84

Анонимен

преди 1 година

Хора, МИСЛЕТЕ! На изборите е много важно кой ще влезе и с колко, в следващото НС! Тези определено изпълняват заповеди които не са в наш интерес!

83

Гражданин

преди 1 година

И защо да се гласува за тия партии ДБ, ПП? Само за да не е ГЕРБ, които строят, действат и нещата се случват? А тия като дойдат на власт и почват някакви отмъщения на олигарсите, само говорене, но абсолютно никакви действия. Нема нужда!

82

Без коментар

преди 1 година

Обединение на изчадия и майкопродавци

81

Анонимен

преди 1 година

Поразвовете се в архивите, Киро и компания от преди са били свързани с ДБ, те са една и съща партия. Избутаха ги като ПП да излъжа шараните.

80

Teo

преди 1 година

Предлагам им и име за партия - ППЛ, римува се с пийпъл, тоест, народната партия, а в действителност партия на патологичните лъжци!

79

КР.

преди 1 година

Като чета тук коментарите,ме хваща срам ,че съм българин.Драскачи на изключително ниско ниво,полунеграмотни се надпреварват да плюят човек,който поне е образован.Лош материал,беше казал някой,затова си заслужаваме съдбата на мuзepнuцuтe на Европа.

78

Анонимен

преди 1 година

"добрите сили" , само това ли успя да измислиш, децата имат доста повече акъ_ъл от теб!

77

Анонимен

преди 1 година

Обединени в лъжите?Ние сме единствената държава,в която политици,заемали висши ръководни длъжности се хвалят как са излъгали народа,закона и решението на НС...Укрите да си гласуват за вас!Лъжци!

76

Васил

преди 1 година

Първият официален гей брак в България

75

Анонимен

преди 1 година

Важна дама става тя

74

хахаха

преди 1 година

разбраха че не им се получава по отделно и се земаха като си мислят че така ше спечелят , но кой ше е булката :)

73

Анонимен

преди 1 година

Най хубавата новина Обединение или сгодяване, значи дб са невестата дето ще я клати Киро парапета и агент рашо, това е Песен за ушите ми само така, музиката е от Учиндолския чалгаджия безплатно

72

Майора

преди 1 година

Каква първа сила и първо място от двете партии на олигархията , които за 7 месеца фалираха страната , похарчиха 20 млд лв заеми от които 9 млд за 9 дни , неизгодни сделки ,афери сле афери , подкрепени с крупни суми от NEXO, срещащи се с олигарсите по джиповете и проччие , спиращи строежа на магистрали ! Жалко нищо добро не ни очаква от уж демократична партия от комунисти и партия от техните наследници!

71

Петър

преди 1 година

"Добрите сили" хахаха. Това да не ти е евтин англосаксонски екшън по Диема. Време е за Възраждане на България, не за псевдотолерантност, трети пол и отричане от морала, основа на който е Бог.

70

Анонимен

преди 1 година

Изберете си пак ДПС, БСП и ГЕРБ, те се доказаха за 32 години. Виждаме, държавата цъфти и се развива. След 15 години половината граждани на тая държава ще са неграмотни роми в държава в която не работи съдебната система, тогава ще ви видя какво ще правите.

69

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че Борисов ще получи лихвите за своите престъпления от същия лукав характер като него.

68

Анонимен

преди 1 година

Киро шоумена амбулантния търговец на хранителни добавки

67

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Киро чуваш ли се какви измислици приказваш Киро кодовете за машините дето търгуваше с БСП вече явно не ви вършат работа Нексовци черепи Рашковисти Ицови били новото ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ

66

Анонимен

преди 1 година

Очаквам с нетърпение арестът на г-н Гешев на летище Дълас и отнемане на правото му да посещава САЩ през следващите 10 години. Да видим дали някоя българска " медия" ще го отрази

65

?!?

преди 1 година

Тия ми са токова гадднни, колкото и Корнелия!