14

Анонимен

преди 1 година

До Дааам. Казват че в Полша е събрана армия до 1 милион. Може и да се наложи да ги изпържат с дълго говореното ядрено оръжие ако направят глупостта да се размърдат. И тогава всичко отива на кино.

13

Гошо

преди 1 година

До Анонимен10Самолетите ще дойдат заедно с летците Не виждаш ли какъв порив на ентусиазъм има -по форумите де , особено на "дневник"

12

буци

преди 1 година

С тая западна пропаганда все повече и повече убеждавате българите, че Русия вероятно е права в тази война и трябва да я спечели!!! Пълна денацификация на украйнините на Русия и пълна депедерастизация на Европа !

11

Дааам

преди 1 година

Европа отива на война с Русия на плацдарм Украйна а краварите ще хапат пържени крилца пред екраните и ще се тупат самодоволно как ОСВОБОЖДАВАТ ЕВРОПА.Чакат ни тежки време.И поколението не е пригодено и научено на война, всичко ще приключи много бързо.Поддържатйте си къщичките в провинцитята.Заредете си дръвца за две зими и не хвърляйте аналоговите си уреди.

10

Говедо

преди 1 година

Всички вече виждат,че увеличаването на количествата оръжия за Украина намалява броя на украинците!И продължават да го правят!

9

9

преди 1 година

Нали никой не се заблуждава, че украинците ще пазят само собствената си земя с тези самолети! Дори американците рязко се дърпат от такова нещо, щото ко някой се излъже да им ги даде работата е гейм овър...толкова беше с тоя свят.

8

Едно е да искаш

преди 1 година

Друго е да можеш, а ТРЕТО и ЧЕТВЪРТО е да направиш! - нали знаете?!

7

Анонимен

преди 1 година

Твоите летци как ще летят на тия съвременни самолети след като са ги виждали само на картинка бе зелен пумпаль ? Съвсем произволни глупости ни предлагате на вниманието.

6

Слава Кокаине

преди 1 година

Искам, искам, искааааааааам..........

5

Анонимен

преди 1 година

Всяка сутрин по всички медии едно и също, укронацистка поМия. Ребятата на Вовата ще отупат скоро тези нацисти, и тогава какво ще дъвчете.

4

сина

преди 1 година

а зеления шмръкльо дали не иска един четвъртит путински чвор с разширени вени ???

3

Анонимен

преди 1 година

На тоя кървав наркоман остатъка от живота ще премине в сибирски лагер забавлявайки другите каторжници

2

Запомнете

преди 1 година

Макрон, Шолц и Байдън.Хубаво запомнете тези три имена.Те ще са виновни за третата световна война.Русия предупреди и продължава да предупреждава но търпението се изчерпва.Техните деца няма да отидат на фронта но вашите ще са на първа линия.Запомнете го и се гответе.

1

Анонимен

преди 1 година

На тази снимка са като герои на Доньо Донев.