци нямат такава мотивация като руските затворници. Кой ще се бие за Зелински или за джудиста?

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 И за палтата кажи. като си тръгнал.

101

Анонимен

преди 1 година

До 103 Ми щото никога не е била тая опорка измислена от ЦИПСО за това.Не вървите с вашите измишльотини бе не го ли разбирате.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 "Ми няма в окупираните територии насилствена мобилизация" А и кораба МаЦква не е потънал.

99

Анонимен

преди 1 година

Цялата война е една схема,Путин не иска да завзема Украйна.Всичко е далавера .

98

Анонимен

преди 1 година

В районс град Кременная ЛНР в хода настъпателните действия спецназа АХМАТ съвместно с бойци 4-та бригада 2-ри армейски корпус МО РФ и десантнчици ВДВ РФ са обезоръжили и са взели в плен натовски бандити и украински нацисти.Къде викаш,са чеченците?⠀

97

Анонимен

преди 1 година

До 100 Ми няма в окупираните територии насилствена мобилизация.Насилствена е в неокупираните щото руснаците не ходят с униформите на украинците,нито с техните полицаи,нито са в градовете им като Полтава.

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 Тръмп вчера каза, че ще му трябват 10 минути, за да убеди останалите западни съюзници, да дадат повече танкове и военна помощ на Украйна, та малко изоставаш с опорките.

95

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Всичко е под контрол на Кремъл.Никакво доверие в статии,които се опитват да дискредитират Руската армия.По-скоро някои да се замислят защо украинците полудяха съвсем,че от впера запопнсха да разпродават електроцентралите на тяхна територия! Самите те се унищожават.Просто са евреи номади и целта им е да оставят на Русия една опустошена и превзета от тях изконна Руска територия.А Русия построи не само елекроцентралите,но всичко там.Укрсинците са същичките като турците.Един и същ манталитет.

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 "за ладата ..... не върви" Що, вече и това ли няма?

93

Анонимен

преди 1 година

Ако Тръмп беше на власт нямаше да има никаква война в Укр.И без въпроси защо,ама как и т.н.Щото кьорав табла не играе.

92

Анонимен

преди 1 година

Сега кадирката като си доумре от отровата , дядо путин ще натрови и тоя . Един по един към ада отиват :D

91

Анонимен

преди 1 година

До Стьопа е сега той вас ви жули руснака пък тая глупост за ладата измислена от ЦИПСО не върви,а те украинците и това не получават щом си толкова отворен ей там 100000 гриви (около 250 евро) и даже като загинат не ги съобщават да не се плаща нищо на семейства им.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 "явно не е така щом самите те се бият заедно с тях" Сега разбрах защо има насилствена мобилизация в окупираните зони. Те така се радват, че са ги осбободили, че от щастие подскачат, но в грешната посока.

89

Факт

преди 1 година

Това се казва заблуда на противника.....а вие си коментирате.