17

българин

преди 1 година

Ужас!!!Ще трябва да гласувам за крадците,за да не се върнат некадърниците,които ни докараха до просешка тояга.Това,ако е ИЗБОР....Жалко за тази държава,нищо добро не ни чака

16

Чистачки

преди 1 година

Ще си правят мръсно партийте до 31 март...После? Нищо.Мъгла.След мъглата пак мъгла...

15

Дралфарисърч

преди 1 година

За тези интервюта с таблети и с хиляда и седем човека, са използвани хакнати таблети на мъдуро и вълшебни флашки/ мемори карти. Правете проучвания с хартиени тефтери и с моливи, както решиха в парламента.

14

Анонимен

преди 1 година

Гласуването не е мач ЦСКА - Левски. Отрезвяването предстои. Няма полезен ход с ГЕРБ и ДПС. Няма как начело надържавата да сложите хора облечени с 13-годишна корупция, кражби на европейски средства и вкрайна сметка виновниците за обедняването на народа. ППДБ е единственият приемлив изход за да има правитеслтво.

13

Анонимен

преди 1 година

В големите градове ГЕРБ навсякъде ще загубят. Помнете ми думата. Само селяните и ромите ще гласуват за ГЕРБ, за съжаление не са никак малко.

12

гласувайте

преди 1 година

Всичко зависи от избирателната активност. Ако е отново ниска, това ще е в полза на ГЕРБ-ДПС-БСП. Те си имат твърд електорат, а именно - онези от махалите, които си продават гласа на ГЕРБ редовно; онези българи, които идват в България с организирани рейсове само за избори и даже не могат да говорят български; бизнесмените на хранилка, които принуждават своите работници за кого да гласуват; раздутата безполезна администрация; и някои не особено интелигентни хора; и като има и подправени протоколи

11

Анонимен

преди 1 година

Лъжа!!! Партията "Пълни Предатели" са евроджендърски предатели

10

Анонимен

преди 1 година

Мен не са ме питали от Алфа Рисърч, нито някого, когото познавам. Аз ще гласувам за Възраждане

9

Анонимен

преди 1 година

Всички са една партия, без Възраждане може би! Партия на посолството на САЩ!

8

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че няма нужда от предизборна кампания, нека си го караме на кой ще плати повече за проучвания и те така те.

7

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко е вярна тази анкета,но осезаемо се усеща ,че партиите на статуквото започват да гледат страхлив.Усеща се че нещо се случва,което не е в техен интерес.

6

тъй.....тъй

преди 1 година

А само след месец.......герП 15%

5

Анонимен

преди 1 година

Интрига не до последно, а тепърва ще се рабере, че единственият изход е ППДБ. Всичко друго е провал на цялото ни общество.

4

Спас

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС скоро ще са извън закона! Всичко ще се промени. 30 години фалшива демокрация и псевдо пазарна икономика. Крадене по руски 30 години и още 50 преди това. Събуди се народе! Българската пролет дойде и мутрите ще си ходят в Дубай!

3

Лош чвшки мтрял

преди 1 година

ДГД ГРОБ , 12 години цар Тиква озаконява корупцията и ограбването на обществени средства , пак да си изберете, да ви управлява бабуин.

2

Платена

преди 1 година

стъкмистика,без никаква стойност :)

1

Анонимен

преди 1 година

Без машинките няма да ги огрее, господаря на машините Радев не обича шарлатани!